• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar çok sağolun inşallah en kısa zamana sizlerde yaşayın darısı sizlere olsun

gözyaşı canım en son 28nisanda regli oldum ve dün olmam gerekiyodu bu gün 29. günüm

kızlar atışeri var ünüversiteden onaylı ürünleri ben hep ordan alıyorum

ekin vakti geldimi oluyomuş gerçekten en olmycak bi aydı bu ama güzel allahım verdi inşallah tamamınada erdirir

kızlar çok sağolun inşallah en kısa zamana sizlerde yaşayın darısı sizlere olsun

gözyaşı canım en son 28nisanda regli oldum ve dün olmam gerekiyodu bu gün 29. günüm

kızlar atışeri var ünüversiteden onaylı ürünleri ben hep ordan alıyorum

ekin vakti geldimi oluyomuş gerçekten en olmycak bi aydı bu ama güzel allahım verdi inşallah tamamınada erdirir
bir arkadaşımız daha bu dertten kurtuldu çok şükür
hamile listemiz çoğalıyor
inşşallah bizde en yakın zamanda terfi ederiz yokarıya

Meriiiii çok sevindim canım benim ..Allah'ım sağlıcakla kucaklmanı nasip etsin ..
Rabbim tez zamanda diğer arkideşlerime de nasip etsin ..

:52: :52: :52:

Lorkeeeee çatlatma iğnesi büütün yumoşları aynı ölçülere getirir..
Hiiiiç merak etme ..
Zaten yumurtaların hespi aynı ölçüde büyümez....

Listeyide hemencik yeniliyoooooorummmmm..

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Kız ve Erkek ...
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58....................................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................Tüp bebek tedavisinde...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................Aşılama tedavisinde ...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

Son düzenleme:
kızlar hepinize ayrı ayrı yazamıyorum ksb
tekrardan sağolun

bacakları çok dikmedim ama altıma yastık koyup uyudum
gözyaşı seninle aynı gidicez heralde

başta çakır olmak üzere bu yolda çabalayan arkadaşlarım
sizleri çok iyi anlıyorum
benimkisi buruk bir mutluluk
ama inanıyorumki hepiniz yaşıycaksınız bu anları

çakır sende çok çabaladın ama inan olucak
ben çok dua ettim dilimden bi an olsun dua düşmedi
dua edenimde çok oldu allah hepisinden razı olsun
güzel allahım kabul etti dualrımızı inşallah sizlerinkinide edicek

ronyam kader ortagım kırdımmı dersin kaderimin çelmesini:)))))))))

canlarım çok sağolun
bu bir mucize olucak kandada çıkarsa inşallahhhhhhhhhh

kırdın tabii daha ne güzel günler görcen
bu topicte iki kişinin gebiş haberi beni ağlattı
biri fatmaydı biride sen oldun :2:
Rabbim yüzünü güldürsün
inşallah darısı tüm arkadaşların başına olsun :49:

başta çakır olmak üzere bu yolda çabalayan arkadaşlarım
sizleri çok iyi anlıyorum
benimkisi buruk bir mutluluk
ama inanıyorumki hepiniz yaşıycaksınız bu anları

çakır sende çok çabaladın ama inan olucak
ben çok dua ettim dilimden bi an olsun dua düşmedi
dua edenimde çok oldu allah hepisinden razı olsun
güzel allahım kabul etti dualrımızı inşallah sizlerinkinide edicek
o gün gilicek biliyorum umtla bekliyorum o günü çok saol canım allah razı olsun
umudumu hiç kesmiyorum ama hele senin bu güzel haberini duyunca umudum tavan yaptı iyice
inşallah bende burdaki arkadaşlarda ve evlat hasreti çeken herkesde o güzel duyguyu yaşar
senin evlat imtihanın bitti bundan sonrası için daha tatlı telaşelerin olucak
bizim imtihanımız devam ediyo inşallah bizzde en yakın zamanda o imtihanı başarı ile geçicez

bilge ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
telde söyledim tutamadım kendimi sevindi ama göremiyosunki sakin ol düşürücen çocuğu diyodu en son ben bağırıken
gelir birazdan heralde
eşimede ailemede söylemek için farklı hayallerim vardı ama olmadı napalım

Back
X