• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:nazar::nazar: maşallah Rabbime şükürler olsun, rabbim tamamına erdirsin inşallah...doğum sancısı çekerken en çok adını söylediklerimdendin darısı lorkeye esraya ekine çakıra umuda ve tüm bekleyen tanıdık tanımadıklara olsun inşallah
yine ağlıyo bizimki ben kuzuya bakıp bi geleyim inşallah gelebilirsem.. :)

canım çok sağol
inşallah bütün kızlar yaşıycak allahın izniyle

Mericimmmmmmmmmmmmm cok sevindim allah tamami a erdirsin insallah canim benimmmm:16: gonlume nasil bir ferahlik basti haberini duyunca sana tarif edemem bu duyguyu:nazar::nazar::nazar::nazar:

çok sağol tatlım darısı sana inşallah

Bu arada bizde tedavide bayagi yol aldik

dun esimde test yaptirdi degerler gayet iyi oldu sayi 96 milyon olmus:)
gunde 1 klomen ve haftada 2 gun menagon kullaniyordu yaklasik 6 aydir
benim tek yumurta calismiyormus artik
insallah rabbim 2. yide verir:)

kiris ikinciye birlikte hamile kalıcaktık arayı fazla açma
değerlerde düzelmiş

insallah rabbim 2. yide verir:)[/QUOTE

maşallah hadi kris 5. hamileliği senden bekliyoruz

hayatim bu topikte cocuksuz bir kisi bile kalmayacak

innşallah:52::52::52::52::52::52:

yazmayı beceremedim bi türlü:)

kris canım affet beni sana sözüm vardı ama inan çok bekledim seni yoksun daha fazla bekleyemedim

gerçi burdada kimsecikler yok

kızlar evde test yaptım pozitif çıktı
eşimi bekliyorum kanda baktırmak için
inşallah erken gelir
ve inşallah test yanlış değildir
2 çizgide hemen çıktı aynı koyulukta ama test çizgisi daha kenarda ortalı değiller yanlış değildir inşallahs

ayyy valla halayı kacırmısım yaaa ...
merım o kadr sevındım kı hem senın adına hem bekleyen hepımız adına tabıkı
o kadr ıhtıyacımız varkı boyle umut olacak sonuclara guzellıklere...
Rabbım senın yuzunu guldurdu cok sukur ..ınsallah saglıcakla devam etmeyı nasıb etsın ...
cok guzel oldu gercekten bu guzel gunlerın bereketı coook sukur..

bıde sankı 1 gun gecıkme ıcın degerın fazla degılmı
ıkız falan olmasın sakın meriiiim :emir_bebek::emir_bebek:
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 1263 hamileyimmmmmmmmmmm

allahım herkese yaşatsın hepinize kızlar

insallah rabbim 2. yide verir:)

Krisim :nazar: bayagi bi yukselis olmusss:nazar: sanki ilk gebeligindede bu degerlerdeydi degilmi? Ilkini veren allah ikinciyide vercek insallah yakin zamanda :16: hbbde yoktum insallah ikincisine bende sahit olucam :16:

Meri süper bir haber bu,degerin gayet guzel inşallah Rabbim bebisini sağlıklı bir sekilde kucağına almani nasip eder,seninle aynı seyleri yasamisiz,bende tüpe gececektim sonraki ay,benim nerdeyse 1hafta gecti adetimden ama onceden de geçerdi bazen ve arkadasın gaziyla test yapmıştım idrarda hemen cikmisti .uzun sure bakmistim o cift cizgiye (hala da saaklarim o testlerimi:))ve aksam 9 gibi hastaneye gidip kan vermiştim,Rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu,şimdi tatlı bir telaş başlıyor:)

kızlar arada cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın şuan evde yanlızım eşim hala çalışıyo 1 saate gelicek inşallah
tel trafiğide var
kimse gücenip kırılmasın
mutluluğumu paylaşmanız benim için çok farklı şuan çünkü şuanda sizden başka kimse yok yanımda
gurbet olunca böyle:)

yasemin boncuk geldi gitti hepinizi okudum çok sağolun

ahh krisim nerde önümüzdeki ay içine doğsun bu ay güya yumurta takibine gidiyorudum 5.gün yumurtladım dr umutla arkadakide büyüecek yeniden yumurtlıcan dedi 9 mm kaldı yumurta artık umudu kestik sadece progestanla adeti uzatmaya normal döngüye oturtmaya çalışıyoruz.
ben aylardır 5.6.7.gün yumurtluyorum sebebini anlayamadık öyle işte

kızlar arada cevap yazamadıklarım oldu kusura bakmayın şuan evde yanlızım eşim hala çalışıyo 1 saate gelicek inşallah
tel trafiğide var
kimse gücenip kırılmasın
mutluluğumu paylaşmanız benim için çok farklı şuan çünkü şuanda sizden başka kimse yok yanımda
gurbet olunca böyle:)

yasemin boncuk geldi gitti hepinizi okudum çok sağolun

meri, arkadaşım seni çok ii anlıyorum aynı duyguları 2 ay önce bende yaşadım, rabbimin mucizesiyle insan yerdemi göktemi anlayamıyo, dünyası şaşıyo....
senin için o kadar çok sevindim ki :)) kalp atışlarını dinlediğin zaman daha rahatlamış olarak görüşürüz inşallah..

ahh krisim nerde önümüzdeki ay içine doğsun bu ay güya yumurta takibine gidiyorudum 5.gün yumurtladım dr umutla arkadakide büyüecek yeniden yumurtlıcan dedi 9 mm kaldı yumurta artık umudu kestik sadece progestanla adeti uzatmaya normal döngüye oturtmaya çalışıyoruz.
ben aylardır 5.6.7.gün yumurtluyorum sebebini anlayamadık öyle işte

ben bilmem bu ay olacak:)

Back
X