• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
yeni bir iş gününden herkeseeee günaydınnn:))))
okula gitmeyi özlemişim beeee:)))
herkese güzel bir hafta diliyorummmmm...

kız sen evde yatmayacak mıydın bakimmm.. işe mi gidiyorsun sen...:20:

midye canım ablana da geçmiş olsun..tedavisini yaptırmaya bakın..
bence her iki yönteme de başvurun ama ilk önce doktor ve ilaçlar ...olmazsa en son çare diğeri.....

merim oğlun oluyormuş..maaşallah....tebrikler...

bana gelince
ptesi rahim fimim çekilecekti
gittik hazrlandım yattım masaya
bi denediler ölüyrdum az daha çığlık çığlığa
sonra böle olmayacak anestezili yapalım dediler
bugün gidip anestezili çektirdim ve bitti çok şükür..
açıkmış tüplerimde Allaha binlerce şükür...
bu arada 1 tanecikte yumoşum olmuş..
bu ay heleki bu hafta çok stresli günler geçirdim..
buna bile çok şükür...

Son düzenleme:
kız sen evde yatmayacak mıydın bakimmm.. işe mi gidiyorsun sen...:20:

midye canım ablana da geçmiş olsun..tedavisini yaptırmaya bakın..
bence her iki yönteme de başvurun ama ilk önce doktor ve ilaçlar ...olmazsa en son çare diğeri.....

merim oğlun oluyormuş..maaşallah....tebrikler...

bana gelince
ptesi rahim fimim çekilecekti
gittik hazrlandım yattım masaya
bi denediler ölüyrdum az daha çığlık çığlığa
sonra böle olmayacak anestezili yapalım dediler
bugün gidip anestezili çektirdim ve bitti çok şükür..
açıkmış tüplerimde Allaha binlerce şükür...
bu arada 1 tanecikte yumoşum olmuş..
bu ay heleki bu hafta çok stresli günler geçirdim..
buna bile çok şükür...

oh maşallah cnm zaten ilaç almazsak bir yumoş oluyor :nazar:

oh maşallah cnm zaten ilaç almazsak bir yumoş oluyor :nazar:

canım klomen kullandım ama 1 tane olmuş ne yapalım..tek yumurta ikizi olur belkimmm :21:
bana bakarmısın birini buldum da ikiz doğuracam birde...:1:
1 haftadır çok stresli günler geçirdim..
filmin stresi yedi bitirdi beni..bi de ilk denemede çektiremedim anesteziye kaldık..ikisinin acısını da tattım yani...
Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah...

canım klomen kullandım ama 1 tane olmuş ne yapalım..tek yumurta ikizi olur belkimmm :21:
bana bakarmısın birini buldum da ikiz doğuracam birde...:1:
1 haftadır çok stresli günler geçirdim..
filmin stresi yedi bitirdi beni..bi de ilk denemede çektiremedim anesteziye kaldık..ikisinin acısını da tattım yani...
Rabbim bir daha yaşatmaz inşallah...

rahim filminden sonra bir ay dinlenmek gerekmiyor mu kıyamam cnm nerde çektirdin bu ay çektirecektim ama tüpten sonraki ilk adetim diye vazgeçtim 8.gün kanama devam ediyor üstüne çok ağır bir grip geçiyorum çok yıpratıyoruz bedenimizi

rahim filminden sonra bir ay dinlenmek gerekmiyor mu kıyamam cnm nerde çektirdin bu ay çektirecektim ama tüpten sonraki ilk adetim diye vazgeçtim 8.gün kanama devam ediyor üstüne çok ağır bir grip geçiyorum çok yıpratıyoruz bedenimizi

yok cnm korunmaya gerek yok dedi dr.um.
ben bursada özel hastanede çektirdim cnm..
canım sana tavsiyem ağrıya dayanıklı değilsen benim gibi, kesinlikle anestezi öneririm..
yada dr nun eli hafif biri olsun iyi seç..bnm dr um da çok katı sert bi bayandı.illet kadın
filme başlamadan bnm cesaretimi kırdı, ben korkuyorum falan deyince
o zaman zaten çekemeyiz niye anestezili istemedinki dayanamzsın gibi sözler etti.

vel hasılı ben çok kötü bi deneyim yaşadım..
hem anestezili hemde anestezisis iki acıyıda tattım..

bende aynen gribim hayatım ç.ok fena hemde..
ama işyerimdeki arkadaşları böylece atlatıyorum,
2 gün rapor aldım dr dan..herkes gripten sanıyor:1:

Merhaba Arkadaşlar..

sonunda üye olabildim:) anlatacağım çok şey var.. deneme olarak ilk mesajımı göndereyim.. sesimi duyan var mııııııııı?

yok cnm korunmaya gerek yok dedi dr.um.
ben bursada özel hastanede çektirdim cnm..
canım sana tavsiyem ağrıya dayanıklı değilsen benim gibi, kesinlikle anestezi öneririm..
yada dr nun eli hafif biri olsun iyi seç..bnm dr um da çok katı sert bi bayandı.illet kadın
filme başlamadan bnm cesaretimi kırdı, ben korkuyorum falan deyince
o zaman zaten çekemeyiz niye anestezili istemedinki dayanamzsın gibi sözler etti.

vel hasılı ben çok kötü bi deneyim yaşadım..
hem anestezili hemde anestezisis iki acıyıda tattım..

bende aynen gribim hayatım ç.ok fena hemde..
ama işyerimdeki arkadaşları böylece atlatıyorum,
2 gün rapor aldım dr dan..herkes gripten sanıyor:1:

bende geçen yılki kadın dr deneyiminden sonra artık erkek dr tercih ediyorum ben digital alette olsa anestezi alacağım çünkü hem opuda hem transferde dr belirti rahim boyum uzun çok zorlanırım bir bakmışsın bu ay inşallah hamişsin

bende geçen yılki kadın dr deneyiminden sonra artık erkek dr tercih ediyorum ben digital alette olsa anestezi alacağım çünkü hem opuda hem transferde dr belirti rahim boyum uzun çok zorlanırım bir bakmışsın bu ay inşallah hamişsin

canım ben kadın doğumcumdan çok memnunum şu anki doktorum bayan ama çok çok iyi sağolsun.
filmi ilk baştan keşke anestezili isteseydik diye hayıflandı bir sürü :16:
ama filmi çeken radyolog dr kötüydü.:19:

canım benim ağzından bal damlıyor inşallah öyle olur nasip bundan gerisi:emir_bebek:

herkese merhabalaaarrr...
gelbebeğim sonnunda rahim filmni çektirmişsin çok sevindim canım benim
biraz zor olmuş ama çığlık çığlığaa..
niye öyle oldu acaba çok mu acı hissettin ki..
ağrı kesicileri almış mıydın neyseki sonra anestezili bir şekilde halletmişsin..
emin ol çok iyi bişi yaptın bu filmi çektirerek..
inşallah bundan sonra gelsin bebiş...:)))

canım ben şimdilik yatmayacağım çünkü çok şükür bir sıkıntı yok şu anda eğerki dikiş falan atılırsa
o zaman yatışa geçebilirim onun öncesinde rapor falan almak istemiyroum
alsam da şu durumda kimse vermez ki rapor:))) kendimi çok da sakınmak istemiyorum şu durumda.
herkes iyidir umarım herkesleri çokkkk öperim prenslerimizi ve prenseslerimizi başta...

bugün bende doktora gittim rabbime şükürler olsun 12+5 olmuşuz ve herşey gayet iyiydi
bebeğimiz sağlıklıyımış çok şükür ense kalınlığı da normal dedi doktorum burun kökünü de gördük
kesenni yerini de beğendi doktor rahmi ağzı yetmezliğinden dolayı tedirgindim ama rahim ağzına yakın değil
kese. anormal bir görüntü de yok rahat ol dedi.. ama haftaya ölçüm için tkrar gideceğim bakalım..
ikil testi yaptırmak istemedim. doktorum da size bırakıyoruz dedi kafamı bulandırmak istemedim rabbime emanet dedim
veeeee bebişimiz çokk hareketliydi takla atıyordu:)) bize çok güzel pozlar verdi doktorum çok erken ama sanırım kızzz dedi:)))
canlarım topiğimize bir prenses daha geliyor galiba..
yeni güzel haberler almak umuduyla hepinizi öpüyorumm...

ağrı kesicileri almış mıydın neyseki sonra anestezili bir şekilde halletmişsin..

canım ben şimdilik yatmayacağım çünkü çok şükür bir sıkıntı yok şu anda eğerki dikiş falan atılırsa
alsam da şu durumda kimse vermez ki rapor:))) kendimi çok da sakınmak istemiyorum şu durumda.
herkes iyidir umarım herkesleri çokkkk öperim prenslerimizi ve prenseslerimizi başta...

bugün bende doktora gittim rabbime şükürler olsun 12+5 olmuşuz ve herşey gayet iyiydi
bebeğimiz sağlıklıyımış çok şükür ense kalınlığı da normal dedi doktorum burun kökünü de gördük
kesenni yerini de beğendi doktor rahmi ağzı yetmezliğinden dolayı tedirgindim ama rahim ağzına yakın değil
kese. anormal bir görüntü de yok rahat ol dedi.. ama haftaya ölçüm için tkrar gideceğim bakalım..
ikil testi yaptırmak istemedim. doktorum da size bırakıyoruz dedi kafamı bulandırmak istemedim rabbime emanet dedim
veeeee bebişimiz çokk hareketliydi takla atıyordu:)) bize çok güzel pozlar verdi doktorum çok erken ama sanırım kızzz dedi:)))

ayy canım maşallah ona Allah bağışlasın:nazar:
yazını okurken durakladım dedim kesin cinsiyeti bellidir.. sonunda onu da yazacaktır dur bi tahmin ediyim dedim nickine bir kez dah baktım ve kız dedim:29:
doğru çıktı..
Allah bağışlasın canım sağlıklı, tatlı mı tatlı, tontiş bi şey olsun kız oğlan farketmez:54:

Son düzenleme:
ayy canım maşallah ona Allah bağışlasın:nazar:
yazını okurken durakladım dedim kesin cinsiyeti bellidir.. sonunda onu da yazacaktır dur bi tahmin ediyim dedim nickine bir kez dah baktım ve kız dedim:29:
doğru çıktı..
Allah bağışlasın canım sağlıklı, tatlı mı tatlı, tontiş bi şey olsun kız oğlan farketmez:54:

karanfilcem allah razı olsun.. rabbim inşalah sanada en tezinden dünyalar tatlısı bir bebiş nasip etsin sağlıklı hayırlı güzel bir evlat..
canım aslına bakarsan ilk zamandan beri hep kızdı içimize doğan hatta nickimdeki kız resmi hamile olduğumu öğrendiğimden beri var.
eşimle ikimizin ailelerinin ilk kız torunu olacak allahım nasip ederse... hepimiz heyecanlıyız o yüzden.. rabbim sağlık versin her şeyden önce böyle güzel günnleri yaşamayı sizlere tüm arkadaşlarıma nasip etsin inşalalh sizin güzel haberlerinizle de sevinelim heyecanlanalım burada..

hemde ne acı bebeğim sorma..
neyse ben çok konuştum bu konuyla ilgili ..çektirmek isteyen arkadaşlara engel olmayayaım daha fazla..
birazda ben narinmişim doktorum öyle dedi :17:
çok şükür bi şekilde çektirdim ve iyi sonucu aldım bin şükür..
daha güzel sonuçlar için bekliyoruz bakalım..:emir_bebek:

oh maşallah cnm sizede 12+5 olmuş büyümüş kuzucuk..:nazar:

arkadaslar merhaba

uzun zamandır topiğe yazamadım ramazandı bayramdı derken babaannemın rahatsızlığı cıktı, 15gundur hastanelerdeyız. babaannem cok rahatsız karacığerınde tumor varmış ve sarılıgı gün gectikce artıyor son zamnlarda bu topıkpte hep olumsuz habeler aldık.hastalıklar kayıplar falan...neyse daha fazla anlatıp canınızı sıkmak ıstemem.

bu ay adetım 3 gun gecıktı, atesım hep yuksektı ve 3 gundur de basım dönuyordu. ben de bu yuzden kendımı hamıle zannettım ama aksam ısten eve gelınce kırmızı lekelerın geldıgını gordum. butun hayellerım suya dustu. bu adetımle bırlıkte tupe baslıyoruz nasıpse. yarın hastaneyı arayıp cumartesı ıcın randevu alacağım nasıpse. bır taraftan babaannem rahatsız dığer tarafta topışımızde gecen ay tup yaptıran 5n1k aruna ve gamzelımın aldığı negatıf sonuclar sanki ıcımdekı pozıtıf umutlarımı goturdu. sizlerın tedavılerınızdekı sonucları gordukten sonra ne bileyım.... ben de aynı sonucla karsılasmaktan korkuyorum.

nasıp olursa memorıal atasehırde olacak tedavımız. bu forumda memorıal atasehır doktorlarında cem demırelın hastalarının topıgı var ama dığer doktorlar ıcın yorum yapan olmamıs. acaba ben de yenı bır topık mı acsam.benım doktorum handan hanım ama 2 ay önce asılama yaptırdıgımda handan hanımın olmadıgı gunlerde arzu hanımda yaptı bazı kontrollerımı. zaten ogrendığım kadarıyla doktordan cok labratuvar önemlymış. zaten orada butun doktorlar hastaları hep beraber degerlendırıyorlar. tek bır doktor ilgılenmıyor eger doktorunuz orada degılse baska doktorlar bakıyor. memorıalda tedavı olan cakır dıye bır arkadasımız vardı onun da sonucu negatıf olmustu. sımdı ne yapıyor acaba? benım yazdıklarımı okuyorsan cakırcımburaya deneyımlerını yazar mısın?

bu ay benden baska tedavıde olan var mı acaba? varsa kımler? deneyımlerımızı burada paylasalım mı?ramazandan once karanfilce ıle aynı zamanda asılama yaptırmıstık ıkımızınkı de tutmamıstı. bakalım sımdı ne olacak? dua eder mısınız?rabbım ısteyen herkese bu guzel duyguyu nasıp etsın ıns. en yakın zamanda bızlere de... sevgılerle..sevgıyle kalın

ben de o kadar cok dua etmıstım kı azra ve gokcen gıbı ansızın bu mutlu haberı alayım dıye. tam tupten once gelse de tupe gerek kalmasın dıye. her sey nasıp kısmet tabı.

yıllar su gıbı akıp gıdınce artık beklemek gıbı bır luxumuz de kalmadı. yas 34 oldu. 6 yıllık evlılkten sonra adımız bıle kı.....ra cıktı. kımse ısın ıc yuzunu bılmıyorr tabı. her ay gordugum kırmızıların ardından yasadıgım hayal kırıklıgı ardından umıtsızlık....bu ay dualarla bu yontemı de deneyelım dıyoruz bakalım herseyın hayırlısı. dualarınız beklıyorum. burada bırtek sızler anlıyorsunuz...damdan dusenın derdını en ıyı damdan dusen anlarmıs. dedıklerı gıbı ...ben de burada kendımı anlasılmıs hıssedıyorum... sevgılerımle

ben de o kadar cok dua etmıstım kı azra ve gokcen gıbı ansızın bu mutlu haberı alayım dıye. tam tupten once gelse de tupe gerek kalmasın dıye. her sey nasıp kısmet tabı.

yıllar su gıbı akıp gıdınce artık beklemek gıbı bır luxumuz de kalmadı. yas 34 oldu. 6 yıllık evlılkten sonra adımız bıle kı.....ra cıktı. kımse ısın ıc yuzunu bılmıyorr tabı. her ay gordugum kırmızıların ardından yasadıgım hayal kırıklıgı ardından umıtsızlık....bu ay dualarla bu yontemı de deneyelım dıyoruz bakalım herseyın hayırlısı. dualarınız beklıyorum. burada bırtek sızler anlıyorsunuz...damdan dusenın derdını en ıyı damdan dusen anlarmıs. dedıklerı gıbı ...ben de burada kendımı anlasılmıs hıssedıyorum... sevgılerımle

meliscimm neyin hayırlı neyin hayırlı olmadığını bilemeyiz evet arkadaşalrımız negatif sonuçlar aldılar ama onlar için böylesi hayırlıymış demek ki.. zor bir süreç tabiki hayal kırıklıklıarı oluyor ama sakın bunları düşünüp de tedavi sürecini umutsuzca başlatma.. belki de sen senden sonra tüp yaptıracak arkadaşlrımıza umut olacaksın güzel haberlerin başlangıcı olacaksın bunu düşün..
ekim ayında antalyam tüpe başlayacaktı. kasım ayında da mavikız.. inşalalh eylül ayında sen güzel haberini verirsin senden sonrada bu arkadaşalrımızdan güzel haberler gelir..
merkezin içine sindikten sonra gerisini düşünme kafanı rahatlatmaya bak tamam mı canım.. rabbim nasip edecek inşalalh. en hayırlı zamanda olması için duaalrımız..
bu arada rabbim babaannene de acil şifalar versin canım benim.

Son düzenleme:
meliscimm neyin hayırlı neyin hayırlı olmadığını bilemeyiz evet arkadaşalrımız negatif sonuçlar aldılar ama onlar için böylesi hayırlıymış demek ki.. zor bir süreç tabiki hayal kırıklıklıarı oluyor ama sakın bunları düşünüp de tedavi sürecini umutsuzca başlatma.. belki de sen senden sonra tüp yaptıracak arkadaşlrımıza umut olacaksın güzel haberlerin başlangıcı olacaksın bunu düşün..
ekim ayında antalyam tüpe başlayacaktı. kasım ayında da mavikız.. inşalalh eylül ayında sen güzel haberini verirsin senden sonrada bu arkadaşalrımızdan güzel haberler gelir..
merkezin içine sindikten sonra gerisini düşünme kafanı rahatlatmaya bak tamam mı canım.. rabbim nasip edecek inşalalh. en hayırlı zamanda olması için duaalrımız..
bu arada rabbim babaannene de acil şifalar versin canım benim.

cevabın için tesekkur ederım. ıns guzel dileklerın kabul olur....

canim hayirlisi olsun insallah hersey guzel olur ve sende bebegini kucagina alirsin .
dualarim seninle
babannene de rabbim sifalar versin

krisim canım arkadaşım nasıl özlemişim seni
ben bile geldim sen bir türlü gelmez oldun taşlaramı döndü kalbin diyerek şarkıya bağlayım :1:
gelmenle gitmen bir olmuş iki çift laf edemiyoruz
seni kocaman öperim güzel gebişim eminim karnında habibe kadar çok güzel bir kız var
sağlıkla gelsin inşallah huzur versin hepinize

canim benim
cok ozledim bende seni
evet malesef gorusemiyoruz hbb ve hamilelik zaten zordu simdi okul da basladi
neyse hbb nin bakicisi basladi bu haftada rahatladim biraz
sen nasilsin? oglusun nasil guzel kizin nasil:))
benim kizlarda gayet iyiler hele ufaklik gumbur gumbur geliyor Allahim ne hareketli anlatamam bu hbb yi aratacak bize:))
ortaligi kiz dolduracagiz bu gidisle esim diyor bizim 3. de kiz olur:)))))))
cok sukur rabbim isteyen herkese versin
seni cok seviyorum

Back
X