- Konu Sahibi boncukboncuk
- #117.901
Günaydın kızlar.
Arunacım tedavin hayırlı uğurlu olsun.
Ceylan artık bi doğur daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
ben hamile degildiimmm kandırdıımmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar.
Arunacım tedavin hayırlı uğurlu olsun.
Ceylan artık bi doğur daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Canım tedaviye başlamışısn. Hayırlı olsun. Allah yardımcın olsun. İnşallah pozitifi görürsün ve annelik duygusunu sende yaşarsın
ben hamile degildiimmm kandırdıımmmmmmmm![]()
canım ender rastlanılan bir durum %2 mi ne. yani herkeste olabilecek bişi değil genetik bir durummuşcanım geçmiş olsun, fark edilmesi çok iyi
peki normal usg muayenesinde fark edilir mi bu durum ? illaki histeroskopi mi gerekir ?
bende hamişlikte demirbaş oldum burda
perşembe bende gidiyorum belkide gelmem dogurur öyle gelirim bu sefer
inşallah seninde kontrolün güzel geçer canım
dualarım seninle![]()
canim ALLAH yasatmasin bir dah insallah.merhaba kızlar,
bebeğini kucağına alan taze annelerimizi kutluyorum. gün sayan gebelerimize de bol şans diliyorum...
benim tedavi sonucum malesef bu defa da negatif oldu. yani gebelik aşısı da yalanmış. sebepsiz denilen bu illet yüzünden 5 kez tüp denedik ve hiç sonuç alamadık.
artık napcağımı bilmiyorum. ilk sayfalardaki boncuk un kürleri uygulayacağız bir süre daha. olmadı sanırım bırakıcam bu sevdanın peşini...
selam arkadaşlaaarr..
herkes iyidir umarım
birkaç gündür giremedim ama topik bayağı sessizmiş
mesela ceylan hala doğurmamış:)))
ben de çok şükür evime geldim bugün..
babamıza kavuştukkk:)))
inşallah perşembede doktor randevum var. buradaki doktor ne diyecek bakalım..
hazelcimmm.. ilgin için çok teşekkür ederim canım.
evet maalesef rahim ağzı yetmezliği teşhisi konulmuştu bir yıl önce
histereskopi geçirmiştim doktorum histereskopide farketmiş
uyarmıştı. rabbime şükürler olsun ki hiç bebek kaybı yaşamadan durumu öğrendim inşallah çaresine de bakacağız
ben malatyadayım burada da güvenebileceğim doktorlar var çok şükür
birkaç tanesine gidip birinde karar kılacağım 12. haftada rahim ağzı ölçülecek 13-14. haftalarda da dikiş atılacakmış
inşallah sonrası da sorunsuz geçer.. peki senin arkadaşın 20. haftadan sonra yatışa geçmiş miydi
benim doktorum yatacaksın dedi de.. hayırlısı olsun inşalahhh.. öyle böyle sağ salim alaım da kucağımıza
gerekirse yatarız da allahım daha beterinden korusun..
geç döllendi zaten canım 19, gün çatlatma ignesini oldum 21, gün çatladı yani 1 hafta falan sonra normalde ben sata göre cuma 42. haftaya giriyorum ama döllenmeye göre 41. yani tıckerim döllenmeye göre sata degilcanım ender rastlanılan bir durum %2 mi ne. yani herkeste olabilecek bişi değil genetik bir durummuş
o yüzden bir iki bebek kaybı yaşadıktan sonra doktorlar rahim ağzı yetmezliğinden şüphelenip rahim ağzı boyunu ölçüyorlar
öyle ortaya çıkıyor maalesef çoğu kişi bir kaç bebek kaybından sonra bunu öğreniyor her hamilenin rahim ağzı boyu ölçülmüyor
olma olasılığı çok yüksek olmadığı için.
özelliklede 20 hafta itibariyle bebeğin ağırlaşmasıyla bebek ağrısız bir şekilde geliyormuş yani doğum gerçekleşiyor
düşük değil erken doğum oluyor yani..
yani kısaca bu durumu teşhis etmek için birkaç bebek kaybetmek gerekiyor yoksa doktorlar üzerinde durupta
her hamileye ölçüm yapmıyorlar
sadece benim doktorum biraz dikkatliydi histereskopide rahmin ağzının olması gerekenden daha açık olduğunu farketmiş
yoksa kimileri histereskopide de farketmiyor
bu da benim şansım oldu çok şükür.
muesin de ikiz gebelik dolayısıyla rahminde ağzında incelme olmuş doktorunun farketmesiyle hemen dikişie alınmış
yani doktor çok önemli dikkatli ve tecribeli olması gerçekten önemli..
ama tabi içimde hala bir umut inşallah yanlış teşhis konulmuştur diye dua ediyorum:)))
canım sağolasın inşallah..
ceyo varya senin yumurtalar tembeldi ya hani geç döllenme oldu herhalde
o yüzden birhafta falan geç doğurabilirsin bence..
rahat ol inşallah vakti zamanı gelince o kendisi çıkmak isteyecektir..
bende senin gibi olurum bak. normalde sata göre 11. haftamdayım ama doktor kontrolüne göre
9. haftamdayım geç adet olduğum için benmi yumurtalarda tembel olfduğu için
muhtemelen geç çatladı ve geç döllenme oldu o yüzden
sattan daha geride gidiyoz
muhtmel doğum tarihi de birkaç hafta atar bence..
yani rabiim biliyor bebiş en hazır olduğu anda gelecektir inşallah..
göbek o göbek kilo aldım benılahı ceylan hamıle deılmıs :=)
ben ınanırım sımdı buna
![]()
geç dillendi zaten canım 19, gün çatlatma ignesini oldum 21, gün çatladı yani 1 hafta falan sonra normalde ben sata göre cuma 42. haftaya giriyorum ama döllenmeye göre 41. yani tıckerim döllenmeye göre sata degil
göbek o göbek kilo aldım ben![]()
ben hamile degildiimmm kandırdıımmmmmmmm![]()
sağol bitanem çatlatma iğnesi bayağı ağrı yapıyor bugünü bi atlatsam hayırlısıyla sen nsln canım yiğenlerin nsl
gerçekten miiiii:))))))))))
peki perşembe niye doktora gidiceksin.?
gezmeye miiii?![]()
Selam kızlar , geçmişe bakamadım herkes iyidir inşallah ..
Biz iyiyiz çok şükür bugün 25 günlük olduk .. Az kaldı 40'ı uçurmaya ..
6 gün sonrada evlilik yıldönümümz , bu sene çok güzel ve farklı olucak inşallah ..
Ceylan seni kanlı canlı gördüm gebiştin kızları kandırma ..
Hmaiş arkadaşlarımında gebelikleri ilerliyor ne güzel ..
Bol bol uyuyun kızlar ..
Banada hep derlerdi ki ben hamileliğim boyunca hep uyudum dinlendim , iyide öyle yapmışım yoksa çok pişam olurdum , keşke bol bol dinlenseydim derdim ..
Hepinizi çok öpüyoruz Mert'imle ..
cantayıda alıp gıdıcek dogum derse doktor kacacakmıs :))))gerçekten miiiii:))))))))))
peki perşembe niye doktora gidiceksin.?
Gezmeye miiii?![]()
selamlar
maşallah ne kadar çok arkadaş var tedavide olan inşallah bayram yerine döner burası yakında
allah emeklerinizin karşılğını versin kızlar
Ceylan kaynanımı yedınde karnın o kadar şiş
uzun zamndır kadını ne ıyılıyor nede kotuluyorsun suphelendım sımdı