• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
bilgem ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
telde söyledim tutamadım kendimi sevindi ama göremiyosunki sakin ol düşürücen çocuğu diyodu en son ben bağırıken
gelir birazdan heralde
eşimede ailemede söylemek için farklı hayallerim vardı ama olmadı napalım

bilge ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
telde söyledim tutamadım kendimi sevindi ama göremiyosunki sakin ol düşürücen çocuğu diyodu en son ben bağırıken
gelir birazdan heralde
boşve hayalleri teli al ve bütün aileyi ara allah mutluluğunuzu daim etsin

bilge ekin gözyaşı yok kızlar henüz gelmedi
gelir birazdan heralde

oyle canim hele esim ilk basta inanamadi eminmisin diye ben aileme soylemedim bile insallah kalp atislarini duyunca soyleyecegim

meriiii
hamile haberini ilk alanim :)) tebrikler canim RABBIM tamamina erdirsin saglikla mutlulukla canim...

hamile haberleri pespese geliyor super yaaa listede gitgide eksiliyor hee...kizlarr calisin bu aylar bereketli pespese hamile haberleri geliyor RABBIM hepimize yasatsin INSALLAH...

meri pamuk arkadaşımız slm süylüyo seni çoooook tebrik ediyo feceye ekliysen gurup fecesine seni bekliyo fecede

gözyaşı keşke bende söylemesydin diyorum içimden
zaten babam hastanede ona daha söyletmedim
moral olur diye düşündüm ama bi evde hasta oldumu mutluluğunuda hakkıyla yaşayamıyosun
ablama haberimi verirken ablam hastane piskolojisiyle ağlıyodu

gözyaşı keşke bende söylemesydin diyorum içimden
zaten babam hastanede ona daha söyletmedim
moral olur diye düşündüm ama bi evde hasta oldumu mutluluğunuda hakkıyla yaşayamıyosun
ablama haberimi verirken ablam hastane piskolojisiyle ağlıyodu

canim benim ne guzel soylemissin bende zor tutuyorum kendimi insallah her sey yolunda gider simdi asil dua zamani insallah moral olmustur onlara babana da rabbim sifa versin

Son düzenleme:
kızlar hamilelik gerçekten çok güzel hepiniz sırayla yaşıcaksınız bu duyguyu
ben muhtemelen bir daha yaşamıcam ama sizlerin sayesinde bu heyecanlı duyguyu sanki tekrar yaşıyorum
sizlerin güzel anlarınıza tanık olmak o ilk bebiş fotoğraflarını görmek çok heyecanlı ve çok güzel
her anın tadını çıkarın ben ilk gebeliğimde çok oflayıp pufladım ama bitsede rahatladım dedim
ama ikincisinde her anı güzel yaşamaya çalıştım ama göz açıp kapayana kadar bitti
merimmm şimdi önünde upuzun ama bir o kadarda kısa ve heyecanlı bir süreç var
inşallah çok sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın ve sağ salim kucağına alırsın Rabbimin mucizesini :emir_bebek::nazar:

kızlar hamilelik gerçekten çok güzel hepiniz sırayla yaşıcaksınız bu duyguyu
ben muhtemelen bir daha yaşamıcam ama sizlerin sayesinde bu heyecanlı duyguyu sanki tekrar yaşıyorum
sizlerin güzel anlarınıza tanık olmak o ilk bebiş fotoğraflarını görmek çok heyecanlı ve çok güzel
her anın tadını çıkarın ben ilk gebeliğimde çok oflayıp pufladım ama bitsede rahatladım dedim
ama ikincisinde her anı güzel yaşamaya çalıştım ama göz açıp kapayana kadar bitti
merimmm şimdi önünde upuzun ama bir o kadarda kısa ve heyecanlı bir süreç var
inşallah çok sorunsuz güzel bir hamilelik yaşarsın ve sağ salim kucağına alırsın Rabbimin mucizesini :emir_bebek::nazar:

inşallah ronyacığım listedeki tüm arkadaşlar en kısa zamanda yaşasın bu mutluluğu

bana gelince ilk şoku atlattıp bi garibim şuan
inşallah herşey çok güzel olur
yoldaşımdın sen benim tam 3 yıldır bu anı bekledim
çok şükür rabbim taddırde ya devamınıda getirir inşallah

yazmayı beceremedim bi türlü:)

kris canım affet beni sana sözüm vardı ama inan çok bekledim seni yoksun daha fazla bekleyemedim

gerçi burdada kimsecikler yok

kızlar evde test yaptım pozitif çıktı
eşimi bekliyorum kanda baktırmak için
inşallah erken gelir
ve inşallah test yanlış değildir
2 çizgide hemen çıktı aynı koyulukta ama test çizgisi daha kenarda ortalı değiller yanlış değildir inşallahs

allahım ne bereketli bir aymıi bu ay yaa:9:

meri çokkkk sevindim senin adına allah tamamına erdirsin. darısı tüm isteyenlerin başına inş.

listemiz tamamen gebişlerle dolsunnnn:16:

çarşamba günü benim kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirimmm dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımm....:15:

inşallah ronyacığım listedeki tüm arkadaşlar en kısa zamanda yaşasın bu mutluluğu

bana gelince ilk şoku atlattıp bi garibim şuan
inşallah herşey çok güzel olur
yoldaşımdın sen benim tam 3 yıldır bu anı bekledim
çok şükür rabbim taddırde ya devamınıda getirir inşallah

herşey çok güzel olacak Rabbimin izniyle
ve yaşadıklarının mükafatı olarak çok güzel bir evladın olacak
bugün boncuğumla bunu konuştuk bizim topiğin bebişleri hepmi güzel olur
oluyor valla zor oldular ya onun için mükafatını veriyor güzel Allahım
bu andan itibaren yapacağın en güzel şey huzurlu olmak sakin stressiz günleri geçirmek

meri çokkkk sevindim senin adına allah tamamına erdirsin. darısı tüm isteyenlerin başına inş.

çarşamba günü benim kontrolüm var umarım güzel haberlerle gelirimmm dualarınızı eksik etmeyin arkadaşlarımm....:15:

Rabbim rastgetirsin güzel haberlerle gel

canım çok sağol allah razı olsun
inşallah seninde bu kez mutluluğun tam olucak
ama inan etraf kararmadan güneş doğmuyo çoğu zaman
benim en son tüpde bile şansım yok gözüküyodu
hatta haziranda tüpe başlıycaktık parasını bile hazırlamıştık ama 4-5 sperm çıkınca maliyet artıcak iyi bi merkeze gideriz diyoduk rapor geçmezse naparız diye düşünüyoduk kara kara
benim hiç kaybım olmadı ama inan bende en az sizler kadar zor günler yaşadım
heleki son 1 sene ben benden gitmiştim
hep dularımdasınız gece gündüz
ben şu anı yaşıyosan edilen dualar hürmetine

canım çok sağol allah razı olsun
inşallah seninde bu kez mutluluğun tam olucak
ama inan etraf kararmadan güneş doğmuyo çoğu zaman
benim en son tüpde bile şansım yok gözüküyodu
hatta haziranda tüpe başlıycaktık parasını bile hazırlamıştık ama 4-5 sperm çıkınca maliyet artıcak iyi bi merkeze gideriz diyoduk rapor geçmezse naparız diye düşünüyoduk kara kara
benim hiç kaybım olmadı ama inan bende en az sizler kadar zor günler yaşadım
heleki son 1 sene ben benden gitmiştim
hep dularımdasınız gece gündüz
ben şu anı yaşıyosan edilen dualar hürmetine

Sen bu sonucu fazlasiyla hakettin canim kardesim benim
rabbim mucadelenin mukafatini verdi sana

Back
X