• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
gunaydin kizlarr
BUFTERYL canim yazdiklarini okudum inan ne soyleyecegimi bilmiyorum RABBIM babaciginin mekanini cennet eylesin canim..RABBIM sizlerede dayanma gucu versin...kendine ve minik mucizene cok dikkat et canim..

LORKEE herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim yarin melegin seninle olacak INSALLAH..

YAGMURR yagmur yureklim seninlede denk gelemiyoruz ama iyi haberlerini okuyorum..takipteyim :))

MERII taze anne nasilsin keseyide gormussun bir muddet sonrada usg bebegini 9 ay sonrada kucagina alacaksin INSALLAH...

RONYAMM karsilasamiyoruz osledimm minik asmini op benim icin..

EKINTOSS cihanin iyi olmasina sevindim canim..
BONCUKK canim yigeninin yatisi yapilmis bundan sonra hersey.yolunda gidecek INSALLAH..

bana gelince herzamanki gibi nobetten ciktim.dun gece nobette 1 aydir agriyan 20 lik disimle ugrastim.1 dolgum yapildi 20 disim cekilemedi anesteziye ragmen agrim oldu benimde korkudan carpintim basladi. pazar gunune kadar antibiyotik kullanacagim pazar cekim olcak.tabii ben yine korkmazsam..saglikci oldugum halde o dis koltugundan dis tedavisinden korkuyorum sonrada carpintim oluyor bu disle napcam ben yaaa..

salasın umudcum ınsalah yarında guzel gecer...

canım sanada gecmıs ılsun ama dıs ıhmale gelmez hemen hallet helekı hamılelıkte vs cok zorlar senı ..
korkma kız ne korkuyon ne acılar cekıoz valla hepsıne alısyyo ınsan

canım sizleri o kadar iyi anlıyorumki 2 gün önce bende siler gibiydim
sizlere umut olmak yola tekrardan hızlı adımlarla devam etmenize sepep olmak benim için çok büyük bir mutluluk inan

dediklerinin aynısını yaşadık bizde dondurulacak embiriyo kalmadı
transfer edilen düşük kaliteydi 6. gün olmasına ragmen
ama rabbimin bir bildiği varmış o zaman idrak aedemedik belki ama şimdi çok iyi anlıyorum
bizde 21 şubatta 2. derece sol varikoselden olduk
çok hafifti normalde gerek görmüyolardı ama yaptırdım ben eşimde başta istemiyodu ikna ettim
ve tam 3 ayımız doldu güzel haberi aldım çok şükürki ameliyatın 2. ayında değerler sıfırlanmıştı
normale döner demişti kaan hoca kormayın demiştiki öyle oldu

canım biz vitamini kürü 2 yıl hep uyguladık
ameliyattan sonra 1,5 ay havuç suyu içirdim 2. aydaki testten sonra keçiboynuzu özü uyguladım keçiboynuzu özü yedirdim
birde ben evde kendim macun hazırlamıştım onu yedirdim

eşim bunları yemeye hala devam ediyo biliyomusunuz
enerji verip boğazını rahatlatıyomuş iyi geliyo dedi devem ediyo
macunu keçiboynuzu özünü one a day ı ginsengi kullanmaya devam ediyo:))))
bağımlılık yaptı:1:

canım bizim kullandığımız NATROL OMEGA3 150 KAPSÜL olandı ama şimdi türkiyede varmıdır bilmiyorum benimkide bitmek üzere

aleyna ben daha önce gnc den almıştım
naturalde iyi bi marka diye biliyorum

tüpten sonra kullandığımız vitaminlerin hepsi amerikdan gelmişti
bi arkadaş getirmişti sağolsun yani son dönemler yerli değildi
geçen yıl gnc nin ürünlerini kullanıyoduk hep biz çok da memnunduk canım
bi gnc nin sayfasına bak istersen

biz birde propolis kullanmıştık ama bu çok farklıydı bence amerikadan gelen
çünkü daha önce gittigidiyordan royaljelly almıştım aynı şey ama hiç kokmuyodu diğerinin kokusu berbettı ama bence daha etkiliydi

canım keçiboynuzu kürünü yap tozunu yedir hangisini yaparsan sen bilirsin bütçen neye uyuyosa hepside etkili
birde ben keçiboynuzu özünü yapıyodum soğuyodu eşim ikisi bir arada çıksın diye içine özünü katıp karıştırıp ikisini aynı anda içiyodu ,bi anda kurtukuyum diye şimdide kendiliğinden içiyo
sagolun kızlar yardımlarınız için ALLAH razı olsun
ahhh canım arkadaşım senin üzüntün lorkemin heyecanı hep aklımda bu aralar
Rabbim lorkeme yeni bir can ablanada canı olan yavrusunu bağışlasın
güzel Allahım kimseyi evladıyla sınamasın çok zor

lorkemm dualarımız hep seninle inşallah herşey çok güzel olacak
ronya cok gecmiş olsun ALLAHIM kötü hastalıklardan korusun
canım ne kusuru aşk olsun.
kese görünür mü acaba meri çünkü değerin çok yüksek....

bol bolllllllllllllllllll dinlennnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:16:

canım benim geçmiş olsun.offf ya bu bebeklerin hastalıkları ne zor oluyormuş böyle...

bizimde önemsizmiş.doktor rahatlattı biraz beni....
bizimde boynumuz ve kulak arkamız ileri derecede pişik.birde kaşınıyor.sanırım bu bezeyide bu pişikler yaptı..
ekintos gecmiş olsun yag bezesidir pişikte sıcaklarda hiç cekilmiyor gercekten
aleyna cim ozelden mesajini okudum ikisinide alma canim

alacagin markalar

GNC

Natures bounty

Nature made

natrol

olsun ...
tanimadigim markalara guvenmiyorum cunki piyasa sahte mal dolu
cok sagol kriscim ALLAH razı olsun canım
selam güzeller

lorke hadi hayırlı olsun bi kadame daha ilerledik az kaldı inşallah güzel haberi duymaya

bende doktora gittim
keseyi zorda olsa gördük ama çok emin değil gibi bence
neyse cumartesi tekrar gidicem
betam 2 katıda çktmış bu arada
gözün aydın meri cok sevindim canım ALLAHIM hayırla kucagına almak nasip etsin canım
Lorkem embriyolar sağlıklı olsun, annesine tutunsun ayrıntıları yerim ben.

Mericim hayırlı olsun tekrar.

Yeğenimin durumunu merak eden arkadaşlar Allah hepinizden razı olsun, dün akşam üzeri çok şükür Marmara Üni. Hastanesine yatışı yapıldı akşamda ziyaretine gittik yavrum öyle korkmuşki annem beni bırakacak diye diye ağlıyordu, 19.30 gibi yine ziyaretine gidicem ama bu sefer odasına gitmiycem kuzum mikrop alıpda bizim yüzümüzden bide hasta olmasın.

Kadsercim yeğenimin adı UMUT, İnşallah dualarınızda bize umut olacak.
boncuk cok gecmiş olsun umut yegenine ALLAHIM en kısa zamnda şifa versin canım hastanelerden biran evvel kurtulsun İNŞALLAH
selam güzeller..
lorkecim bugün akşama kadar okuldaydım okul çıkışı için de eşim için üroloğa gittik
oradan da bieaz sebze meyve alışverişi derken bu saat oldu ama aklım hep sendeydi
nasıl oldu acep yumurtaları diye..
maaşalalh döllenmişler bebişlerin..
inşalalh senin meleklerin olacak onlar..
perşembe her ayrıntıyı öğrenirsin merak etme..
inşallah güzel habere az kaldı...
dualarım seninle..

mericim demek göründü keseniz zorda olsa.. bir dahaki gittiğinde
tamamen görürsünüz inşallah canım benim..
çokk sevindim değerin de katlanmış..

azracım doktorlara alıştım artık..
bugünkü ürologda ayrı alem:)))
tüp için çok erken daha bekleyin dedi
aşılama yapın 3-5 kez diyor:)))
ben değerlerinizin artacağına inanıyorum değerleriniz artmış bile dedi
neresi artmış onu bilmiyorum da artık:)))
ama ümitli konuştu bi tek orasını sevdim:)))
klomen trental evicapa devam iki ay daha kullanın iki ay sonra gelin test verin bir daha görüşelim dedi..
bitkisel takviyede veriyorum dedim bu ilaçlar yetrli ama sen bilirsin dedi
beslenmene dikkat et dedi..
ha bi de dedi ki eşime bol bol et ye ben balık eti demesini beklerken kırmızı et ye bol bol deyince
eşim yüzüme bakıyor şaşkın şaşkın.. ben hiç vermiyorum adama:)))
protein faydalıdır et ye sen deyip durdu..
ben ne yapayım şimdi bu doktorları:)))))
gmkcen ne güzel dr olumlu şeyler söylemiş siz istanbuldamısınız hangi urolaga gittiniz
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu aranızda değildim sağolsun bazı arkadaşlar yokluğumu farketmiş özelden msj yazdılar. Merak eden herkeze teşekkürler.2-2,5 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. Biçok arkadaş biliyor mart ayında babamın kanser olduğunu ve son evrede olduğunu öğrendik apar topar memlekete gittim babamıda 4 aydır görmemiştim gittiğimde inanamadım babam okadar çökmüştüki onu ilk gördüğümde ağlamamak için zor tuttum 10 gün kadar evdeydi yanından hiç ayrılmadım çok bitkindi hiçbişey yemiyordu ağrıları vardı ama yinede iyi sayılırdı 10 gün sonra sabah bir uyandık babam felç olmuş bacakları tutmuyor. Acile gittik uzun incelemeler sonucu tümör omuriliğe baskı yaptığı için felç olduğunu öğrendik herşey okadar hızlı ilerliyorduki aklımızı kaçırcaktık. Tedaviye başlandı 2. kür kemoterapi aldı hastane ev arasında mekik dokuduk her gittiğimde babamın dahada kötü olduğunu gördüm ağlamaktan göz pınarlarım kurudu babam hastaneye gelmemi istemiyordu ben yalvarıyordum ona izin ver diye. O bebeğimi ve beni düşünüyordu mikrop kapmamdan korktu birde onkoloji servisi çok acıklı hergün 2-3 kişi ölüyordu 33 gün hastanede kaldık aynı dönemde giriş yapan hastaların çoğu öldü. Ama insan umudunu hiç kaybetmiyor son ana kadar biz babamıza ölümü konduramadık. Babam 2. kemoterapi öncesi düzeliyordu hatta yemek yemeye yüzüne renk gelmeye başlamıştı. Ama 2. kemoterapiden sonra çok ağırlaştı. Kemoterapiye bağlı organ yetmezliği yüzünden babamı maalesef 5 Mayısta kaybettik.Nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın.Turp gibi babam 2-3 ayın içinde veffat etti. Çok sinsi bir hastalık çok korkunç bi hastalık allah düşmanımın başına vermesin. Bende çok sıkıntı çektim hamileliğin verdiği hassasiyet te eklenince dayanılmaz oldu bebeğime kendime bakamadım. 2 ay hiç kilo almadım yiyemedim ama rabbim çok büyük bebeğim kendine baktı herşey yolunda gitti şu an 35. haftamdayım doğuma çok az kaldı. Babam bana inallah rabbim bebeğini görmeyi nasip eder demişti. Bende tabikide görcen baba başka şansın yok bizi bırakıp gidemezsin demiştim ama kısmet olmadı. Sözleri kulaklarında çınlıyor. Buruk bir hamilelik ve doğum hazırlıkları yaşıyorum. Kızlar sakın bebeğimiz olmuyor diye isyan etmeyin kendinizi hırpalamayın ben çok istiyordum bebeğim olsun evliliğimin 3,5 yılında hamile kaldım dünyalar benim oldu. Ama öyle acılar yaşadımki önceki stresimi ağlamalarımı düşününce kendime çok kızdım. Çokzor bi sınavdan geçtim rabbim kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Bu arada bayağı hamile arkadaş var hepsini tebrik ederim güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. Allah nazarlardan saklasın
ALLAH rahmet eysein başın sagolsun canım okurken gözlerim doldu bende babama cok düşkünümdür biran babam geldi aklıma cok acı gercekten ama ne gzüel baban cok iyi biriymiş İNŞALLAH mekanı cennet olur
boyle bı hayat yasamıs olması ne kadr guzel bıdey canım hem sızın ıcın hem kendı ıcın ..
cok guzel yasamıs ve emın ol tertemız de goc etmıs dıer dunyaya..
Rabbım belkde kanser hastalarını sehıt mertebesınde tutacak . ..
ınsallah kaldıramayacagımzı yuk vermesın hıc bırımıze bundan sonrasında...
lorke İNŞALLAH embiriyoların cok kaliteli olurlar sana hayırlı evlat olurlar
butterfly33 başın sağolsun
babacığının mekanı cennet olsun inşallah
peygamber efendimize komşu olsun
yazdıklarını okuyunca içim çok kötü oldu
hayatta en önemli şey sağlık
benimde babam çok rahatsız böbreklari çalışmıyo yiyemiyo içemiyo her gün başka bi sıkıntısı çıkıyo
babamında rahatsızlığı şubatta çıktı ve ben o günden beri hep allah dua ettim
allahım babama şifa verde torun sevgisini tattır ona diye
hamile kaldım çok şükür ama babam hastanelerde makinaya bağlı yaşıyo

keşke senin baban torununu görebilseydi keşke hasta olmasalardı keşke
allahım günahlarını affetsin inşallah
meri ALLAHIM senin babanada şifa versin bu mubarek günlerde cok gecmiş olsun canım biran evvel saglıgına kavuşup hastanelerden kurtulsun İNŞALLAH
gunaydin kizlarr
BUFTERYL canim yazdiklarini okudum inan ne soyleyecegimi bilmiyorum RABBIM babaciginin mekanini cennet eylesin canim..RABBIM sizlerede dayanma gucu versin...kendine ve minik mucizene cok dikkat et canim..

LORKEE herseyin yolunda gitmesine cok sevindim canim yarin melegin seninle olacak INSALLAH..

YAGMURR yagmur yureklim seninlede denk gelemiyoruz ama iyi haberlerini okuyorum..takipteyim :))

MERII taze anne nasilsin keseyide gormussun bir muddet sonrada usg bebegini 9 ay sonrada kucagina alacaksin INSALLAH...

RONYAMM karsilasamiyoruz osledimm minik asmini op benim icin..

EKINTOSS cihanin iyi olmasina sevindim canim..
BONCUKK canim yigeninin yatisi yapilmis bundan sonra hersey.yolunda gidecek INSALLAH..

bana gelince herzamanki gibi nobetten ciktim.dun gece nobette 1 aydir agriyan 20 lik disimle ugrastim.1 dolgum yapildi 20 disim cekilemedi anesteziye ragmen agrim oldu benimde korkudan carpintim basladi. pazar gunune kadar antibiyotik kullanacagim pazar cekim olcak.tabii ben yine korkmazsam..saglikci oldugum halde o dis koltugundan dis tedavisinden korkuyorum sonrada carpintim oluyor bu disle napcam ben yaaa..

diş cok zordur ALLAH yardım etsin

salasın umudcum ınsalah yarında guzel gecer...

canım sanada gecmıs ılsun ama dıs ıhmale gelmez hemen hallet helekı hamılelıkte vs cok zorlar senı ..
korkma kız ne korkuyon ne acılar cekıoz valla hepsıne alısyyo ınsan

yaaa ole deme lorke dis tedavisini hic sevmiyorum ben bide cok korkarim..bide calistigim hast. dr. nazimi cekiyor korkudan carpintim basladi ee psikolojik olarak agriyida fazla hissettim cekim yapamadi pazar gunu basa donecegiz ayni korkuyumu yasayacagim ben :(( bu 20 lik disin cekimide zor...RABBIM baska dert sikinti vermesin bu bise degilde bende kendimi guclu bilirdim anlasilan cani tatlilardanmisim..

lorkem rabbım bu tedavını hayırlısıylan hayırlı 1 evlatlan sonlandırsın ve saglıklı br gebelık olsun ınsallah...

bufff sabah sabah benı mahfettın :(yazdıklarını okudum ıcım nasıl kotu oldu anlatamam.rabbım babacıgının mekanını cennet eylesın.hastalıgını bılıordum ama elım varmadı san aozelden mesaj atıp nasıl demeye :( sonra oldugunu duyduk.rabbım kalanlara saglık versın .....

merım keseyı gormussunuz darısı pıt pıtları duymaya canm benımmm

umud cugum gecmıs olsun canım

gokcen cok tesekkur ederım.ıyıyım hamdolsun canım

boncugum yeegenının yatısı olmus.rabbım onu size bagslasın ınsallah

bugun burdan cok sevdıgım bırının hamılelık haberını aldım cok agladım.3 gundur dengem bozulmus vazıyette herseye aglıorum.adet durumumda tuhaf hc böle olmamstım.peceteye gelıor ama orkıde gelmıor.sınırlerım bozuldu
sorun cıkıcak dıye

Günaydın kızlar ..

Butterfly bende seni çok merak etmiştim özelden de yazıştık , baban için üzüldüm Allah rahmet eylesin ..
Ne denir ki, elbet sen acını çok farklı boyutlarda yaşıyorsun ama bebeğinide unutma ..
Çok küçük daha o .. Sana ihtiyacı var ..
Allah sabırlar versin ..

Meri keseyi görmüşsünüz çok sevindim ..
Benimde usg'de karnıma o kadar çok bastırıyorki dr , önceleri çok endişelenirdim ama artık çok normal geliyor..
Bebişi koruyor suyu , hiç olmadı kaçıyor zaten sağa sola :)
Benim sıpa dr'un usg zihazını gezdirdiği yerlere tekme atıyor , çek şunu üstümden der gibi :)

Lorke'm yarın transferin var..
3. gün transferi gayet güzel bir gün ..
Sana yasin okuyacağım demiştim , yarın okuyacağım çünkü transfer gününde olsun istedim ..
Birde Umut için okuyacağım Allah acil şifalar versin .

Kızlar hayatta herşey sağlık ..
Sağlık, sağlık , sağlık ..
O olmayınca dünyalarınız olsa hiçbişey ifade etmiyor...

yok canım toplanan gun sayılmıyormus 3. gun transsferı oluyo o zaman ..
sanırım sayısı tahmın etıgım kadr cok degıl
cunku az olunca rıske atmıyolar 5. gunu beklemeyıp 3. gun transfer yapıyolarmıs ..

bende sınır oldum solemedıler dıe ama persembe gıdınce sorucam hesabını ..
bılgı alma hakkım var sonucta yımırtalarım hakkında

Canım Lorke'm transfer gününe takılma sakın.
Benimkilerde 3. gün embriyosuydu.
Çok şükür Rabbim ol dedi oldu ikiside.
Hayırlısıyla kucağımızda da görürüz inşallah.
Seninkilerde olucak Allah'ın izni ile Lorke'm,
Bu bahar topiğimize iyi geldi :nazar:

selam güzeller

lorke hadi hayırlı olsun bi kadame daha ilerledik az kaldı inşallah güzel haberi duymaya

bende doktora gittim
keseyi zorda olsa gördük ama çok emin değil gibi bence
neyse cumartesi tekrar gidicem
betam 2 katıda çktmış bu arada

Canım hadi gözümüz aydın :nazar:
Benimde öyle olmuştu meri'm keseyi görmeye gittiğimizde temkinli konuşmuştu doktor.
4-5 gün sonra tekrar çağırdı gittiğimizde embriyolarıda gördük hatta iki taneydiler.
Endişelenme sakın canım.

NAZAR DUASI

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَوَصَّيْنَ الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ
حُسْنً وَوَصَّيْنَا الْإِنسَانَ بِوَالِدَيْهِ حُسْناً وَإِن
جَاهَدَاكَ لِتُشْرِكَ بِي مَا لَيْسَ لَكَ بِهِ عِلْمٌ فَلَا تُطِعْهُمَا إِلَيَّ
مَرْجِعُكُمْ فَأُنَبِّئُكُم بِمَا كُنتُمْ تَعْمَلُون

سْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِي

:65:Krishazel ............................ Prensesimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :8:
:65:gulumgulum..........................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:boncukboncuk:.......................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:baruk:.................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:nun.....................................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:sumak:................................Prensesimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:ceymi.................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Pamukkk:.............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, masallah ona :55:
:65:fatma84:.............................Prensimiz geldi , hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Hazel82:............................ Prensimiz geldi , hoşgeldi , maşallah ona :55:
:65:Kayyum:........................... Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Adaesila............................Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Vedael:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ekintos:............................ Prensimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Midye:..............................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Ronya: ................................Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Papatya:............................Prensimiz geldi,hoşgeldi, maşallah ona :8:
:65:Melisela.............................. Prensesimiz geldi, hoşgeldi, maşallah ona :55:
:65:Butterfly33..........................Yeni bir sürpriz yumurta :49: Bebişimiz Kız..
:65:Ceylan...............................Kasım bitmeden geldi minik kuş :49: Bebişimiz Kız..
:65:Bilgemmm...........................Hoşgeldin melek , sefalar getirdin :49: Bebişimiz Erkek..
:65:Mues.................................Topiğin ikizleri geliyoooooo :49: Bebişlerimiz Erkek ..
:65:Yasemin..............................Küçük bir kelebek daha bizimle :49:
:65:Yağmurum..........................Bu göbüşte minik bir bebiş vaaaar :49:
:65:Gözyaşı..............................Annesinin kuzusu gelmiş :49:
:65:Xeda.................................Sonunda geldin minik melek:49:
:65:Meri58...............................Rabbim'in mucizesi , ol desin yeter ki :49:
:nazar:kadser:................................özlemeye doydum,sana acıktım artık gel :31:
:nazar:esra:..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:antalya2011..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:esilanur ..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:aruna:................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:ekin79 :..............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:Lorke..................................Büyük güne doğru :) Dualarınızı eksik etmeyin ...
:nazar:hstc..................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:eneslena.............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor..
:nazar:sevser...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:çakır.................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:umud................................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor ...
:nazar:yeter...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:5n1k ................................İnşallah yeniden gelicek meleği...
:nazar:Karden...............................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:gamzelim.66......................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:maviikiz............................hamiş olma yolunda hızla ierliyor....
:nazar:gökcen44..........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:azra3434.........................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
:nazar:edanurlu..........................hamiş olma yolunda hızla ielrliyor...
:nazar:nurme..............................yeniden gelicek inşallah bebeği ...
:nazar:gelbebeğim2 .....................hamiş olma yolunda hızla ilerliyor...
"Rabbim! Bize katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" amin

:nazar:هُنَالِكَ دَعَا زَكَرِيَّا رَبَّهُ قَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِن لَّدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعَاء
Kızlar tedavide olupta unuttuğum varsa hatırlatsın lütfen.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar çok uzun zaman oldu aranızda değildim sağolsun bazı arkadaşlar yokluğumu farketmiş özelden msj yazdılar. Merak eden herkeze teşekkürler.2-2,5 aydır çok zor günler geçirdim halada geçiriyorum. Biçok arkadaş biliyor mart ayında babamın kanser olduğunu ve son evrede olduğunu öğrendik apar topar memlekete gittim babamıda 4 aydır görmemiştim gittiğimde inanamadım babam okadar çökmüştüki onu ilk gördüğümde ağlamamak için zor tuttum 10 gün kadar evdeydi yanından hiç ayrılmadım çok bitkindi hiçbişey yemiyordu ağrıları vardı ama yinede iyi sayılırdı 10 gün sonra sabah bir uyandık babam felç olmuş bacakları tutmuyor. Acile gittik uzun incelemeler sonucu tümör omuriliğe baskı yaptığı için felç olduğunu öğrendik herşey okadar hızlı ilerliyorduki aklımızı kaçırcaktık. Tedaviye başlandı 2. kür kemoterapi aldı hastane ev arasında mekik dokuduk her gittiğimde babamın dahada kötü olduğunu gördüm ağlamaktan göz pınarlarım kurudu babam hastaneye gelmemi istemiyordu ben yalvarıyordum ona izin ver diye. O bebeğimi ve beni düşünüyordu mikrop kapmamdan korktu birde onkoloji servisi çok acıklı hergün 2-3 kişi ölüyordu 33 gün hastanede kaldık aynı dönemde giriş yapan hastaların çoğu öldü. Ama insan umudunu hiç kaybetmiyor son ana kadar biz babamıza ölümü konduramadık. Babam 2. kemoterapi öncesi düzeliyordu hatta yemek yemeye yüzüne renk gelmeye başlamıştı. Ama 2. kemoterapiden sonra çok ağırlaştı. Kemoterapiye bağlı organ yetmezliği yüzünden babamı maalesef 5 Mayısta kaybettik.Nur içinde yatsın toprağı bol olsun canım babamın.Turp gibi babam 2-3 ayın içinde veffat etti. Çok sinsi bir hastalık çok korkunç bi hastalık allah düşmanımın başına vermesin. Bende çok sıkıntı çektim hamileliğin verdiği hassasiyet te eklenince dayanılmaz oldu bebeğime kendime bakamadım. 2 ay hiç kilo almadım yiyemedim ama rabbim çok büyük bebeğim kendine baktı herşey yolunda gitti şu an 35. haftamdayım doğuma çok az kaldı. Babam bana inallah rabbim bebeğini görmeyi nasip eder demişti. Bende tabikide görcen baba başka şansın yok bizi bırakıp gidemezsin demiştim ama kısmet olmadı. Sözleri kulaklarında çınlıyor. Buruk bir hamilelik ve doğum hazırlıkları yaşıyorum. Kızlar sakın bebeğimiz olmuyor diye isyan etmeyin kendinizi hırpalamayın ben çok istiyordum bebeğim olsun evliliğimin 3,5 yılında hamile kaldım dünyalar benim oldu. Ama öyle acılar yaşadımki önceki stresimi ağlamalarımı düşününce kendime çok kızdım. Çokzor bi sınavdan geçtim rabbim kimseyi böyle bir sınavla sınamasın.
Bu arada bayağı hamile arkadaş var hepsini tebrik ederim güzel bir hamilelik ve doğum dilerim. Allah nazarlardan saklasın

Canım benim başınız sağolsun.
İçim burularak okudum.
Rabbim babacığının mekanını cennet eylesin.
Vefat etmeden çektiği sıkıntılar günahlarına kefaret olsun.
Rabbim başka acı vermesin.
Evladına hayırlı ömürler ihsan eylesin inşallah...

lorkem rabbım bu tedavını hayırlısıylan hayırlı 1 evlatlan sonlandırsın ve saglıklı br gebelık olsun ınsallah...
saolasın esram .. ınsallah hayırlı haberlerle gelırım yarında ..10 gun sonrada

Günaydın kızlar ..

Lorke'm yarın transferin var..
3. gün transferi gayet güzel bir gün ..
Sana yasin okuyacağım demiştim , yarın okuyacağım çünkü transfer gününde olsun istedim ..
Birde Umut için okuyacağım Allah acil şifalar versin .

Kızlar hayatta herşey sağlık ..
Sağlık, sağlık , sağlık ..
O olmayınca dünyalarınız olsa hiçbişey ifade etmiyor...

bılgemm Allah razı olsun Rabbım dualarınının karsılıgını sana katıyla versın ınsallah :16:

lısteyı de cok begendım herkes okusun duaetsın bakıyım yarın bana

butterflycım burnumun direği sızladı inan..
unıv. mezun olduğum yıl aynı haberle dönmüştüm memlekete ben de
anneciğime kanser şüphesiyle tetkikler yapılmıs
ve ben 22 yasında o tetkıklerın sonucunu aldım elime
high grade cancer yazıodu..meme ca.
doktor mıslı muşlu konusuodu ama ben ing. öğrtmenıydım raporda yazan herseyı bir bir anlamıstım zaten
herseyın farkındaydım..
benim annemde 8 kür aldı kemoterapi ve 1 ay radyoterapi
evde kalıp ben baktım anneme sürecin zorluğunu anlatmama gerek yok bılır çoğunuz
okadar derın uyurdu kı annem,nefes alıomu dıye korka korka eğilip kontrol ederdim..
bu benim ımtıhanım dedim ozamanlar..şaçalrını kesın dökulen kaşlarını boyadım vs vs..
şükür annem yendi ama her yıl kontrol zamanı kalbımi elımde tutuorum oyle
ve ımtıhan hiç bıtmıo hayat devam ettikçe...işte evlat hasretıyle sınanıoruz yenıden
allah bugunlerımızı aratacak dert vermesın buna şükür..rabbim, ınsallah anneme bısey olmadan bebeğimi görmeyi nasıp eder..,
allah babacığını gani gani rahmet eylesin ,mekanını cennet eylesın canım,
sende bebeğine ve kendıne cok iyi bakacaksın,ve doğduğunda görecek babacığın bebeğini biyerlerden..

korkecım yarınmı transferın cnm allah tamamına erdirsin
su uc ayların yuzu suyu hurmetıne
reglım yoksa yasın okurdum bende sana ama bıttiği an okurm cnm
kıslar sızdn nbr hamile arkadslar nasılsınız
doğumlar yaklaştı,bızde esımle hergun aldığımız tulumu sevıoz
rabbım ıcınıde doldurur bı gun ınsallh:))hayırla ve saglıkla..

kızlar merhaba
dün Genartta görüşmeye gittik, kromozom analizim yapıldı gelişmeyen bebek kaybımdan dolayı.
eşimden de sperm dna hasarı bakılacak ve yol haritemız çizilecekmiş, artık aşılama ya da tüp bebek ..
hem heyecanlıyım hem korkuyorum ..
Genartta tüp yaptıran var mı, ya da aşılama?
linşallah bu yolda olan arkadasların ve benım yüzümüz güler...

LORKEM beni hatırlıyomusun bilmem ama benim tüpde transfer edilen embriyo 5, gündü
compact morula aşamasındaydı ama olmadı biliysun
benden sonra kaç kişinin 3. gün transferini okudum burda hepsi tuttu
olucak inşallah hep dua ediyorum hepinize

MUESİM inanırmısın içimde garip bi rahatlık var
aklıma kötü bişey getirmiyorum iyi olucak diyorum
bunuda çocuk konusunda ilk kez yapabiliyorum şimdilik
bakalım hayırlısı cumartesi biraz daha ilerleme olur sanırım

BİLGEM sağollasın
alttan bakmadı karnımdanda görebilmek için çok bastırdı
zararlı olsaydı yapmazdı heralde
progestan başladı bu arada
bu günlere şükür inşallah iyi olucak

ESRA :2::2::2:
ağlama lütfen kıyamam
bak ben evliliğimde ağustosta 4. yılım bitiyo 5. yılıma giriyorum
ama ancak hamile kalabiildim inşallah seninde olucak

allah babana rahmet eylesin çok üzüldüm...

biliyorum ki yazdıkların içindekilerin sadece sönük kelimelere yansıyan kısmı.
allah sabır güç kuvvet versin sana da ailene de.

Çok şükür Canım Bilgem...
Birazcık zor geçiyor ama şükürler olsun Rabbim'e bugünleri gördük ya.
Beterinde saklasın inşallah.

Sen ne yaptın Bilgemmm hazırlıkların tamammı oda yaptın mı oğluşuna?
:nazar:

Rabbim sorunsuz kucağına almak nasip etsin evlatlarını Mues'im ..
Hepberaber inşallah ..

Artık 30. haftanın içindeyim .. Yavaş yavaş hızlanmaya başladı hazırlıklarımız ..
Pazar günü eşim oğlumuzun odasını boyayacak , 15 gün sonrada mobilyalarımız gelicek ..
Sadece sallanır karyola ve şifonyer ..Birde gece yanımda yatırmak için şu sepet beşiklerden ..
Onun dışında halı perde avize onları annemler halledicekler sağolsunlar ..
32. haftamda odası bitmiş olur .. Sonra cicilerini yıkayıp ütüleyeceğiz..
En büyük derdim büyük temizlikti onuda annemler halledecekler .. 34. hfatmdada çantamızı hazırlarız diye düşündük ..
Planımız böyle mues'im .. Rabbim herkese yaşatmak nasip etsin ..

saolasın esram .. ınsallah hayırlı haberlerle gelırım yarında ..10 gun sonrada

bılgemm Allah razı olsun Rabbım dualarınının karsılıgını sana katıyla versın ınsallah :16:

lısteyı de cok begendım herkes okusun duaetsın bakıyım yarın bana

Evet herkes dua etsin boş oturmasın :)
Ne demek Lorke'm kalbim aklım dualarım seninle ..
Bu yollardan 2 kere geçmiş biri olarak seni çok iyi anlıyorum.

Back
X