- 24 Ocak 2010
- 20.969
- 46
- 733
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #117.681
kızlar bugün transferin 10. günü. biraz önce hassas testlerden yaptım negatif. benim gibi 10. gün negatif 12. gün kanda pozitif gören var mı?
olabılır hersey
ılaclardan olayı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bugün transferin 10. günü. biraz önce hassas testlerden yaptım negatif. benim gibi 10. gün negatif 12. gün kanda pozitif gören var mı?
ayy canım, kusuruma bakma, işteyken kaçak göçek girip bakıyorum ya, neremle okuduysam artık:) mayıs da mustafa bahceci ile görüşmüştük biz de.
aslında tedaviye orda başlayacaktık ama bazı nedenlerden istanbula bu yaz gidemedik. o görüşmemizde donmuşların başarı oranı biraz daha yüksek demişti mustafa hoca.
bana illa ki toplandığı ay transfer yapacağız diye düşünme demişti. ne zaman rahim en uygunsa o zamana kadar dondururuz ve doğru zamanı bekleriz demişti.
inşallah bebeklerin 9 ay seninle olsunlar, sağlıkla büyüsünler...
kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz![]()
kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz![]()
herkesin başı sıcaklarla dertte ne yazıkki((
minik oğluğunun gelişiminin iyi olmasına sewindim,inşallah abimizde biraz toparlanır:))
rabbim yar ve yardımcın olsun:)))![]()
canım oluyor öle şeyler karışıyor hatlar bazenbende çok yaşıyorum elli kere soruyorum aynı soruyu bazen
inşallah canım inşallah öyle olucak. dondruulmuşlarda şans biraz daha yüksekse oda rahimin yumurtlama dönemine göre biraz daha kendi halinde olmasından dolayı...
hakkımızda hayırlısı....
aruna yolun açık olsun canım allah yardımcın olsun...
tedavin hayırlısıyla güzel sonuçlanır inşallah canım dualarım seninle![]()
Hayırlı Uğurlu olsun canım.
Allah emeklerini boşa çıkarmasın inşallah.
Allah dualarını kabul etsin....
aruna canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah tum tedavın guzel gecer..kızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz![]()
sana da gecmıs olsun canım enfeksıon ıse bel agrısıda yapar demıstı urolog bana da daha once adetın yenı bıttıyse sogan kuru veya maydonoz sapı kaynatıp ıcebılırsın enfeksıyona da ıyı gelıyocanım babana çook geçmiş olsun.
tedavin içinde Allah yardımcın olsun..:))
uğramana sevindim.
canııım çoook geçmiş olsun minik kızına..
Allah yardımcın olsun canım..
lorkemm geçmiş olsun.vakitli tedavi olmak gerek.bel ağrısı çok zordur iyi bilirim.
bende de galiba idr. yolu enf var gibi geliyor.dört beş gündür bel agrıs ve karın sancısı var doktora gitmeye de korkuyorum..
Selam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..
gamzelım esra antalya gokcen saolaınız kızlar...
ınsallah cok sıkıntı cekmem ramazan sonrası nasıb olursa tedavıye baslayacagım bakalım
oturdum hamılelık ve bel fıtıgı yazıları okuyorum hamıle kaldım ya sankı
aruna canım Rabbım yardımcın olsun ınsallah tum tedavın guzel gecer..
ben kacırdım tupe mı basladın sen yoksa takıp vs mı
sana da gecmıs olsun canım enfeksıon ıse bel agrısıda yapar demıstı urolog bana da daha once adetın yenı bıttıyse sogan kuru veya maydonoz sapı kaynatıp ıcebılırsın enfeksıyona da ıyı gelıyo
oyyyyyyyy masallahkızlar tedaviye başladım bugün ikinci iğnemi olucam duaya ihtiyacım var ekin lorkem esram gökçem azram ceylanım merim bilgem krisim hu hu tüm kızlar nerelerdesiniz![]()
selam canımsssskızlar )))
merhaba
rabbım razı olsun bılgemımmmmmmmSelam kızlar ..
Gökcen aruna esra 5n1k ve diğer arkadaşlarım dualarımdasınız ..
Rabbim yardımcınız olsun ..
ınsallah cok sıkıntı cekmem ramazan sonrası nasıb olursa tedavıye baslayacagım bakalım
sana da gecmıs olsun canım enfeksıon ıse bel agrısıda yapar demıstı urolog bana da daha once adetın yenı bıttıyse sogan kuru veya maydonoz sapı kaynatıp ıcebılırsın enfeksıyona da ıyı gelıyo
Sağol canım..
Bikaç gündür biraz serinledi gibi ama düzen kaçtı artık..Neyse canları sağolsun yeter ki..
Sen ne yapıyorsun?Nasıl gidiyor?Bal kızım iyi mi?
Benim senin bu bal kızına pek bi kanım kaynadı..Bakarsın dünürcü gelirim ilerde..Benim oğlanlardan birine :))
İsim düşündünüz mü canım?