• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
canım ben dermoid kistim olduğunu doğumda öğrendim
sezeryan olunca tesadüfen doktorum gördü o arada onuda aldı
korkma yani hiç engel değil hamile kalmana :40:

canım maşallah kocaman olmuş bebişin
detaylıyı 21. hafta civarı yaptırmanı öneririm özellikle bebeğin beyin içi gelişimi
o haftalarda tamamlanıyormuş bir problem yoktur Rabbimin izniyle ama yaptırmışken o haftalarda yaptırsan daha iyi olur
öpeyorum kocaman canım arkadaşım :16:

yağmurum gözün aydın olsun sağlıkla büyümeye devam etsin kuzuğun

esilanur senin benim yanımda yerin apayrı hep senin yaşadığın acının burukluğunu yüreğimde taaşıdım
onun içinde sana ettiğim dualar apayrı her zaman yüreğim dualarım seninle ayrıca seni çokda seviyorum :38:

tedavide olan tüm arkadaşlar inşallah bu ay sizin ayınız olur Rabbim rastgetirsin

aa ronyam seni gördüğüme ne kadar sevindim bilemezsin
canım ya çok özlettin kendini:16:
kızın oğlun nasıl ,işe başlamışsın sanırım geçmişe bakamadım kusura bakma tansiyonum düşüyo bu günlerde yine

canım burdaki doktorlar 18 -20 arası dediler bana :26:
salı günü yepyeni bi hastanede yeni bir doktora gidicem kısmetse
olmazsa 21.haftada istediğimi söylerim
arada uğra olmazmı kuzundan fırsat buldukca
çok öpüyorum sizi

Son düzenleme:
Hosgeldiniz, eğer bütün değerlerde 0 yazıyorsa bu eşinizin Azosperm yani hiç sperminin olmayışı anlamına geliyor ancak hemen kendinizi bırakmayın, eşiniz mutlaka iyi bir üroloji dr ına gitsin mutlaka, önce varikoseli varmı, hormonları normal mi v.s bunun gibi alt sebeplerin çok iyi araştırılması gerekiyor. Ona göre gideceğiniz yolu belirlersiniz. Ancak moralini hemen bozmayın

Cevabın için çok teşekkür ederim.Haftaya gidicez inşallh dr.a..Umarım düzeltilebilir bir sorundur..Tabiki moral bozmamaya çalışıcaz.Allah hepimizin yardımcısı olsun...

topic son zamanlarda ne kadarda sessiz aslında benimde çok fazla geldiğim sölenemez kuyorum takip ediyorum hepinizi aslında muhabbet etmeyide çok özledim..
bende durumlar aynı gün aşırı tutulan nöbetler ve yorgunluk ksacası değişen hiçççç bişeee yokkk...
bebek çalışmalarıda yok aslında vitaminler çalışmalar herşeyi bıraktık eşimle birbirimizi yogunluktan göremiyoruzki sperm sayısı hızı artsa çalışma yok denecek gibi spermler beklemekden ölüyordur kesin :9::9::9::9:
psikolojik olarak nasılım bilmiyorum bir iyi bir kötü psikolojimde bende gelgitler yaşıyoruz :43: bebek konusunda rahat davranıyordum fakat o kadarda rahat olmadığımı farkettim son zamanlarda hamile olmak anne olmak kendi bebeğini öpmek sevmek koklamak nasıl bir duygu die düşünmeye başladım belkide hiç yaşayamayacağım bir duygu bu....
neyse kendimden çok bahsettim...

YAĞMURUM MERİM minik melekleriniz iyiymiş çok şükür RABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin...

BONCUK minik paşaya bakıcı tutmuşsun senin için zorluğunu tahmin edebiliyorum RABBİM yardımcınız olsun...

RONYAMM pembiş kızın nasıl eee resim koy artıkda büyüdüğünü görelim :31::31:

ARUNA canım nasılsın...

ANTALYAA kuzucum ösledim seninle muhabbet etmeyide FAC: geliyorum ama ordada fazla takılmıyorum öle belki 1-2 yorum yapıyorum bu aralar vakit buldukça kendi sessziliğimi dinliyorum geri kalan zamanlardada hastaları :9::9:

EKİNTOSSS ooo ikinci bebek çalışmalarıda başlıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun... başlasın çalışmalar :emir_bebek::emir_bebek:

aklıma gelenler bu kadar aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizleride çok ösledimm :16::16::16: hepiniz için dua ediyorum RABBİM gönlünüzden geçeni hayırlısıyla hayırlı zamanda hepinize hepimize nasip estin İNŞALLAH...

canım maşallah kocaman olmuş bebişin
detaylıyı 21. hafta civarı yaptırmanı öneririm özellikle bebeğin beyin içi gelişimi
o haftalarda tamamlanıyormuş bir problem yoktur Rabbimin izniyle ama yaptırmışken o haftalarda yaptırsan daha iyi olur
öpeyorum kocaman canım arkadaşım :16:

yağmurum gözün aydın olsun sağlıkla büyümeye devam etsin kuzuğun

esilanur senin benim yanımda yerin apayrı hep senin yaşadığın acının burukluğunu yüreğimde taaşıdım
onun içinde sana ettiğim dualar apayrı her zaman yüreğim dualarım seninle ayrıca seni çokda seviyorum :38:

tedavide olan tüm arkadaşlar inşallah bu ay sizin ayınız olur Rabbim rastgetirsin
canım benim çok duygulandırdın beni bende seni çok seviyorum
acımı yasminle bastırdım ben kızım benim kocaman olmuş resimlerini gördüm
arada benim içinde kokla doya doya öp

topic son zamanlarda ne kadarda sessiz aslında benimde çok fazla geldiğim sölenemez kuyorum takip ediyorum hepinizi aslında muhabbet etmeyide çok özledim..
bende durumlar aynı gün aşırı tutulan nöbetler ve yorgunluk ksacası değişen hiçççç bişeee yokkk...
bebek çalışmalarıda yok aslında vitaminler çalışmalar herşeyi bıraktık eşimle birbirimizi yogunluktan göremiyoruzki sperm sayısı hızı artsa çalışma yok denecek gibi spermler beklemekden ölüyordur kesin :9::9::9::9:
psikolojik olarak nasılım bilmiyorum bir iyi bir kötü psikolojimde bende gelgitler yaşıyoruz :43: bebek konusunda rahat davranıyordum fakat o kadarda rahat olmadığımı farkettim son zamanlarda hamile olmak anne olmak kendi bebeğini öpmek sevmek koklamak nasıl bir duygu die düşünmeye başladım belkide hiç yaşayamayacağım bir duygu bu....
neyse kendimden çok bahsettim...

YAĞMURUM MERİM minik melekleriniz iyiymiş çok şükür RABBİM sağlıkla hayırla kucağınıza almayı mis kokularını içinize çekmeyi nasip etsin...

BONCUK minik paşaya bakıcı tutmuşsun senin için zorluğunu tahmin edebiliyorum RABBİM yardımcınız olsun...

RONYAMM pembiş kızın nasıl eee resim koy artıkda büyüdüğünü görelim :31::31:

ARUNA canım nasılsın...

ANTALYAA kuzucum ösledim seninle muhabbet etmeyide FAC: geliyorum ama ordada fazla takılmıyorum öle belki 1-2 yorum yapıyorum bu aralar vakit buldukça kendi sessziliğimi dinliyorum geri kalan zamanlardada hastaları :9::9:

EKİNTOSSS ooo ikinci bebek çalışmalarıda başlıyormuş hadi bakalım hayırlısı olsun... başlasın çalışmalar :emir_bebek::emir_bebek:

aklıma gelenler bu kadar aklıma gelmeyen arkadaşlarım sizleride çok ösledimm :16::16::16: hepiniz için dua ediyorum RABBİM gönlünüzden geçeni hayırlısıyla hayırlı zamanda hepinize hepimize nasip estin İNŞALLAH...

kuzumm canım umudum bu yaşadığın duygular ruh halin çok normal
ben bile ikinci bebeği beklerken bunalmıştım ama sanırım insanı emek vermek başarısızlık sıkıyor
ama ben burda bu kadar emek veren arkadaşların karşısında yaşadıklarımı anlatırken bile utanıyorum
hamile kaldığımda çok buruk bir ruh haline girdim keşke benden önce diğer kızlar olsaydı dedim
ama herşey gerçekten nasip ve canım arkadaşım emin olki hamile olunca bebek doğunca bumudur dicen
hatta nedir bu pokludan çektiğim diceksin :)) herşey unutluyor ama zor elde edilen şey hep daha değerli oluyor hayatta
sende dünylar güzeli yavruna bakıp Allaha şükretceksin ve bebek hasreti çekenlere herkese dua ediceksin
bu arada profilime girersen albüm var orda bir kaç foto var :40:
seni kocaman öpüyorum ve çok seviyorum yorgun savaşcım benim

kuzumm canım umudum bu yaşadığın duygular ruh halin çok normal
ben bile ikinci bebeği beklerken bunalmıştım ama sanırım insanı emek vermek başarısızlık sıkıyor
ama ben burda bu kadar emek veren arkadaşların karşısında yaşadıklarımı anlatırken bile utanıyorum
hamile kaldığımda çok buruk bir ruh haline girdim keşke benden önce diğer kızlar olsaydı dedim
ama herşey gerçekten nasip ve canım arkadaşım emin olki hamile olunca bebek doğunca bumudur dicen
hatta nedir bu pokludan çektiğim diceksin :)) herşey unutluyor ama zor elde edilen şey hep daha değerli oluyor hayatta
sende dünylar güzeli yavruna bakıp Allaha şükretceksin ve bebek hasreti çekenlere herkese dua ediceksin
bu arada profilime girersen albüm var orda bir kaç foto var :40:
seni kocaman öpüyorum ve çok seviyorum yorgun savaşcım benim

canım ronyam İNŞALLAH yaşadığım be duygu durumu normaldir..son zamanlarda çok yoruldum evlimiyim bekarmı inan bende anlamıyorum kocişle ev arkadaşı gibi olduk :9: belki ben sıkıldım belki yaşadığım süreçten böle oldu ama bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum bu karışık duygulardan kurtulurum nasipse...
hep dua ediyorum ronyam RABBİM hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin benim için bizler için herşeyde vardır bir hayır ronyam ben bunu biliyorum bizler inançı insanlarız çok ŞÜKÜR RABBİM isyan ettirmesin...sende sakın keşke benden önce diğer kızların olsaydı die düşünme senin için hayırlısı hayırlı olan buymuş bizler içinde beklemek...
ben bir gün bebeğimin geleceği günü bekliyorum tabiki beklerken sıkılıyorum yoruluyorum hatta kendimi gelmeyeceğine inandırmaya çalışıyorum ama buda benim umudum... bu arada farkında olmadan duygusala bağladım kusura bakma ronyam ne çok konuşasım varmış kendimi tutmasam kendimi kaptırıp gidecem...

aaaa fotolar gördüm yerim ben senin cadı yaramaz kızını oyyy ne tatlı olmuş öle kokla benim için şöle misss kokusundan..bende seni seviyorum ronyam iyiki buradayım iyiki seni sizleri tanımışım iyiki varsın:16::16::16:

canım ronyam İNŞALLAH yaşadığım be duygu durumu normaldir..son zamanlarda çok yoruldum evlimiyim bekarmı inan bende anlamıyorum kocişle ev arkadaşı gibi olduk :9: belki ben sıkıldım belki yaşadığım süreçten böle oldu ama bunun geçici bir süreç olduğunu biliyorum bu karışık duygulardan kurtulurum nasipse...
hep dua ediyorum ronyam RABBİM hayırlısını hayırlı zamanda nasip etsin benim için bizler için herşeyde vardır bir hayır ronyam ben bunu biliyorum bizler inançı insanlarız çok ŞÜKÜR RABBİM isyan ettirmesin...sende sakın keşke benden önce diğer kızların olsaydı die düşünme senin için hayırlısı hayırlı olan buymuş bizler içinde beklemek...
ben bir gün bebeğimin geleceği günü bekliyorum tabiki beklerken sıkılıyorum yoruluyorum hatta kendimi gelmeyeceğine inandırmaya çalışıyorum ama buda benim umudum... bu arada farkında olmadan duygusala bağladım kusura bakma ronyam ne çok konuşasım varmış kendimi tutmasam kendimi kaptırıp gidecem...

aaaa fotolar gördüm yerim ben senin cadı yaramaz kızını oyyy ne tatlı olmuş öle kokla benim için şöle misss kokusundan..bende seni seviyorum ronyam iyiki buradayım iyiki seni sizleri tanımışım iyiki varsın:16::16::16:

canım anlat dök içini insanın anlatamadığı sıkıntıları dahada büyüyor
biz burda kardeş gibi olduk mutluluğumuzuda acımızıda birlikte yaşıyoruz

inanın çok mutlu oldum. eşimin önceden geçirdiği operasyonlar var evlenmeden öncede biliyorduk sperm sayısı düşüktü 2 yıldır korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı birazda biz kendimizi hazır hissetmedik tedavilere. şimdi karar verdik ama ben rutin kontrolde öğrendim tıp merkezine gitmiştim oradaki bayan bir doktordu öyle çokta ilgili değildi eşimin durumuda söyledim. eğer gebe kalırsan ve büyürse bebeğine zarar verebilir dedi. korktum aklımda zaten bir sürü problem varken bir de bunu duymak üzdü... ama içimden geçen hep gebe kalıyım doğumda alınsın düşüncesi idi. inşallah öyle olur...

eşim uzun süredir sperm testi yaptırmadı ...ben kendimce keçi boynuzu kürü yapmak istemedim burda okudum fsh yükseltiyormus bazen olumsuz olabiliyormus...şuan arı sütü bal polen yese olumsuz bir şey olurmu ki...1-2 ay sonra sperm tahlili yaptıracak..?
cevabınız için teşekkürler...

selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haberler var ne dıyeyım hayırlısı kızlar ınsallah kendılıgınden gelır meleklerınız...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bı polar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....

inanın çok mutlu oldum. eşimin önceden geçirdiği operasyonlar var evlenmeden öncede biliyorduk sperm sayısı düşüktü 2 yıldır korunmamamıza rağmen bebeğimiz olmadı birazda biz kendimizi hazır hissetmedik tedavilere. şimdi karar verdik ama ben rutin kontrolde öğrendim tıp merkezine gitmiştim oradaki bayan bir doktordu öyle çokta ilgili değildi eşimin durumuda söyledim. eğer gebe kalırsan ve büyürse bebeğine zarar verebilir dedi. korktum aklımda zaten bir sürü problem varken bir de bunu duymak üzdü... ama içimden geçen hep gebe kalıyım doğumda alınsın düşüncesi idi. inşallah öyle olur...

eşim uzun süredir sperm testi yaptırmadı ...ben kendimce keçi boynuzu kürü yapmak istemedim burda okudum fsh yükseltiyormus bazen olumsuz olabiliyormus...şuan arı sütü bal polen yese olumsuz bir şey olurmu ki...1-2 ay sonra sperm tahlili yaptıracak..?
cevabınız için teşekkürler...

canım bence zararı olmaz ama fsh yükseliğiyle ilgili benim hiç bir bilgim yok
arkadaşlar cevaplarlar sorunu umarım

selam kızlar uzun zamandır gıremedım gecmıse soyle bı baktım malesef olumsuz haberler var ne dıyeyım hayırlısı kızlar ınsallah kendılıgınden gelır meleklerınız...bızde memleketteydık kızlar bayram derken esımın amcası vefat ettı cenaze tazıye derken uzadı eve ancak gelebıldık ptesı ıse baslıyorum bı kac gundur bakıcıyla vakıt gecırıyor kızım bakalım ıyı gıbı Rabbım ıyılerle karsılastırsın...
ben cok kotuyum kızlar ablam rahatsız gecen yazda olmustu gectı dıyorduk ama yıne basladı ve de bu kez daha fazla bı sekılde tıpta major depresyon dıyende var bı polar dıyende var ama sanırım 3 harflılerle ılgılı harketlerı cok farklıymıs bana gostermıyorlar uzuntuden sutum kesılır dıye...bugun bı hocaya goturecekler gecen sene onun sayesınde duzelmıstı, ıse yaramazsa artık hastaneye yatıracaklar nolur bılmıyorum kac gundur perısanız aglamaktan baska elımızden bıseyh gelmıyor ılacı ıgnesı yok kı gecsın....guzelım ablam goz -gore gore elımızden gıdıyor....

midyecim ablanın durumuna ççok üzüldüm Rabbim şifa versin
canım bipolar benim arkadaşımın kız kardeşi olmuştu biz hatta 3 harflilerm,i görünüyor diye düşünüyorduk
bence hocaya hacıya gitmeden evvel çok iyi bir psikiyatrist bulun tabi yine okutun edin ama önce hekim görsün
biliyorsun bu hacı hocalar iyice insanların ruh sağlığını bozabiliyorlar
arkadaşımın kız kardeşinin biz asla düzeleceğini tahmin etmiyorduk ama 6 aylık ilaç tedavisiyle düzeldi
tek sorun çok ağrı depresyon vs. geçirdiğinde niksedebiliyor zzaten biz hemen anlayıp ona göre davranıyoruz
canım Allahım şifa versin inşallah

merhabalar arkadaşlarr...

midyecim çok üzüldüm inanlkii. rabbim şifa versin. böyle bir durum da söz konusu olunca insan nereye gideceğini ne yapacağını bilemez eminim siz elinziden gelen herşeyi yapın gerekli yerlere başvurun gerek iyi bir hekime gerekse iyi bir hocaya çünkü insan herkestem bişey medet umar olur böyle durumlarda.
şifanın da nereden geleceği belli olmaz tabi herşeyden önce bol bol dua.. rabbim tez vakitte versin şifasını. sende üzülme çok fazla düzelir elbet. sütün falan etkilenmesin canım.. bu arada bakıcı işinin de içine sinmesine çok sevindim inşalalh hep böyledevam etsin gözün arkada kalmasın canım benim..

ronyamm artık aramızdasın çokk şükür tekrar seni burada görmek inan çok çoookk güzel. yoğunluğunu attın artık sanırım
ev taşımaydı bebişdi derken.. hepsi geçip gidiyor işte.. asminimiz iyidir inşallah..üzmüyordur seni umarım.

umudcum senin vitaminlerden şundan bundan öte çok iyi bir dinlenmeye ihtiyacın var bence..
o kadar yoğunsun ki senin için çok üzülüyorum inan acaba bunun bir hal çaresi yokmudur.
yani ev kredisi ödediğiniz için işten çıkamazsın biliyorum ama nihayetinde geçerli bir mesleğin var. hemşirelik..
acaba ufak çapta bir araştırma yapsanız da hemen hemen yakın miktarda maaş alabileceğin şartları daha iyi bir hastanede
iş bulamaz mısın. özellikle nöbetler ve hemen arkasından geln iş günü seni çok yoruyor. daha iyi şartlarda bir iş imkanı muhakkak
vardır araştırırsanız. çünkü sağlık herşeyden önemli bu gidişle sağlığından olacaksın be umudum..
inşallah allalhım yardımcınız olsun ne diyeyim..

boncukk canım haklısın annen bakamaz bu durumda.. kayınvalidedende hayır yok demek ki.. inşallah bakıcıya alışırsınız da
gözün arkada kalmaz.. aslında tanıdık biri olsa için daha rahat ederdi tanıdığın güvendiğin biri. ama işte denk gelmesi lazım. zor gerçekten aslında düşündüğümüz zaman bizler çocuklarımızın geleceği için çalışıyoruz onlar daha rahat büyüsün güzel okullarda okusun iyi ortamlarda büyüsün diye.. onlara daha güzel gelecek hazırlayalım derken bize en ihtiyacı oldukları dönemde yanlarında olamaamk onların pek çok ilkine şahit olamamk ne yaman bir çelişkidir değil mi.. bir yandan verirken bir yandan alıyoruz yani...

mericim nasılsın.. nasıl gidiyor hamilelik. ayrıntılıya girecekmişsin maaşalah. meri seninkini cinsiyeti bellimiydi ya yoksa ben mi kaçırdım:)) inşallah güzel sonuçlar alırsın canım benim..

yağmurum bebeğinin iyi olmasına çokk sevidimm.. maaşalalh her şey yolunda. hep de öyle olacak allahın izniyle..

antalyamm ekim adetinle mi gidiyorsun canım tüp için yoksa bu aydan gidip görüşecek misin.. hadi bakaklım bir hareketlilki de senden gelsin canım. senin güzel haberlerini de bekelyelim heyecanla..

MİDYE ablacına allah acil şifalar versin
GÖKCEN UMUD sağolun kızlar,büyüyü bakalım inşallah herşey yolunda gider sağlıcakla alırız kucaklarımıza
umud canım sen hep iş ev yoğunluğundan dertlisin bebekte olucak belki ama siz bir araya gelemiyosunuz belliki yokmu bu işin bi çözümü
gökcen doktor %95 erkek dedi benimkine % 5 lik payda bıraktı allahın işine karışılmaz nede olsa,seninde herşey yolunda sanırım inşallah sorunsuz devam edersin canım

bu arada tecrübeli annelere bi sorum olucak ,bebeğin ilk hareketleri nasıl anlaşılır:26:

Midye cim canım Rabbim ablacığına acil şifalar versin, önce çok iyi bi psikatır bulun canım, ruh dünyası çok karmaşık anlaşılan. Sende kendini çok yıpratmamaya çalış sonuçta sana muhtaç minicik bir bebiş var.

gökcencim ahhhhhhhhhh, bakalım şu bakıcı işinide bi halletsem hayırlısıyla kafam çok rahat olacak, stresten bomba gibiyim nereye çatacağımı bilemiyorum. Sorunum bebeği içim rahat rahat bırakıp gidememek, gözüm arkada kalmasa herşey çok kolay olacak. Rabbime emanet ediyorum yavrumu.

mericim Rabbim tamamına erdirsin, 20.haftadan sonra daha net bir şekilde tekmeleri yemeye başlarsın, küçük paşadan:))))

Midye cim canım Rabbim ablacığına acil şifalar versin, önce çok iyi bi psikatır bulun canım, ruh dünyası çok karmaşık anlaşılan. Sende kendini çok yıpratmamaya çalış sonuçta sana muhtaç minicik bir bebiş var.

gökcencim ahhhhhhhhhh, bakalım şu bakıcı işinide bi halletsem hayırlısıyla kafam çok rahat olacak, stresten bomba gibiyim nereye çatacağımı bilemiyorum. Sorunum bebeği içim rahat rahat bırakıp gidememek, gözüm arkada kalmasa herşey çok kolay olacak. Rabbime emanet ediyorum yavrumu.

mericim Rabbim tamamına erdirsin, 20.haftadan sonra daha net bir şekilde tekmeleri yemeye başlarsın, küçük paşadan:))))

canım arkadaşım inşallah vicdanlı merhametli bir bakıcıdır
insanın gözünde nedense hep kötü bakıcı imajı var ama unutmamak gerekir bu işe çok severek yapan insanlarda var
benim bir arkadaşımın annesi bebek bakıyordu kadının bütün dünyası o bebek olmuştu kendi evinde bile bebeğin fotoğrafları asılıydı
gerçekten iyi insanlarda var sen hep dua et Rabbime emanet olsun inşallah

arunam canim benim:70:ne desem bos anlamsiz geliyor. facede gokcen yazmisti haberini o gunden beri aklim hep sende insallah biraz daha iyisindir simdi. is yerinde kk ya giris yok. ancak baska bir yerden kacak yapabilirsem forumu acabiliyorum. rabbim bilir en dogrusunu elbette ama cok dua ediyorum en hayirli zamanda bebisine kavustursun seni insallah. seni cok seviyorum canim:54:

gelelim bana benim bugün 5. günüm ve kahve pembe arası lekenlenmem oldu tabi moral bozuldu ayrıca E 2 ve PREGESTAN TAHLİLİ yapıcaktım toktorumu aradım dedim hocam olmadı geliba dedim hocada bu testlere göre gebelik olup olmadıgını tesbit edemeyiz dedi pregetanım düşükmüş igne verdi sabah akşam 2 ampül vurulucakmışım hadi bana moral verin bide hocaya sormayı unuttum sabah kullandıgım jelleri kullanıcakmıyım aradım bakmıyo dua edin bana kızlar

midyecim çok geçmiş olsun rabbi tez vakitte şifa versin
yagmurm her şey yolundaymış çok şükür
merim oglumuz geliyomuş saglıkla gelsin inşalla

gelelim bana benim bugün 5. günüm ve kahve pembe arası lekenlenmem oldu tabi moral bozuldu ayrıca E 2 ve PREGESTAN TAHLİLİ yapıcaktım toktorumu aradım dedim hocam olmadı geliba dedim hocada bu testlere göre gebelik olup olmadıgını tesbit edemeyiz dedi pregetanım düşükmüş igne verdi sabah akşam 2 ampül vurulucakmışım hadi bana moral verin bide hocaya sormayı unuttum sabah kullandıgım jelleri kullanıcakmıyım aradım bakmıyo dua edin bana kızlar

yerleşme kanaması olabilir canım
hemen olmadı demeyelim şimdilik
allah hakkında hayırlısını versin

canım allah iyi insanlarla karşılaştırsın sizleri
çalışan anne olmak zor

canim cok gecmis olsun ablanin durumuna cok uzuldum
ama hoca ile falan olacak sey degil bunlar tamam manevi olarak belki destek alirsiniz ama tedavisini mutlaka psikiyatride yaptirmaniz gerekir gec kalirsaniz daha icinden cikilmaz hal alir
Allah yardimciniz olsun

Back
X