Slm arkadaşlar..
Geçmişi okuyamadan sizlere son haberlerimizi iletmek istiyorum..
Bugün Emir'in 6.ay kontrolü ve aşıları vardı..Muayenemizi olduk,kilomuza ve boyumuza bakıldı..Bu ay maşallah oğluma çok güzel kilo almış,en son 6900'dü..Çok şükür 7835 olmuş,boyumuzda 70 cm..Zor günler geride kaldı inşallah..
Aşılarını olurken çok ağladı yavrum,gözlerinden boncuk boncuk yaşlar döküldü..Şimdilik ateşi falan yok şükür,biraz huzursuzluk var..
Benim de kanamalarım azalmıştı ama 2 gündür yine arttı,pazartesi tekrar iğne vurulacağım..Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah..
Umarım güzel haberler vardır,fırsat bulursam geçmişi okumaya çalışacağım..
canım geçmiş olsun
oğluşuNADA MAŞALLAHHH:))
yaptım ıste dıom ya ben meraklıyım hem ıcım rahatladı hem uzulsem de ıyıkıde yapmısım suan negatıfı alınca uzulme dozumu azaltmıs oldum benım mantıgım bole ıslıyo
hayırlısı nabalım olcaksa olur ıllakı
tatlım benım ikizlerde 8. gün de çift çizki çıktı
bunda ise 9. gün de hayal gibi bir çizgi çıktı,anla yanı daha çok erken
onuncu günü birdaha yap,yok olduğunu düşünüpde kendini salma
hatta bu bebişte yaptığım teste bardaktan boşanırcasına yağmur yağıyordu,testi yaptım çıkmadı,nasıl ağladım anlatamam,ama testi atmaya elim varmadı
ikide bir hemona bakıyorum hemde ağlıyorum camın önunde birşeyler görmek için dua üstüne dua ediyorum ,bir kuş misali çırpınıyordum
sonra o hafif varlan yok arası çizgiyi farkettim 3-4 dakka sonra
acaba dedim ağlıyorumya gözlerim benimi yanıtıyor
ama hayır dedim orada sanki bir şey var
hemen sakinleştim eşimin yanına gittim burda bir şey görüyormusun diye
önce kızdı niye test yaptın da kendini bu kadar üzdün,sonra oda camın önunde baktı ,ewet dedi burda bir şey var,ama çok az belli
inan varlan yok arası
o yüzden yawrum ,daha hiç bir şey belli dedğil
ateşine gelincede
benım hamıle olduğu öğrendim bie ateşimi ölçeyim dedim 35,9 çıktı
hadi lan ordan dedim ona,buarada birkaç krede hamile olduğu bilmeden yaptım 36.1 çıktı normalde bu benım adet ateşimdir canım
insan bünyesi bu hiç belli olmaz,
gardını düşürme tatlım ,en azından şu an çok erkeen:)
ben senı sewiyorum ,inşallah bebişin senle diyorum:)