herkese hayirli geceler gecmisi okudum ama aliiti yapmayi unutmusum

( unuttugum olmaz insallah
muesim cok gecmis olsun canim. bebislerinin ikiside erkekmis galiba masallah
ronyam guzeller guzeli kizin hastalarmi oldu hic kiyamam ben ona sanada cok gecmis olsun canim vitamin aliyormusun? hastalik bi eve girdimi zaten herkesi bi dolasir bizdede ole bu aralar

(
boncuk boncuk yegenine rabbim sifa,ar versin insallah tedavisi cok sukur olan bi hastalik daum bir an once yatak acilsin insallah
lorkem bu iki gundur hep aklimda sen varsin yarini sabirsizlikla bekliyorum insallah cok guzel haberler alacagiz
gokcencim doktorlar hep spermlerin yukselmesine imkansiz gozuyle bakiyorlar ama bu topic hep bunun aksi ispatlarla dolu. benim artik doktorlara bu konuda guvencim azaliyor gibi.
5nk1 canim doktor kontrolun ne zamandi gittinmi?
yagmur ve meri taze hamisler nasilsiniz? meri senin ikiz gibi icime doguyor biliyormusun
bende yine sorunlar var kontrolum vardi asilamaya gecemedim; adetimin 2. gunu oldugu halde rahimim cok kalin gozukuyordu? bugun 5. gunumdu 6.5 mm e dusmus ama yinede cok ince degil sanirim... kanamam az olfu zaten tam dokulememis

hayit hapi icsem banada bi faydasi olabilirmi acaa. netten biraz baktim kalinlasmasinin sebebi olarak ostrojenin progesteron tatfindan karsilanamamasi olarak yaziyordu:44: