• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
:1::1::1::1::1::1::1:

rahim filmiyle tedavi aynı ay olabilir. bir sorun olmaz diye biliyorum hatta benim önceki tedavimde öyle olmuştu. yazından kaç düşüğün var anlayamadım tam olarak ama eğer totalde 3 düşüğün varsa detaylı tetkikler yapmadan yeni bir tedaviye başlaman doğru mu acaba??
şimdiye kadar hiç mi rahim filmi çektirmedin yoksa bu kontrol amaçlı çekiliceğin bir film mi...
tüpbebek öncesi rahimde herhangi bir anomali var mı diye bakılır normalde de o yüzden sordum :26:
çok fazla stres yapmamaya çalış bu tedavinin olmazsa olmazı rahat olmak..
allah yardımcın olsun.

ceylan üzüldüm ağrılarının olmasına allah yardımcın olsun cnm yaa...

gebelikten dolayı randevunu öne çekemezler mi acaba?
beklemeden ve daha fazla acı çekmeden görüşebilsen keşke dr.unla...

oncelikle ilgin icin tsk ederim.benim 1 dusugum var birde 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum.

ben daha once hic rahim filmi cekinmedim.esn son kurtajda bebge ve bana genetik test yapilmisti sadece ve temiz cikmisti.
bende oyuzden her tahlili yaptirip bilincli bir sekilde baslamak istiyorum.ama gunumuz cok az ne yapicaz bilmiyorum.aminnn

kızlar nasılınız
ben yorgunluktan ölüyorummm :( taşınma işleriyle uğraşıyoruz
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
benim uyku gözümden akıyor hatun oyun peşinde :40:
bir buçuk ay sonra işe başlıcam şi,mdiden onun telaşı sardı beni
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye :50:

Bende hepinizi cok ozluyoum
kucukken ne rahatmisim simdi daha iyi anliyorum gazina mazina ragmen daha rahatmis:)) 1 dakika birakamiyorum o derece

bide baska seylerde oldu neyse simdilik sorun yok:)

ama gozum hep burada

sen nasilsin yavrusun nasil iyimi ?

tahmin ediyorum,şükür iyi kriscim.
sesi geliyor içerden şimdi uyandı:O

kızlar nasılınız
birde benim kız durmuyor hiç acayip fena bir şey bu sabahın beşinde bana gülücükler atıyor
boncuğumm galiba ben bu rapor işini beceremicem çok utanıyorum nasıl dicem doktora bana rapor ver diye :50:

bir küçük bir biraz büyük çocukla taşınmak Allah yardımcınız olsun.. demek bütün bebekler 5 te kalkıyor :)), rapor için utanacak birşey yok onlar alışkın, kızın için sonuçta, beni hatta git gelle uğraştırmayın heyet verin diycem :))))))

kızlar nasılınız

Birincisinde isterken zorlanırsın ama sonra çok rahat istersin raporu, ucunda kızın var istemeyip napıcan, sen benden tecrübelisindir ama kim bakarsa baksın insanın kendisinin evladına bakması daha farklı, benim bıdık ben işe başlayınca 1-1,5 hafta emmeyi reddetti uyurken ağzına sokuyordum küsmüştü bana.

bir küçük bir biraz büyük çocukla taşınmak Allah yardımcınız olsun.. demek bütün bebekler 5 te kalkıyor :)), rapor için utanacak birşey yok onlar alışkın, kızın için sonuçta, beni hatta git gelle uğraştırmayın heyet verin diycem :))))))

Heytttttttttt:)))))Uğraştırmayın bizim kızları rapor için:))))))

gırıs mukemmel olmus amcayı tebrık edıyorum :9:
hassas bı ınsan ama en azından ..
benım abım dırek duba gıbı olmussunuz kendınıze dıkkat edın bu kadınlar nıe salıyo kendını evlenınce dıyor :27:

ceylan benım bı arkadasımın annesı de asırı ıltıhaplı romatızma sıkıntısı cekıyordu ..
romataoıd artrıt sanırım ..

ıbrahım saracoglu ıle gorustuler.. sen de bı arasan telle ulasabılırsın .. hem adam hamılelıkle ılgılıde bıcok seyı bıldıgı ıcın belkı hamıleykende kullanabılecegın bırsey tavsıye edebılır...

kortızon sanırım kucuk dozlarda sıkıntı olsuturmuyo bızede yumurta toplama ıslemınden sonrakı 4 gun kortızon hap verdıler .. en dusuk dozundan .. ıltıhap vs rıskıne karsı sanırım

Rabbım yardımcın olsun bı yol cızmıssınız az cok ınsallahh geldıgınde de tum ıslerın kolaylıkla hallolur...

evıne yakın olması onemlı tup bebek ıcın gıttıgın yerın cunku ozellıkle ıstanbulda yıpratıcı oluyo yol meselesı ..
ama medıcıne hakkında bılgım yok malesef tup bebek konusunda nasıllar..

ucret konusu cok sıkıntı degılse sızın ıcın aılen pendık tarafındaysa gebze asm yı ıyı olarak duyuyorum ..
yada atasehırde memorıal var cem bey varmıs ıyı dedıklerı ..

bıde sema da ahmet gocmen var normalde sema da tup bebek unıtesı yok ama tup bebek ıcın baska hastaneyle anlasması var ve alanına cok ıyı bı doktor robotık cerrahhı vs ıle kapalı tupler ve tup bebek konusunda uzman ...
suan aklıma gelen bunlar bırılerınden bısey duyarsam yazarım sana yıne ...

tamam lorkem cok sagol verdigin bilgiler icin aklima bir hastane daha dusurdun simdi ben birde asm arastirayim orasi cok yakin bize onceki denemelerim de yol cok sorun olmustu.

ALLAH cumlemizin yardimcisi olsun.

Merhaba kızlar

Ders ve iş yoğunluğundan giremiyorum. Arada okuyorum. Sakın topiği bıraktığımı düşünmeyin.. temmuz 7 de kpss sınavım var. o günden sonra rahatım inşallah. sonra yine sizlerleyim :) bu arada çapada tüp raporum onaylandı. Kasıma gün verdiler. biraz geç ama olsun. Bende kasımda tüpçeyim yani :) inşalah bu sene bende kervana katılırım. hepinizi öpüyorum

Merhaba kızlar

Ders ve iş yoğunluğundan giremiyorum. Arada okuyorum. Sakın topiği bıraktığımı düşünmeyin.. temmuz 7 de kpss sınavım var. o günden sonra rahatım inşallah. sonra yine sizlerleyim :) bu arada çapada tüp raporum onaylandı. Kasıma gün verdiler. biraz geç ama olsun. Bende kasımda tüpçeyim yani :) inşalah bu sene bende kervana katılırım. hepinizi öpüyorum
bende her yıl kpss girerim:)))geçen birden aklıma geldi kpss başvurusu ne zaman yapıcam diye:))))tamamen çıkmış aklımdan,başvuru zamanı çokttannn kaçmış...:((((
evet haftaya basliyorum hayirlisiyla
bakalim nasil olacak
bugun hbb babasiyla ise gitti yeni geldiler:)

bitti iznin öyle mi..zaman nasıl geçiyor,sen hbbyi kime bırakacaksın.seneye diyim bari bu yıl bitti artık zaten...

kızlar selam herkese nasılsınız?
işten geldim yorgunum ve yalnızım
gıcık kocam arkadaşlarıyla başka bi arkadaşına oturmaya gitmiş eve bile uğramadan :41:
çok sinir oldum yaa
ev aldı arkadaşı hayırlı olsuna gitmiş güya
gittiği arkadaşıda evli, haftasonu beraberde gidebilirdik
ama beyefendinin arkadaşları varya onlarla gider yoksa arkadaşları küser kırılır falan mazaallah
karısı evde yalnız otursun gece yarısına kadar..
bu kocamın sorumsuzluklarından bıktım bıktım artıkkk

maydonoz suyu mu? canım gebe kalmaya çalışanlar için sorun teşkil etmiyo mu? hafızamda öle bişi kalmış sanki gebe kalmaya çaılşanlar fazla tüketmesin diyee. ama çok emin değilim. biraz araştırayım ben de. akşam yemekten sonraki çay faslı ve ıvır zıvırlar olmasa daha rahat edicem , ama eşim çokk zayıf, o da kilo almak istiyo aksi gibi. evde akşamları bi karmaşa durumu var, o diyo yiyelim ben diyorum yemeyelimm...

yok canım gebeyken sorun teşkil eder. şimdi içmenin bir zararı yok hatta yararı çok. ben 6 aydır hormon kullandığım için biraz karaciğerimi korumak amaçlı biraz idrar yollarında birşey varsa diye birazda işte zayıflamak için (yağ yakıcı özelliğinden dolayı) başladım.....

saraçoğlunun tarifini uyguluyorum ben. tadıda rahatsız edici değil. özellikle soğuk suyla hoş bir içecek oluyor. limonlu limonluu:56: tavsiye ederim:34:

oncelikle ilgin icin tsk ederim.benim 1 dusugum var birde 9 haftalik kalbi durdu kurtaj oldum.

ben daha once hic rahim filmi cekinmedim.esn son kurtajda bebge ve bana genetik test yapilmisti sadece ve temiz cikmisti.
bende oyuzden her tahlili yaptirip bilincli bir sekilde baslamak istiyorum.ama gunumuz cok az ne yapicaz bilmiyorum.aminnn

rica ederim ne demek...

rahim filmini mutlaka çektir. usg gözükmeyen anomaliler rahim filminde gözükür. seni zorlıycak bir işlem değil. aynı gün sonucunuda alırsın.
bebeğin herhangi bir kromozomal anomalisi olmadığına göre pıhtılaşma sorununun olup olmadığını bir araştırın istersen...

kalbi neden durmuş diye bir açıklama yapıldı mı sana??

bebeğini kaybeden biri olarak aynı acıları tekrar yaşmanı istemem.

varsın zamanı geç olsun......

Merhaba kızlar

hadi gözün aydın mavişşş inşallah son olur:16:

Back
X