Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar canlarım sağolun ama maalesef sizlere hayırlı bi haberim yok :((
üzgünüm ama umutsuz değilim :)
şöyle bi düşündüm de benim 3 ayda bir adet gecikmem oluyormuş yeni farkettim :)
şubat ve mayısta 7-8 gün geçmiş şimdide ağustos ve 8 gün gecikme..

kızlar şimdi ben ptesi dr a gidicem inşallah hangi testleri isteyeyim kendim için.
hormon tahlillerimi 1,5 yıldır yenilemedim :26:

hepinizi çok seviyorum...ümitvar arkadaşlarım benim...:38::38::38::38:

Hayırlısı olsun canım yakında sendende alıcaz güzel haberler inşallah.
Bencede ne olur ne olmaz yenile tahlillerini doktorlar yılda 1 kez smear testi yaptırın diyorlar,
1 yılı geçtiyse onuda yaptırabilirsin.

Hayırlısı olsun canım yakında sendende alıcaz güzel haberler inşallah.
Bencede ne olur ne olmaz yenile tahlillerini doktorlar yılda 1 kez smear testi yaptırın diyorlar,
1 yılı geçtiyse onuda yaptırabilirsin.

smear testi bana hiç yapılmadı :( :44:
druma söyleyeyim de bi yaptırayım bakalım..hoş şuanda bi drum yok
bursada ilk defa gidicem dra.iyi bir dr bulup düzenli olarak gitmeyi düşünüyorum.

canım bnm inşalah o güzel haberi bende verip buradaki halayı görmek istiyorum :38:
yirim sizi :)) :emir_bebek::emir_bebek::nazar::49:

herkese günaydınlar.......:16::16::16:

benim uykum artık çokk azaldı birkaç gündürrr.dün gece saat 2.5 ta yattık. sabah 7.5ta ayaktayım.. abuk sabuk rüyalar görüyorum huzurum kaçıyor. dün gecede erken doğum yapmışım ama çocuk bir kalem boyunda var yok eve gönderiyorlar al bak buna diye. bebek buz gibi. tadım kaçıyor böyle şeyler görmek istemiyorum yaaa:19:

usg nun bukadar uzak olması canımı sıkıyor benim...daha 15 gün var. 8 haftada çağırdı yani 7+2 yken giricem ilk usg numa. 4 ayı bitseydi öyle gitseydim bariii....

görmek istiyorum biranönce :14:

Canım benim sen birde benim gördüğüm rüyaları bir bilsen bende de hiç rüya yok....hem çok az kaldı görmene inşallah sağlıkla sıhhatle kavusacaksın bebeğine

Canım benim Allah razı olsun.
Hayırlısıyla sende bugünleri atlatıcaksın inşallah.
Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Doktorun tehlikeyi sezerse kontrolleri sıklaştırır zaten,
Sana tavsiyem hiç aksatma o kontrolleri etrafımdakiler gereksiz evham yapıyor doktorun gitme okadar sık dediler.
Sağolsun herkes tıp bitirdi ben doktorlarda boşuna para harcıyorum.
Benim serklajdan önceki 3 haftalık ultrasonlarıma baktım rahim ağzı birinde 3.5 diğerinde 3 ötekinde 2.9 çıktı.
2.9 çıkan ölçümde doktorum bu şekilde olursa gerek dumayız yat istirihat et kasılman sancın olursa beni hemen ara dedi.
Pazartesi kontrolüm vardı pazar akşamı aşırı ağrım kasılmam oldu hatta eşime dedimki hayır olsun bugün karnıma sığamadılar sanki kafasını kasığıma yakın hissettim düşün.
Gittim doktora rengimden anladı zaten bekletmeden ultrasona aldı.
Alttanda baktı rahim ağzı 1.5 çıktı öyle apartopar yatırdı zaten.
Allahtan soğukkanlı bir doktor panikllememem için olayın vehametinden bahsetmedi.
Ameliyattan sonra usg e bakarken dikişi atarken keseleri gördük dedi.
Yani Rabbim ne yazmışsa onu yaşıyoruz gökcenim,
Tedbir alıyoruz takdir Rabbim'in.
Rabbim hayırlı günler göstersin hepimize inşallah.
Şimdi seni çok heyecan yaptım biran evvel 13 eylül gelsin hayırlı haberlerle dön inşallah.

muesim doktorun gerçekten tecrübeliymiş ki o anda serklajı keselere zarar vermeden yaapbilmiş
aslında çok tehlikeli diye biliyorum belki tecribesiz biri olsa keseleri patlatabilirdi bile..
bugünlere kadar gelebilmen bile doktorunun tecrübesi..
bende sabırsızlıkla bekliyorum inşalalah rabbimden hayırlısı diyorum çok öptüm seni canım..

kızlar canlarım sağolun ama maalesef sizlere hayırlı bi haberim yok :((
üzgünüm ama umutsuz değilim :)
şöyle bi düşündüm de benim 3 ayda bir adet gecikmem oluyormuş yeni farkettim :)
şubat ve mayısta 7-8 gün geçmiş şimdide ağustos ve 8 gün gecikme..

kızlar şimdi ben ptesi dr a gidicem inşallah hangi testleri isteyeyim kendim için.
hormon tahlillerimi 1,5 yıldır yenilemedim :26:

hepinizi çok seviyorum...ümitvar arkadaşlarım benim...:38::38::38::38:

gelbebeğim hayırlısı olsun canım benim. bencede ihmal etme baktır hormonlarına en azından kendin için de bişiler yaparsın..
sizin değerleriniz ameliyat sonrası gayet iyi olmuştu diye hatırlıyorum güzel günler yakın inşallah..

aruna canım güzel haberini bekliyorum inşallah pozitif olur sonucun

5n1k çok sevindim senin adına bayram bebeği oldu desene
allah tamamına erdirsin sağlıcakla inşallah

Merhaba kızlar .. Herkes iyidir inşallah ..

Aruna güzel haberlerini bekliyorum , inşallah hamilesindir , Rabbim öyle büüyük ki, inan kalbim pır pır şuan :)

Mues'im serklajın yapılmış çokta iyi olmuş artık için biraz daha rahattır ..
O tıp mezunlarını dinleme sık sık git kontrole ..
Benim rahim ağzım 35. haftada 3 cm di 36 . haftada 3 cm açılmam vardı , düşün 1 haftada rahim ağzı silinmiş ve açılma başlamış ..
Herkesin böyle olacak diye birşey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım ..
Giden para pul olsun ..

Gökçen sende bol bol dinlen , kıymetli gebelikler bunlar , yalnız bu durumu kafaya takıp sitres yapma ,oda zarar sonuçta ..
Alnımıza ne yazıldıysa o kızlar yaa, yavrularımızın yiğecek ekmeği varsa hiçbişeycik olmaz..
Bol bol dua edelim , sağlıcakla gelsinler inşallah ..

Merhaba kızlar .. Herkes iyidir inşallah ..

Aruna güzel haberlerini bekliyorum , inşallah hamilesindir , Rabbim öyle büüyük ki, inan kalbim pır pır şuan :)

Mues'im serklajın yapılmış çokta iyi olmuş artık için biraz daha rahattır ..
O tıp mezunlarını dinleme sık sık git kontrole ..
Benim rahim ağzım 35. haftada 3 cm di 36 . haftada 3 cm açılmam vardı , düşün 1 haftada rahim ağzı silinmiş ve açılma başlamış ..
Herkesin böyle olacak diye birşey yok ama tedbiri elden bırakmamak lazım ..
Giden para pul olsun ..

Gökçen sende bol bol dinlen , kıymetli gebelikler bunlar , yalnız bu durumu kafaya takıp sitres yapma ,oda zarar sonuçta ..
Alnımıza ne yazıldıysa o kızlar yaa, yavrularımızın yiğecek ekmeği varsa hiçbişeycik olmaz..
Bol bol dua edelim , sağlıcakla gelsinler inşallah ..

canım çok şükür iyiyz bizler..
mertcik nasıl oda iyidir inşalah.. günden güne nasılda büyüyp değişiyordur..
allhım sağlık sıhhat versin inşallah her zaman..
haklısın canım benim zor elde ettik korkuyoruz bişi olacak diye..
biz ne yaparsak yapalım rabbime emanetler nihayetinde. çok şükür 11. haftamızı doldurduk sıkıntısızca..
beni hiç korkutmadı şimdiye kadar yavrum inşalalh bundan sonrada korkutmayacak annesini:)))
çok çokk öpüyorum mertle seni.. allaha emanet olun inşalalh..

kızlarrr dualarınızı ekisk etmeyin lütfen kanamam var bbenim... allahım hakkımızda hayırlısnı nasi petsin inşallah....

canım bol bol yat dinlen.. rabbime emanetsinizi inşalah iğneler kanamanı azaltacaktır aklına kötü şeyler getirmeemeye çalış çok zor biliyorum ama
başka yapacak bişi yok bol bol dua..

kızlarrr dualarınızı ekisk etmeyin lütfen kanamam var bbenim... allahım hakkımızda hayırlısnı nasi petsin inşallah....

Allah yardımcın olsun canım.
korkulacak bişey değildir inşallah.üzülüpde strese girme iyice...

canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum

söyliycek sözüm yok.ama canım en azından tekrar deneme şansınız var...
Allah yardımcın olsun...inşallah kolay atlatırsın.....

canlarım olmadı olmayınca olmuyor 5.günmüş ikizmiş hepsi hikaye dünya üstüme yıkıldı kalkmaya çalışıyorum

canım inan ne diyceğimi bilemiyorum
tüp tedavisi malesef çok yıpratıcı bi süreç dilerim en az hasarla toparlar ve yola devam edersin

5n1k inşallah bişey olmaz içini ferah tut allaha emanet bebeğin

Back
X