- Konu Sahibi boncukboncuk
- #114.841
merhaba canlarrrr
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba canlarrrr
ronyammm senı gordum altta ozledım nasılsın .. kızın nasıl..
senı yormaya mı basladı pek sık gelemıyorsun artık :26:
ahh lorkem nasıl olam çoluk çocuk bittim yorgunluktan
oğlum kıskançlık krizinde yalnız bıraksam kızı bir kaşık suda boğacak :)
ufaklık desen hala doğru düzgün uyumuyor birde malesef kolik deli gibi ağlıyor
koca desen akşam gelir gelmez bugün ne yiicez diye eve giriyor
birde dün demezmi ben spora yazılcam akşam iş çıkışı oraya gidicem
ben desen aynaya bile bakmak istemiyorum eve misafir gelecek diye ödüm kopuyor
umutsuz ev kadınlarındaki elife benzedim bir evvel işe gitmem lazım :))
neyse sağlık olsunda geçecek bu günlerde demi lorkem :26:
bu arada canım aklım hep sende Rabbim rast getirsin
inşallah kaliteli bol yumurtan olur
Slm millet kontrolden geldim dqha az yumurtalarim ve kucuk 4 tane 8-9 luk var gerisi kucuk kucuk
Daha 5. Gunum diyemi acaba
İnsalalah cigalir ve buyurler duaedin bakalim
xeda ve gözyası tebrık ederım bu bir mucize
arkadasalr neler yaptınız esınızın son değerlerı nasıldı,yukseltmek ıcın neler kullandınız
ben ara ara takıp edıorum topiği kaçırıorum bazen
bizim de değerler normal sınrılara cıktı ama hala gebelık yok:)hayırlısı bakalım
sızın bebeklerınız bıze cok umut oluo
burda paylasılan butun gebelıkler öyle..
yazarsanız hem bana, hem sizi okuyan butun kadınlara umut olacaksınız
allah saglıcakla kucağınıza almayı nasıp etsın..
selam kızlar, çok özledim sizleri, ama sıkıntılardan ve net yokluğundan gelemiyorum malesefkızım hiç durmuyor uyandığı müddetçe ağlıyor taki uyuyana kadar, o ağladıkça bende ağlıyorum resmen bitmiş haldeyim..artık gücüm kalmadı, hiç iyi bir anne olamadım ben
bakamadım yavruma
kaç yere götürdüm ama bişi yok, yarında hacettepeye götürüyoruz, sarılık hala devam değeri bir gram bile düşmemiş, zarar vermez dediler ama neden geçmiyor bilmiyorum, şimdide karnı şişiyor habire ıkınıyor yavrum, gaz dolmuş dediler ne yaptıysam çare olamadım, bugün herbix diye bir şurup aldım, nolur bana bir akıl verin, kafayı yemek üzereyiz, ağlamaktan bugün farkettikki göbeği dışarı çıkmış birde o çıktı
onuda cerraha götürmek lazımmış..psikoloji sıfır, durmadan ağlıyorum, çok çaresizim, artık devamlı uyusun yeterki ağlamasın istiyorum
![]()
selam kızlar, çok özledim sizleri, ama sıkıntılardan ve net yokluğundan gelemiyorum malesefkızım hiç durmuyor uyandığı müddetçe ağlıyor taki uyuyana kadar, o ağladıkça bende ağlıyorum resmen bitmiş haldeyim..artık gücüm kalmadı, hiç iyi bir anne olamadım ben
bakamadım yavruma
kaç yere götürdüm ama bişi yok, yarında hacettepeye götürüyoruz, sarılık hala devam değeri bir gram bile düşmemiş, zarar vermez dediler ama neden geçmiyor bilmiyorum, şimdide karnı şişiyor habire ıkınıyor yavrum, gaz dolmuş dediler ne yaptıysam çare olamadım, bugün herbix diye bir şurup aldım, nolur bana bir akıl verin, kafayı yemek üzereyiz, ağlamaktan bugün farkettikki göbeği dışarı çıkmış birde o çıktı
onuda cerraha götürmek lazımmış..psikoloji sıfır, durmadan ağlıyorum, çok çaresizim, artık devamlı uyusun yeterki ağlamasın istiyorum
![]()
Aman Ronyammmm geçiyor bugünler bak biz bile öyle böyle geçirdik işe bile başladım hangi ara olduysaOkuldakilerin bakışlarını bi görsen hepsi arkamdan koca popişe bakıyorlar bizim hatun nasıl kilo almış diye ama kimse bişey demiyor
Gitsin bu kilolar artıkım yavvvv. Yaza düğünler var şurda 1,5 ayım kaldı nolcak halim bakam.
Kocana sor bakalım canımı sıkılıyo acaba, spor istiyorsa baksın 2 çocuğa birden ohhh mis gibi efor sarfeder.
Lorkemmmmmmm gezemiyormusun bu aralar bana öyle geldi sanki![]()
Ronyam Allah yardımcın olsun gercekten annelık zor helekı cocuk sayııs arttıkca eslerde beklentı de oldukcaahh lorkem nasıl olam çoluk çocuk bittim yorgunluktan
oğlum kıskançlık krizinde yalnız bıraksam kızı bir kaşık suda boğacak :)
ufaklık desen hala doğru düzgün uyumuyor birde malesef kolik deli gibi ağlıyor
koca desen akşam gelir gelmez bugün ne yiicez diye eve giriyor
birde dün demezmi ben spora yazılcam akşam iş çıkışı oraya gidicem
ben desen aynaya bile bakmak istemiyorum eve misafir gelecek diye ödüm kopuyor
umutsuz ev kadınlarındaki elife benzedim bir evvel işe gitmem lazım :))
neyse sağlık olsunda geçecek bu günlerde demi lorkem :26:
bu arada canım aklım hep sende Rabbim rast getirsin
inşallah kaliteli bol yumurtan olur
Aman Ronyammmm geçiyor bugünler bak biz bile öyle böyle geçirdik işe bile başladım hangi ara olduysaOkuldakilerin bakışlarını bi görsen hepsi arkamdan koca popişe bakıyorlar bizim hatun nasıl kilo almış diye ama kimse bişey demiyor
Gitsin bu kilolar artıkım yavvvv. Yaza düğünler var şurda 1,5 ayım kaldı nolcak halim bakam.
Kocana sor bakalım canımı sıkılıyo acaba, spor istiyorsa baksın 2 çocuğa birden ohhh mis gibi efor sarfeder.
Lorkemmmmmmm gezemiyormusun bu aralar bana öyle geldi sanki![]()
selam kızlarrr....
lorke boncuk ronya nasılsınız![]()
bakamadım yavruma
![]()
canım idrar kültürü falan yapıldı ama üreme olmadı yazıyordu kağıtta, acaba dediğin şeyemi baktılar ki? bakalım yarın tekrar götürcem, onda ne diyecekler, tavsiyelerin içinde tşk ediyorum..melisela canım benim kızımdada uzayan sarılık vardı
bir sürü araştırma yapıldı ve idrar yollarında enterobacter diye bir mikrop üredi
malesef hastane bakterisiymiş ve bağırsaklarda gaz yapıyormuş
benim kızın karnı felaket şişti hatta kaynana görünce bunu doktora götürün dedi
neyse iğne tedavisi sonucu bakteri üremesi geçti ve sarılığıda geçti
tabi karnındaki şişlikte geçti şuan sadece günün belli saatlerinde deli gibi ağlıyor
yani ilk zamanlara göre daha iyi ama şimdide cadı bana şarkı söyle sohbet et diyor
canım zamanla inşallah bu günlerimizde geçecek bizlerde rahata ericez
Ronyam Allah yardımcın olsun gercekten annelık zor helekı cocuk sayııs arttıkca eslerde beklentı de oldukca
ınsallah bu zamanlarda gececek sen bılıyorsun yasadın hepsını ...
ay yaa bugun sabah 8 de cıktım 11 de evdeydım sonra 13 te tkrr cıktım 4 te evdeydım yıne evde degılım ama hastane koselerınde takılıyorum
yarın bosum komsum kahvaltıya cagırdı
cars yıne kontrolum var
ekıntosum moralımı bozazak bısey yok cok sukur ınsallah olmazda ..
nabalım hersey nasıb kaderde ne varsaa onu gorucez ..
ıyısıyle kotusuyle basladık bakalım hayırlısıyla sonunu getırebılırsek
meıselam kızlar yazmıs senın yasadıklarını her anne yasıyor nerdeyse emın ol ...
o yuzden ben anneleık yapamıyorum vs dıe dusunup kendını daha cok yıprtatma bunun bebegıne hıc faydası yok aksıne kendını uzdukce sutunu de etkıler bebegı senın psıkolojınde etkıler...
kendını toparlamaya bak .. yalnız degılsın bıldıgım kadarıyal .. yanındakıler sana bolbol sekine duası okusun mutlaka
buyuk cevsen de var ınternetten de bulabılırsınn
canım idrar kültürü falan yapıldı ama üreme olmadı yazıyordu kağıtta, acaba dediğin şeyemi baktılar ki? bakalım yarın tekrar götürcem, onda ne diyecekler, tavsiyelerin içinde tşk ediyorum..
lorkem canım çok teşekkürler, okuyoruz hepsini tahmidiye, sekine ve diğer herşey..Sakin olmaya çalışıyuorum ama o ağlayınca dayanamıyorum birde kalbinde korktuğum için elimde kalıcak gibi geliyor Allah korusun..
Kızlar hepinizden Allah razı olsun, daha güçlü olmaya çalışıcam inşAllah..yarında hayırlı haberler alırım inşAllah..nolur dua edin bize..çok öpüyorum hepinizi, netim oldukça gelicem,
gözyaşı canım kusura bakma sanırım hamileymişsin, Rabbim tamamına erdirsin, kafa kalmadığı için ancak aklıma geldi hayırlı olsun demek..
Ekintosum çok öpüyorum senide..