- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.001
canım olsun hep demiyormuyuz az olsun bizim olsun diye..
bak ne güzel beş tanesi döllenmiş bile. inşallah beşinci güne kadar dayanacak kuzucukların ve iki tanesi göbşüüne konup meleklerin olacak.
canım benim rabbim yardımcın olsun inşallah. stres yapma sakın her şey güzel olacak allahın izniyle. hep dualarımdasın inan..
rabbim daha fazla bekletmesn hemen kavuştursun seni yavruna..
canım eğer ki varikosel ile ilgili çelişkili ifadeler varsa bu sefer gerçekten işinde çok iyi bir doktora gidin ve ameliyatsa kesin ameliyat olun.
bizimde değerler sizin gibiydi bir 500 bin çıkmıştı bir 23 milyon bir 10 milyon o kadar değişkendi ki
doktorumuz bunun sebebinin varikosel olduğunu söylemişti
bizimki de çok şiddetli değildi solda 2. derecedendi ama ameliyat olunsun dendi.
zaten ileride dahada derecesi ilerliyor ağrı vs de yapacak ve sıkıntı yaratacak en iyisi tamamen kurtulmak.
ki o kadar çok da duydum ki doktorların 1. derece varikosel var ameliyat olmasına gerek yok dedikleri halde ameliyata karar veren çiftlerde
ameliyat sırasında aslında 2. dereceden 3. dereceden varikoselle de karşılaşılabildiğini. ve doktorların iyi ki ameliyatı yapmışız dediklerini.
iyi düşünün karar verin canım ama varikoseli önemseyin
bak bizde ameliyatımızın 6. ayında hamilelki haberini aldık ki bu yola 500bin gibi bir değerle çıkmıştık.
inşallah rabbim şifasını versin..
canım güzel arkadaşım sen de benim dualarımdasın