Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
cnm umut tüp bebek merkezindeyim

inşallah çakırım umuttayım adetin ikinci gününde başladım kısa herhalde prugenom 300 doğru mu yazdım:9:bugün çatlamayı önleyici iğneyede başlıyorum 6.günümdeyim bugün çok ağrım varhadi hayırlısı sen neler yapıyorsun

bende ceylanı merak ediyordum hala uğramadı hamişlik nsl gidiyor

ikinci tedavim ordaydı çok memnun kaldım,ulun uluğ mu dok,oda çok iyi bir doktor:)))
doğru yazdın tatlım iğnenin ismini baya yüksek doz başlanmış,adetinle başladıysan kısa protokoldür,bol bebişli bir tedavi olur inşallah:))
hamile kalma süreci canım emin olki daha kolay,hamilelik daha zor
çok şükür bende herşey yolunda hareket ediyor teyzesi şu an ,rabbim sanada yaşatacak inşallah:))))

inşallah canım benim yumurta sayın çok güzelmiş döllenme sayısıda demek kaliteliler inşallah tutunacaklar dualarımdasın cnm
ALLAH razı olsun canım benım.sende benım dualarımdasın.
dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....

cok gecmıs olsun canım ALLAH acıl sıfa versın..

ikinci tedavim ordaydı çok memnun kaldım,ulun uluğ mu dok,oda çok iyi bir doktor:)))
doğru yazdın tatlım iğnenin ismini baya yüksek doz başlanmış,adetinle başladıysan kısa protokoldür,bol bebişli bir tedavi olur inşallah:))
çok şükür bende herşey yolunda hareket ediyor teyzesi şu an ,rabbim sanada yaşatacak inşallah:))))

yagmurum bak kızını opuyorum..
hersey yolunda olmasına cok sevınıyorum..
:16::16::16::16:

ben süleyman hocayı tercih ettim evet banada yüksek geldi belki artık 35 e geldik bu yüzden dedim ama ilk kontrolde bu doza rağmen çok yumurta yoktu bunada şükür

akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...

Sağol canım ya, sürekli acaba baska bişeymi oldu diye düşünmekten bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum

tatlişim bebeklerin günü gününe tutmuyor hareketleri,eğer sen gün içinde iş güçten dolayı yorulduysan bebekte yorgun düşer bir gün oynamaz,ama genede dikkatli olmakta fayda var
ben bebeğimin hareketlerini hissetmediğim zaman halıya yani sert bir zemine başıma azyüksek bir yastık koyarak yatrım,sırt üstü,kollarımı başıma koyarım vücüdum gerilir iyice
tabii hanım hemen rahatsız olur ve tık tık yapar,pozisyonunu değiştir anne diye,özellikle birşeyler yiyip yaparsan daha hızlı sonuç alırsın:)
hiç korkma kaç kişinin duası var üstünde yawrunun,allaha emanet o,Rabbim korusun onu:))

yağmurum ya aslında önceki gün kendimi hiç yormadım ama tepki yoktu, dün biraz fazla yoruldum yine hareket etmiyodu şükür bugün ilk defa tepki verdi...bilmiyorum ya önümüzdeki iki ayda geçseydi artık su korkulardan kurtulmak istiyorum olana razı oluyosun ama ya baska birşey olduysa korkusu tüketiyo. Dualarınızı eksik etmiyosunuz Allah razı olsun canım ya

dün gece benim babamda felç geçirmiş. nöbet sonrası eve geldim. dualarımı okuyup tam yatıcaktım öğrendim tekrar. hastaneye gittim direk. allaha şükür bayağ bir açılmış ama beyninde pıhtı olduğu için servise aldılar...
daha çokk genç.....

5N1K canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda iyileşir. Senin için fetih suresi okumustum ama face de yazıp haber veremedim,

meleğime bende öperim teyzesine bol bol dua etsin çok ihtiyacı var

daha çokk genç.....
çok geçmiş olsun canım rabbim acil şifa versin inşallah.
kızlar merhaba:)))
dombili doğurdumu acaba ses seda yok???????????????
dogurmadımkiiii:27::27::27::27::27:
cnm umut tüp bebek merkezindeyim
canım tedavin hayırlı olsun fındıgınla heyecanla sonucunu bekleyecez inşallah:34:
bende ceylanı merak ediyordum hala uğramadı hamişlik nsl gidiyor
kız ramazanıda yarıladık hala gelen giden yok:37:

yagmurum bak kızını opuyorum..
hersey yolunda olmasına cok sevınıyorum..
:16::16::16::16:
canımın içi allah razı olsun ,inşallah senın hayır haberlerini buradan okuyup mutlu olcağız,bir kaç gün kaldı:))
akşam yemeğinden yarım saat sonra sol yanına yat .mutlaka hissedersin...

Sağol canım ya, sürekli acaba baska bişeymi oldu diye düşünmekten bebeğime bişey olmasından çok korkuyorum

yağmurum ya aslında önceki gün kendimi hiç yormadım ama tepki yoktu, dün biraz fazla yoruldum yine hareket etmiyodu şükür bugün ilk defa tepki verdi...bilmiyorum ya önümüzdeki iki ayda geçseydi artık su korkulardan kurtulmak istiyorum olana razı oluyosun ama ya baska birşey olduysa korkusu tüketiyo. Dualarınızı eksik etmiyosunuz Allah razı olsun canım ya

5N1K canım çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin, inşallah tez zamanda iyileşir. Senin için fetih suresi okumustum ama face de yazıp haber veremedim,
inşallah tatlım az kaldı, yawrunun sağlıklı olduğu haberlerini alıp şöyle derin bir ohh çekeceksin,kalben inanıyorum buna:))
kızlar bu gun transferımın 5.gunu cok fena sırt agrım var sızdede olmusmuydu??

meleğime bende öperim teyzesine bol bol dua etsin çok ihtiyacı var
ellerinden öper teyzesi,kardeş bekliyor haberi olsun diyor,hatta iki tane:))

canım tedavin hayırlı olsun fındıgınla heyecanla sonucunu bekleyecez inşallah:34:

delüüü ceylan :((
doğurmadıysan eğer topiğe erkenden gir haber ver,yüreğimiz azımızda senden gelecek haberleri bekliyoruz
kız sen bu gidişle çocuğu 1 yaşında doğuracaksın,bezden kesilmiş,dişi çıkmış,yürür halde:))))))

canımın içi allah razı olsun ,inşallah senın hayır haberlerini buradan okuyup mutlu olcağız,bir kaç gün kaldı:))
inşallah tatlım az kaldı, yawrunun sağlıklı olduğu haberlerini alıp şöyle derin bir ohh çekeceksin,kalben inanıyorum buna:))

ellerinden öper teyzesi,kardeş bekliyor haberi olsun diyor,hatta iki tane:))

delüüü ceylan :((
doğurmadıysan eğer topiğe erkenden gir haber ver,yüreğimiz azımızda senden gelecek haberleri bekliyoruz
kız sen bu gidişle çocuğu 1 yaşında doğuracaksın,bezden kesilmiş,dişi çıkmış,yürür halde:))))))

ayyy agzından bal damlıyor kız keşke öyle bi iyilik etsede bizi bez mama masrafından kurtarsa ne güzel olur:27::27::27::27::27:
erken gelememki topige ben geç kalkıyorum:33:

fındığım annesini çok seviyor birde sözüne sadık benim kızım 10 dedin fındığıma 10 ağustosu bekliyor:9:

daha çokk genç.....

Canim Rabbim babana safi İsmiyle sifa nasib etsin insallah bir an once toparlar kendini

5n1k canım acil şifalar diliyorum baban için
inşalalh biran evvel eski sağlıığna kavuşur rabbim korktuğnuzla karşılaştırmasın..

gamzelim inşallah bebiş tutunuyordur sıkı sıkı sarılıyordur annesine ondandır o sırt ağrısı
aklına iyi şeyler getir canım benim az günümünz kaldı inşallah halaya..
embriyoların çok güzel maaşaşlh hiç bırakmayacaklar seni allahın izniyle..

yağmurum herşeyin iyi olmasına çok sevindim maaşalalh.

yasemin ara ara öyle oluyormuş arkadaşalr da söylemiş zaten
stres yapma inşallah rabbime emanet..

arunacım 6-7 tane gayet iyi biir tane olsun bizim olsun yeterki kaliteli olsun da sıkı sıkı sarılsın anneciine
inşallah transfere de az kaldı güzel haberlerini bekliyorum canım..
bu arada senin için bir fetih suresi okudum rabbim kabul etsin inşallah..

ekintoss nasılsın canım doktor arayışındaymışsın ben pek bilmem ama
umarım biran evvel gönlüne göre bir doktor bulur ve kistinden kurtulursun..

daha çokk genç.....
canım geçmiş olsun Rabbim acil şifaler versin inşallah babacığına...

kızlar bu gun transferımın 5.gunu cok fena sırt agrım var sızdede olmusmuydu??

hadi inşallah bebiş tutunuyordur da ondan oluyordur bu ağrılar..
ARUNA da tüpe başlamışsın hayırlısı olsun bol yumoşlu ve bebişli olsun inşallah..:16:

CEYOOO daha doğurmamış...:27::27:

yasemin bebğin hareket etmiş gözün aydın.. :emir_bebek:
bişeycik olmaz annesi merak etme..:nazar:

bugün varikosel ameliyatı olduk. su an hastanedeyiz doktor cıkartayım dedi ama icim rahat etmedi kalalım biz dedik :) yatıyor henüz ayağa kalkmadı. şimdiye kadar okadar okudum yazdıklarınızı ama aklımda hic bisiy kalmamıs a simdi ne yapacağız diye düsünüp kaldım :)

- pansuman yapmayı öğrencem galiba pansumanı için
- ağır kaldırma dedim
- en az 10 gün birlikte olmak yok dedim regl falan olcam 20 günü bulacak heralde
- ilave ilac yada vitamın alacakmı doktora soracağım

bakalım doktorun tekrar gelmesini bekliyorum ilk geldiğinde heyecandan ameliyat nasıldı falan bisiy soramadık. özel odada paşa paşa yatıyoruz ikimizde toplam maliyet 600 tl falan tuttu merak eden varsa özel bir hastanede prof yaptı ameliyatımızı.

tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. duamı okumaya basladım bu arada 1100 tane oldu insallah ramazanda bitirmek nasip olur.

bugün varikosel ameliyatı olduk. su an hastanedeyiz doktor cıkartayım dedi ama icim rahat etmedi kalalım biz dedik :) yatıyor henüz ayağa kalkmadı. şimdiye kadar okadar okudum yazdıklarınızı ama aklımda hic bisiy kalmamıs a simdi ne yapacağız diye düsünüp kaldım :)

- pansuman yapmayı öğrencem galiba pansumanı için
- ağır kaldırma dedim
- en az 10 gün birlikte olmak yok dedim regl falan olcam 20 günü bulacak heralde
- ilave ilac yada vitamın alacakmı doktora soracağım

bakalım doktorun tekrar gelmesini bekliyorum ilk geldiğinde heyecandan ameliyat nasıldı falan bisiy soramadık. özel odada paşa paşa yatıyoruz ikimizde toplam maliyet 600 tl falan tuttu merak eden varsa özel bir hastanede prof yaptı ameliyatımızı.

tavsiyeleriniz varsa bekliyorum. duamı okumaya basladım bu arada 1100 tane oldu insallah ramazanda bitirmek nasip olur.

gecmıs olsun canım
rabbım sıfa versın ınsallahhhhhhhh

selam kızlar, herkes iyidir inşAllah..bizde çok şükür iyi olmaya çalışıyoruz, ela çok huzursuz nedense hep ağlıyor ve hep kucak istiyor, bende yorgun düşüyorum, birde dilindeki beyazlık geçmedi ona ccanım sıkılıyor, ne yapayım sizin bir öneriniz varmı? karbonatla falan sildim ama fayda etmedi, dangalak doktorda bişi vermedi..ya kızlar doktor konusunda çok çaresizim, bingölde özel bir doktor olmazmı ya, yok :( özel hastaneninkine gidiyom onunda ağzından lafı zorla alıyorum..ne yapacağımı şaşırdım ya :(

5N1K canımmm çok ama çok geçmiş olsun, Rabbim tez zamanda acil şifa verir inşAllah..her zaman dularımdasın..

kızlar artık geçmişe falan bakamıyorum, herkes iyidir inşAllah..hamişlerimiz, tedavide olan arkadaşlarım, bekleyen arkadaşlarım, Rabbim tez zamanda gönlünüzdekini versin, dualarım sizinle inşAllah..

5n1k canım acil şifalar diliyorum baban için
inşalalh biran evvel eski sağlıığna kavuşur rabbim korktuğnuzla karşılaştırmasın..

gamzelim inşallah bebiş tutunuyordur sıkı sıkı sarılıyordur annesine ondandır o sırt ağrısı
aklına iyi şeyler getir canım benim az günümünz kaldı inşallah halaya..
embriyoların çok güzel maaşaşlh hiç bırakmayacaklar seni allahın izniyle..

yağmurum herşeyin iyi olmasına çok sevindim maaşalalh.

yasemin ara ara öyle oluyormuş arkadaşalr da söylemiş zaten
stres yapma inşallah rabbime emanet..

arunacım 6-7 tane gayet iyi biir tane olsun bizim olsun yeterki kaliteli olsun da sıkı sıkı sarılsın anneciine
inşallah transfere de az kaldı güzel haberlerini bekliyorum canım..
bu arada senin için bir fetih suresi okudum rabbim kabul etsin inşallah..

ekintoss nasılsın canım doktor arayışındaymışsın ben pek bilmem ama
umarım biran evvel gönlüne göre bir doktor bulur ve kistinden kurtulursun..
Allah razı olsun güzel arkdaşım çizelgene maşallah hamişlik nsl gidiyor:nazar:

canım geçmiş olsun Rabbim acil şifaler versin inşallah babacığına...

hadi inşallah bebiş tutunuyordur da ondan oluyordur bu ağrılar..
ARUNA da tüpe başlamışsın hayırlısı olsun bol yumoşlu ve bebişli olsun inşallah..:16:

CEYOOO daha doğurmamış...:27::27:

yasemin bebğin hareket etmiş gözün aydın.. :emir_bebek:
bişeycik olmaz annesi merak etme..:nazar:

inşallah cnm bu meşaketli yolda rabbim herkesin kucağı hayırlı sağlıklı evladıyla doldursun

Back
X