- Konu Sahibi boncukboncuk
- #117.881
CEYLAN SENIN BERRANIN HAFTASINA GORE BAK NE YAZIOR
Hamileliğin bu aşamasında rahim tarafından gelen bir tekme, kucağınızdaki bir kitabı yere düşürebilir
SENINKISI PC YE ATSA CAMI KIRICAK KIVAMA GELDI![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
CEYLAN SENIN BERRANIN HAFTASINA GORE BAK NE YAZIOR
Hamileliğin bu aşamasında rahim tarafından gelen bir tekme, kucağınızdaki bir kitabı yere düşürebilir
SENINKISI PC YE ATSA CAMI KIRICAK KIVAMA GELDI![]()
:))))))
keşke babaannesigilde otururken şey etse daha memnun olurum hiç ayrılmam kaynanamın yanından![]()
tünaydın canlarım:))))))
dün gittim bbeğime birkaç bişey aldım ama anca önümüzdeki yaz giyebilir,hastane çıkışlarını beğendim ama almadım biraz daha zaman var dedim
vaktim olursa akşam face koyarım:)))
arunacım tedaviye başlamıssın hayırlı olsun
önce güzel güzel yumoşların olsun
sonrada ebmriyoların olsun inşallah
bende lucrinle başladım bakalım
rabbim tedavidekilerin evlat için yakaran
herkese gönüllerine göre versin aminnnn...
![]()
canım çok şükür yolunda herşey
bulantılarmzda iyice azaldı yok gibi çok şükür
sağ salim evimizede varırsak deme keyfime..
salı günü evimde olacağım inşalalh
babamıza kavuşaağız..:)))
işte bir haftamız karşık kaç haftalığız tam bilmiyoruz:)))
o da üzene girer netleşir inşalalh..
bu ara rahim ağzı yetmezliği ile igili araştırmalar yapıyorum şimdilik aklım hep onda
nasıl olacak nasıl gidecek korkuyla ve endişeyle bekliyorum
rabbbim iyi şeylerle karşılaştırsın inşallah umduğum gibi olmasın diye dua ediyorum.. hayırlısı..
dualarınızı eksik etemyin....
Y
senin ağrıların nasıl devam ediyor mu daha..
merhaba kızlar,
bebeğini kucağına alan taze annelerimizi kutluyorum. gün sayan gebelerimize de bol şans diliyorum...
benim tedavi sonucum malesef bu defa da negatif oldu. yani gebelik aşısı da yalanmış. sebepsiz denilen bu illet yüzünden 5 kez tüp denedik ve hiç sonuç alamadık.
artık napcağımı bilmiyorum. ilk sayfalardaki boncuk un kürleri uygulayacağız bir süre daha. olmadı sanırım bırakıcam bu sevdanın peşini...
merhaba kızlar,
bebeğini kucağına alan taze annelerimizi kutluyorum. gün sayan gebelerimize de bol şans diliyorum...
benim tedavi sonucum malesef bu defa da negatif oldu. yani gebelik aşısı da yalanmış. sebepsiz denilen bu illet yüzünden 5 kez tüp denedik ve hiç sonuç alamadık.
artık napcağımı bilmiyorum. ilk sayfalardaki boncuk un kürleri uygulayacağız bir süre daha. olmadı sanırım bırakıcam bu sevdanın peşini...
merhaba kızlar,
cnm benim çook teşekkür ederim bugün kontroldeydim bir tanesi önden gidiyor ama diğer yumoşlarım minnaklar yarın yine kontrolüm perşembe ya da cuma opum var kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var cnm senin tedavinde hayırlı olsun bebişin bekletmeden hayırlısıyla konsun göbüşüne
cnm benim çook teşekkür ederim bugün kontroldeydim bir tanesi önden gidiyor ama diğer yumoşlarım minnaklar yarın yine kontrolüm perşembe ya da cuma opum var kızlar dualarınıza çok ihtiyacım var cnm senin tedavinde hayırlı olsun bebişin bekletmeden hayırlısıyla konsun göbüşüne
mrb kızlar zaman zaman girip takip ediyorum sizi zaman zamanda yazıyorum .banada yardımcı olabilirmisinizzz(ben şubat ayında hamile kaldım malesef nisan ayında kaybettik bebeğimizi.
(eşimde sperm azlıgı vardı fsh düşüklüğünden kaynaklı oldugunu söyledi doktorumuz.şimdi o zaman klomen kullanıyordu epey bir aradan sonra tekrardan başladı eşim klomen kullanmaya şimdi klomenin yanında ek olarak ne yapabilirim bu fsh ı yükseltmek için bakıyorumda hep yüksek olanı düşürmek için bişeler yapılıyo düşük olanı yükseltmek için pek bişe yok gibi:??
selam arkadaşlaaarr..
herkes iyidir umarım
birkaç gündür giremedim ama topik bayağı sessizmiş
mesela ceylan hala doğurmamış:)))
ben de çok şükür evime geldim bugün..
babamıza kavuştukkk:)))
inşallah perşembede doktor randevum var. buradaki doktor ne diyecek bakalım..
hazelcimmm.. ilgin için çok teşekkür ederim canım.
evet maalesef rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu bir yıl önce
histereskopi geçirmiştim doktorum histereskopide farketmiş
uyarmıştı. rabbime şükürler olsun ki hiç bebek kaybı yaşamadan durumu öğrendim inşallah çaresine de bakacağız
ben malatyadayım burada da güvenebileceğim doktorlar var çok şükür
birkaç tanesine gidip birinde karar kılacağım 12. haftada rahim ağzı ölçülecek 13-14. haftalarda da dikiş atılacakmış
inşallah sonrası da sorunsuz geçer.. peki senin arkadaşın 20. haftadan sonra yatışa geçmiş miydi
benim doktorum yatacaksın dedi de.. hayırlısı olsun inşalahhh.. öyle böyle sağ salim alaım da kucağımıza
gerekirse yatarız da allahım daha beterinden korusun..
selam arkadaşlaaarr..
herkes iyidir umarım
birkaç gündür giremedim ama topik bayağı sessizmiş
mesela ceylan hala doğurmamış:)))
ben de çok şükür evime geldim bugün..
babamıza kavuştukkk:)))
inşallah perşembede doktor randevum var. buradaki doktor ne diyecek bakalım..
hazelcimmm.. ilgin için çok teşekkür ederim canım.
evet maalesef rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu bir yıl önce
histereskopi geçirmiştim doktorum histereskopide farketmiş
uyarmıştı. rabbime şükürler olsun ki hiç bebek kaybı yaşamadan durumu öğrendim inşallah çaresine de bakacağız
ben malatyadayım burada da güvenebileceğim doktorlar var çok şükür
birkaç tanesine gidip birinde karar kılacağım 12. haftada rahim ağzı ölçülecek 13-14. haftalarda da dikiş atılacakmış
inşallah sonrası da sorunsuz geçer.. peki senin arkadaşın 20. haftadan sonra yatışa geçmiş miydi
benim doktorum yatacaksın dedi de.. hayırlısı olsun inşalahhh.. öyle böyle sağ salim alaım da kucağımıza
gerekirse yatarız da allahım daha beterinden korusun..
Günaydın kızlar.
Arunacım tedavin hayırlı uğurlu olsun.
Ceylan artık bi doğur daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.