- Konu Sahibi boncukboncuk
- #115.201
şunu yazmayı hep çok özenmişimdir
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm![]()
kaan hoca tamam dedi bize artık dundan sonra benim size faydam olmaz gelin tüp yapalım dedi bizde istanbulda yaptırdık iki tane olmadı
şimdi nasıl bir tedavi yapalım dersin kris
hahahahahahhaha
ınsallah sendekı sahtedır
bak ona sevınırım![]()
sadece burada soyleme ac cami bagir:)))))))))))
gaza getirme beni yapar yaparım
eşim bi gelse atlıycam arabaya uçucam zatende gelmiyoki hala yaaaaa
ayy delı gibi oldum bı yandan buraya bıyandan face laf yetıstırıorum bı ynadan eurovısıondakı iğrenç sarkıları dınlıorum:))))
bu arada facedekı kıslarda tebrık edıo meriii :))))))
biz 5 ay klomen kollandık fsh 3 den 9 çıktı sonra 4 ay proxsed kollandık beraberinde ginsen l argine omega 3 keçi boynuzu pekmezi kürü ve tozuklomen kullandimi esin ? ?
kaan hoca nasil tedavi yapmisti ne vermisti?
ay umut hc sorma yha
belkı ınanmazsın
gecen gun cekılıs topıgınde hc tanımadıgım kızın bırı
ben bu kandıl gununde esra8 ıcın cocugu olsun dıye dua edecem demıs
okuyunca o kadar duygulandımkı
hamılemısın dıye merak edıp mesaj cekenler var
ılgı buyuk
pamık cıkar artık su gebıs elbısesını
hahahahahahhaha
ınsallah sendekı sahtedır
bak ona sevınırım![]()
benim hormonlarda sıkıntı yok sadece usgde pco çıkıyo kollansammı acepcakır sne hayıt hapı kullansana canım bend eyeniden başladım içmeye hormonları düzenliyor dengeliyor
biz 5 ay klomen kollandık fsh 3 den 9 çıktı sonra 4 ay proxsed kollandık beraberinde ginsen l argine omega 3 keçi boynuzu pekmezi kürü ve tozu
toplam 7 ay kaan hocada tedavi gördük
biz 5 ay klomen kollandık fsh 3 den 9 çıktı sonra 4 ay proxsed kollandık beraberinde ginsen l argine omega 3 keçi boynuzu pekmezi kürü ve tozu
toplam 7 ay kaan hocada tedavi gördük
çakır canım bizde vitamin kür çok kullandık
şuan onları fırlatıp atmak geliyo içimden ama ihtiyacı olan insanlara ulaştırmak tabiki çok daha mantıklı
inan nefret ediyorum artık ama hiç bırakmadık bi eksik bi fazla 2 yıl hep hayatımızda oldular
klomen eşinde ameliyat sonrası kullandı hatta hormonlar tavan yapmıştı
nohutu ihmal etmeyin ben tüpden sonra her gün bir kase yedirdim
meri eşine nasıl söyledinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
ayy bak ne guzel gordunmu cnm mumının mumıne duası makbuldur
bu arada bızım preseedi esım nerden sipariş verdı acaba
sanırım ebaydakı şifremızı unuttuk dıe ggdan vermıstı
tamam esra sucluyu buldukkkk:)))))))))))