Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
aruna hakkında hayırlısı olsun ve mucizen seni bekletmeden gelsin inşallah.. biliyorsunuz topiğin sessiz takipçilerindenim. seni merak etmiştim..
sizler için umrede çok dua ettim Allahım inşallah kabul eder ve gözlerimizin nurlarını gönderir.

kızlar eşim hormon tahlillerini yaptırmış. yanında kolesterolü filan da baktırmış onlar yüksek diğer hormonlar düzgün aralıklarda ama yine de siz de bir bakın lütfen

Estradiol (E2) 27/08/2012 15 11 - 44 pg/mL
FSH 27/08/2012 1,81 .95 - 11.95 mIU/mL
HDL - Kolesterol 27/08/2012 35 30 - 70 mg/dL
LDL - Kolesterol 27/08/2012 94 60 - 130 mg/dL
LH 27/08/2012 2,39 1.14 - 8.75 mIU/mL
Total Kolesterol 27/08/2012 175 130 - 200 mg/dL
Total Testosteron 27/08/2012 4,69 1.56 - 8.77 ng/mL
Trigliserid 27/08/2012 232 50 - 160 mg/dL *
VLDL - Kolesterol 27/08/2012 46 10 - 32 mg/dL *

kolesterolden hiç anlamam eşimin kolesterolü çok mu yüksek kızlar tok karna vermişti kanı oysa umrede 5 kg verdi.. ve daha sağlıklı beslendi demek ki daha da yüksekmiş.. aman çocuk da önemli de kocişimin sağlığı daha da önemli

kızlar eşim hormon tahlillerini yaptırmış. yanında kolesterolü filan da baktırmış onlar yüksek diğer hormonlar düzgün aralıklarda ama yine de siz de bir bakın lütfen

Estradiol (E2) 27/08/2012 15 11 - 44 pg/mL
FSH 27/08/2012 1,81 .95 - 11.95 mIU/mL
HDL - Kolesterol 27/08/2012 35 30 - 70 mg/dL
LDL - Kolesterol 27/08/2012 94 60 - 130 mg/dL
LH 27/08/2012 2,39 1.14 - 8.75 mIU/mL
Total Kolesterol 27/08/2012 175 130 - 200 mg/dL
Total Testosteron 27/08/2012 4,69 1.56 - 8.77 ng/mL
Trigliserid 27/08/2012 232 50 - 160 mg/dL *
VLDL - Kolesterol 27/08/2012 46 10 - 32 mg/dL *

kolesterolden hiç anlamam eşimin kolesterolü çok mu yüksek kızlar tok karna vermişti kanı oysa umrede 5 kg verdi.. ve daha sağlıklı beslendi demek ki daha da yüksekmiş.. aman çocuk da önemli de kocişimin sağlığı daha da önemli

yok cnm kolesterol çok iyi iyi kolesterolu 50 le getirse çok ideal ama genelde 50 altı oluyor sporla yükseliyor

yok ulennnnnnn
mues burdaydı ona seslendım
duyuramadım
:1::1::1::1:

Aruna acının ne kadar taze ve derın oldugunu hepımız anlayabılıoruz
ama uzulmekte kar etmıyor
kaldıgın yerden devam etmek
sabretmek dusuyor sadece bıze
rabbım hakkında hayırlısını versın canım benım

evet esram hepimize hayırlısını versin cnm

fsh ı normal değerler arasında görünse de normal değilmiş çok düşükmüş doğru mu??

cnm mrb eşimde fsh tedavisi görüyor şuan evet malesef düşük ama yüksek olanı düşürmek daha zormuş düşüğü yükseltmek en kolayıymış doktor bize klomen verdi 15 güne bir cevap veriyormu ilaca diye fsh a bakılıyor.çok şükür ilaca cevap veriyor ama eger ilaca cevap vermeseydi iğne verecekti bakalım artık inşalla normale döner yalnız senin en düşük deger tam olarak görünmüyor birde sonucu doktora gösterdinmi

aruna cim
uzulme desekte uzulmemek elde degil biliyorum
ama bu bir son da degil
daha hirsla daha istekle mucadeleye kaldigin yerden devam edeceksin
burada bircok arkadasimiz senin yasadigini yasadi ama pes etmedi ve hemen hemen hepside sonuca ulasti
senden de yilbasina kadar guzel haber bekliyorum:)

haydi kaldigimiz yerden baslayalim guzel arkadasim yilmak pes etmek yok

[/CENTER]

mrb krishazel geçmişi okuyabildiğim kadarıyla 2 çocuk annesi olduğunu biliyorum.erkek infertilitesiyle mücadele ettiğini...allah çocuklarına sağlık uzun ömürler versin inşallah...hepimize o günleri göstersin..eğer bi sakıncası yoksa sana bi sorum olacaktı.benim eşiminde sperm sonuçları şöyleydi.ilk sayı 12 milyon -19 milyon 20 milyon daha sonra 4.2 milyon en sonda 8 milyon.hareketliliğimizde ilk ileri hız 2 idi hızlımızda 12 falandı 6 aylık tedavi sonrasında ileri hız 7 hızlımız 35 oldu.ama sayımız düştü.doktorumuz varikosel yok dedi.ama daha önce muayene olduğumuz prof 2.derece demişti.kafamız çok karışık.ne yapmalıyız bilemiyorum.eşim günde 1 tane proxeed plus ve ve yarım klomen kullandı.acaba bi fikrin varsa yada önerebileceğin bişey yardımcı olursan çok memnun olurum....

[/CENTER]

mrb krishazel geçmişi okuyabildiğim kadarıyla 2 çocuk annesi olduğunu biliyorum.erkek infertilitesiyle mücadele ettiğini...allah çocuklarına sağlık uzun ömürler versin inşallah...hepimize o günleri göstersin..eğer bi sakıncası yoksa sana bi sorum olacaktı.benim eşiminde sperm sonuçları şöyleydi.ilk sayı 12 milyon -19 milyon 20 milyon daha sonra 4.2 milyon en sonda 8 milyon.hareketliliğimizde ilk ileri hız 2 idi hızlımızda 12 falandı 6 aylık tedavi sonrasında ileri hız 7 hızlımız 35 oldu.ama sayımız düştü.doktorumuz varikosel yok dedi.ama daha önce muayene olduğumuz prof 2.derece demişti.kafamız çok karışık.ne yapmalıyız bilemiyorum.eşim günde 1 tane proxeed plus ve ve yarım klomen kullandı.acaba bi fikrin varsa yada önerebileceğin bişey yardımcı olursan çok memnun olurum....

canim esinin durumu bizim 2 hamileliginde baslangicindan daha guzel
dolayisiyla sansiniz bizden de cok
varikosel varsa ameliyat sart
dusunmeden hemen ameliyat olsun esin oncelikle
sonra tedaviye devam edin , bizde 8 aya yakin klomen ve proxeed yada arginmax kullandik
dogru yoldasiniz ama once varikoseli aradan cikarin

cnm mrb eşimde fsh tedavisi görüyor şuan evet malesef düşük ama yüksek olanı düşürmek daha zormuş düşüğü yükseltmek en kolayıymış doktor bize klomen verdi 15 güne bir cevap veriyormu ilaca diye fsh a bakılıyor.çok şükür ilaca cevap veriyor ama eger ilaca cevap vermeseydi iğne verecekti bakalım artık inşalla normale döner yalnız senin en düşük deger tam olarak görünmüyor birde sonucu doktora gösterdinmi

acaba bu fsh sadece sperm sayısını mı etkiliyor..
çünkü bizim sorunumuz sayımızın giderek artması hızımızın ise düşmesi..:31:

kızlar merhaba,

aruna, üzüldüm yaşadıklarına.rabbim güç versin. kısa zamanda toparlanmanı, ümidini kaybetmeden yola devam etmeni diliyorum.
5N1K, şimdi okudum kanaman olmuş. çok geçmiş olsun canım. inşallah bebişin seni bırakmaz 9 ay. dualarım seninle...

saol canım inşallah benimle olucaklar. bugün kan vericeğim. hayırlısı olur inşallah...

aruna cim
uzulme desekte uzulmemek elde degil biliyorum
ama bu bir son da degil
daha hirsla daha istekle mucadeleye kaldigin yerden devam edeceksin
burada bircok arkadasimiz senin yasadigini yasadi ama pes etmedi ve hemen hemen hepside sonuca ulasti
senden de yilbasina kadar guzel haber bekliyorum:)

haydi kaldigimiz yerden baslayalim guzel arkadasim yilmak pes etmek yok

cnm bilmez miyim sende umutta yaptırmıştın sonra eşin kaan hocaya gitti 6 ay sonra mı geldi güzeller güzeli hbb:nazar:sizler benim umudumsunuz inşallah yılbaşına kadar ulaşırım meleğime :54:

Back
X