- 15 Ocak 2012
- 3.316
- 562
- 173
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.541
merhaba kızlar aslında güzel haberlerle gelmek isterdim fakat herşey yolunda değil..
eylülün 3 işteyken aldık kötü haberi kayınvalidem kayınpederim ve kayınbiraderim trafik kazası geçirdiler köye giderken kullandıkları arabaya tır çarpmış..apar topar çankırıya geldik geldiğimizde kayınvalidem vefat etmişti kayınbiraderim yogunbakımda bilinci kapalı yatıyordu kayınperderimde ankara numune hast. sevk edilmişti yüzünde birçok kırık vardı cerrahi müdahale için...ertesi günü cenaze için çankırıdan ankaraya geçtik bizden 1 saat sonrada kayınbiraderimi ankara numune hast. yogun bakıma sevk ettiler..kayınpederim 6 eylülde 1 saatlik süren bir ameliyatın ardından yogun bakıma alındı 4 gün sonrada servise çıkarıldı..aynı yogun bakımda farklı bölümlerde birbirlerinden habersiz yattılar baba oğul 4 gün...babası servise alındı pazartesi sabahı kayınbiraderimde salı sabahı vefat etti henüz 20 yaşında ünüverste 2. sınıf öğrencisiydi...ben 9 eylülde eve dönmüştüm sözde haftasonu tekrar gidecektim ankaraya ama salı sabahı cenaze haberini verdiler ve tekrar apartopar ankaraya döndüm...kayınpederim kayınvalideminde kayınbiraderiminde cenazesine katıldı ambulansla getirdiler cenazeden sonra ambulansla tekrar hast. götürdüler....
vee ben tekrar geldim eve eşim ankarada ben çok çalışarak herzamanki gibi kafamı toparlamaya çalışıyorum tabii vücut direncimde düştü ve grip oldum ayakta duracak halim yok ama yinede çokm çalışmaya çalışıyorum kafamı işe verip olaylardan uzaklaşmak istiyorum....annemler aslında çok yakın fakat evde kalıyorum tek başıma kalabalık kaldıracak halim yok galiba depresyona giriyorum duygu karışıklı içindeyim duygularım üzüntüm mutluluğum herşey birbirine karışmış durumda eşim ne zaman dönecek belli değil hayırlısı bakalım psikolojik olarak zor bir süreç biliyorum ama bu süreç onun için babası için kız kardeşi için nasıl geçer inanın bende bilmiyorum....herşey RABBİMDEN bizim kabullenmekden başka ne çaremiz varki RABBİM herşeyin doğrusunu bilir yarın değil 1 dk sonra ne olacağımızı bile bilmezken...![]()
başınız sağolsun canım allah sabırlar versin çok zor bir durum ama sen kendini bırakma eşinin sana ihtiyacı var allah rahmet eylesinn