Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
ESRAM kalbin çok temizmiş demek ki tatlım..
Benim minik abi uyku ve yemek orucu tutuyor canım..Ama suya devam..
İnan ki 1 haftadır günde uyuduğunuz uyku saati 2'yi geçmemiştir..O 2 saatte bir seferde değil 24 saat içinde bölük pörçüğün toplamı..Uykuyu geçtim ağzına lokma sokmuyor..Sadece su var hayatında bu aralar..
:)
uykusuzlukta cok kotuyha
ınsallah duzene bıner
hepinize teşekkür ederim kızlar zor günler geride kaldı allahın izniyle
ogustosta bende donmuşlarımı almayı düşünüyorum bakalım kısmetse

agustos eylul ekımde pek yogunuz hepımız
ınsallah nufus patlaması olur ınsallah

kızlarr
eşimin test sonucu geldi..
sayı ml 12 milyon, toplamda 36 milyon çok şükür
hareket % 64 ama morf. Yüzde 1.. önceki testte yüzde 3 tü.. buna da şükür yine de çok şükür .. dna hasarımız yuzde 14 çıktı en çok buna sevindik ben varikosel ileri derece oldugu için hasar çok çıkacak dıye korkmuştum Allaha çok şükür...

Kaan hocaya mail attım, klomen ve proxeede devam dedi.. ben de şimdilik tüp denemiyelim tedaviye devam edelin dedim, o da o zaman sen dr. murat sönmezere muayene ol, sende de bir durum yoksa normal yolda devam edin dedi, bir kez kürtajım olduğu için muayene ol demiş..

sizce nasıl kızlar?
krishazel, bilgemm, gökçen, ceylan ve diğerleri ..:40:
arkadaşlarım normal yoldan şansımız var değil mi yüzde 1 morfolojiyle de olsa çok şükür ki..:nazar:

tedavi ve kürlere devam edeceğiz.. eşim klomen , proxeed ve zinc ten başka bir şey kullanmadı şimdiye kadar, bundan sonra bana önerilerinize açığım :30:
bu ay ovulasyon testi kullanıyorum, preesed sipariş edeceğim...
hayırlısı inşallah ben de burda hamileyimm kızlar diyebilirim:49:

sevgiler çok çokk:29:

gayet guzel bencede normal yolla deneyin mutlaka olur
keciboynuzu ve incir i ihmal etmeyin
ve mutlaka omega 3 balik yagi kullanin esinde sende ...

ESRAM kalbin çok temizmiş demek ki tatlım..
Benim minik abi uyku ve yemek orucu tutuyor canım..Ama suya devam..
İnan ki 1 haftadır günde uyuduğunuz uyku saati 2'yi geçmemiştir..O 2 saatte bir seferde değil 24 saat içinde bölük pörçüğün toplamı..Uykuyu geçtim ağzına lokma sokmuyor..Sadece su var hayatında bu aralar..

demkki bir sikintisi var
doktora gotur fatma cim
bizim hastalik tedavisi bitti simdi de istah tedavisi basladi 4 cesit sey verdi doktor suruplar tozlar vs. kilo almasi icin
hastayken cok kilo kaybetti

ESİLA canım çok çok geçmiş olsun..
Şükür ki zor günler geride kalmış..
Yeni başlayacağın tedavinde şimdiden hayırlı olsun..Sonunda Rabbim yüzünü güldürsün inşallah..

GÖKÇEN canım çok tebrik ederim..
Rabbim hayırlısıyla,sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..

demkki bir sikintisi var
doktora gotur fatma cim
bizim hastalik tedavisi bitti simdi de istah tedavisi basladi 4 cesit sey verdi doktor suruplar tozlar vs. kilo almasi icin
hastayken cok kilo kaybetti

Götürdük canım,diş çıkarıyor..Bir tane patlatık da yanındaki de kabarmış ona uğraşıyor :))
Bi de Ankara şu 1 haftadır cehennem sıcaklarını yaşıyor resmen,yavrum öyle bir terliyor ki yastığını sıksan suyu çıkar..Çok fazla su içiyor sonra da iştahı kesiliyor..Öyle ki bazen uyusun diye ayağımda sallıyorum karnından congul congul sesler geliyor :))

Hem sana hem Hbb'ye çok geçmiş olsun bu arada canım..
Umarım prenses biran önce toparlar..

ESRA sorma valla uykusuzluk perişan ediyor insanı..
Emir doğalı beri öyle güzel uyuyan bir bebek değildi zaten ama bir şekilde idare ediyorduk..Şu 10 gündür falan nasılım varya,böyle yer ayağımın altından kayıyor resmen,gözlerim bulanık görüyor :))
Diyorum kendi kendime kızım 5 sene boyunca uyuduklarına say ama sayılmıyor..
Herşeyi geçtim de insan çocuğuna verimli olamıyor..

canım çok teşekkür ederim..tüüm arkadaşalrmı dualarımda.. yarın sabah ilk işim yazmak olack yaptıklarımızı. inşallah rabbim sana da en yakın zamanda nasip etsin.

biterimmmmm.. çok şükür rabbime ki nasip etti bana da bu güzel duguyu yaşamayı.. rabbim herkese nasip etsin inşalalh.. dualala oldu biliyorum dualaını esirgemeyen tüm arkadaşlarımdan allah razı olsun..

sağolasın canım benim.. inşaalh yarın:))) biraz sıkıntılarım var şükürler olsun rabbime ama bulantılarım falan yoğun ara ara girip ancak yazılanlara cevap verebiliyorum. rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin inşşallah..

reyyan canım hiç ihmal etme hemen başla.. iniride ihmal etme lütfen her gün 3-4 incir mutlaka tamamı..

canım çok haklısın.. ben de hep burada birbirimiz için yapılan duaların samimietine inanıyorum inşalalh dualarla aşacağız tüm sıkıntıları özelden adımı yazayım ben de dua istiyorum:)))

Rica ederim canım Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine:nazar::nazar::emir_bebek: darısıda bana ve isteyen herkeze olsun aminnn:16:Geçirdiğin tedavi süresini okudumda kolaylıkla olmuyor canım.Allah sevdiği kuluna verirmiş sıkıntıyı duasını sesini yalvarmasını duymak için.Bizlerinde sınavı buymuş.Topiğinizde çoğunuz hamile kalmışsınız Allah nazardan saklasın:nazar::nazar:Yani nekadar güzel bir duygu olmalı.Hiç olmuyacakmı gibi görünse bile Allah nasip ettimi oluyor.İnşallah eşimdede büyük bir sorun çıkmazda bizde bebeğimize kavuşuruz.:16::34:

selam kızlar, herkes iyidir umarım, fatmam geçmiş olsun, gerçekten çok zor uykusuzluk, Elada öyle 1 haftadır, çok mızmız, habire kucak istiyor, yatırınca öldürceklermiş gibi çığlık çığlığa ağlıyor, bu nedenle bende çok yoruluyorum, uyku desen aynı, gece 3-4 kez kalkıyor, emmiyor zaten, ona koştura koştura mama yapmaya gitmek öldürüyor :) birde mama hazırlayana kadar basıyor çığlığı..Tek başına gerçekten çok zormuş..Eşimde oruçlu diye fazla ilgilenemiyor, yoruluyor zaten..Ama çok şükür tabii halimize, Rabbim başka dert vermesin, Allah'ım bunları yaşamayı herkese nasip etsin..hepinizi çok öpüyorum, arada okumaya çalışıorum ama hep geç kalıyom :) İlerde bir düzene girer inş şu uyku meselesi..

Back
X