• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
merhaba kızlar aslında güzel haberlerle gelmek isterdim fakat herşey yolunda değil..
eylülün 3 işteyken aldık kötü haberi kayınvalidem kayınpederim ve kayınbiraderim trafik kazası geçirdiler köye giderken kullandıkları arabaya tır çarpmış..apar topar çankırıya geldik geldiğimizde kayınvalidem vefat etmişti kayınbiraderim yogunbakımda bilinci kapalı yatıyordu kayınperderimde ankara numune hast. sevk edilmişti yüzünde birçok kırık vardı cerrahi müdahale için...ertesi günü cenaze için çankırıdan ankaraya geçtik bizden 1 saat sonrada kayınbiraderimi ankara numune hast. yogun bakıma sevk ettiler..kayınpederim 6 eylülde 1 saatlik süren bir ameliyatın ardından yogun bakıma alındı 4 gün sonrada servise çıkarıldı..aynı yogun bakımda farklı bölümlerde birbirlerinden habersiz yattılar baba oğul 4 gün...babası servise alındı pazartesi sabahı kayınbiraderimde salı sabahı vefat etti henüz 20 yaşında ünüverste 2. sınıf öğrencisiydi...ben 9 eylülde eve dönmüştüm sözde haftasonu tekrar gidecektim ankaraya ama salı sabahı cenaze haberini verdiler ve tekrar apartopar ankaraya döndüm...kayınpederim kayınvalideminde kayınbiraderiminde cenazesine katıldı ambulansla getirdiler cenazeden sonra ambulansla tekrar hast. götürdüler....
vee ben tekrar geldim eve eşim ankarada ben çok çalışarak herzamanki gibi kafamı toparlamaya çalışıyorum tabii vücut direncimde düştü ve grip oldum ayakta duracak halim yok ama yinede çokm çalışmaya çalışıyorum kafamı işe verip olaylardan uzaklaşmak istiyorum....annemler aslında çok yakın fakat evde kalıyorum tek başıma kalabalık kaldıracak halim yok galiba depresyona giriyorum duygu karışıklı içindeyim duygularım üzüntüm mutluluğum herşey birbirine karışmış durumda eşim ne zaman dönecek belli değil hayırlısı bakalım psikolojik olarak zor bir süreç biliyorum ama bu süreç onun için babası için kız kardeşi için nasıl geçer inanın bende bilmiyorum....herşey RABBİMDEN bizim kabullenmekden başka ne çaremiz varki RABBİM herşeyin doğrusunu bilir yarın değil 1 dk sonra ne olacağımızı bile bilmezken...:14::14::14::14:

başınız sağolsun canım allah sabırlar versin çok zor bir durum ama sen kendini bırakma eşinin sana ihtiyacı var allah rahmet eylesinn

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.tam yumurtlama günlerimdeyim.ovülasyon testi kullanıyorum 2 gündür çift çizgi gördüm ve eşimle bereber olduk.bugün yine test yaptım.artık tek çizgiydi.sizce bu gecemi yoksa yarınmı birlikte olsak.eşimin sperm kalitesi için 1 gece ara verip ilişki olsun istiyorum hemde yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorum..sizce ne yapmalıyım....?

merhaba kızlar aslında güzel haberlerle gelmek isterdim fakat herşey yolunda değil..
eylülün 3 işteyken aldık kötü haberi kayınvalidem kayınpederim ve kayınbiraderim trafik kazası geçirdiler köye giderken kullandıkları arabaya tır çarpmış..apar topar çankırıya geldik geldiğimizde kayınvalidem vefat etmişti kayınbiraderim yogunbakımda bilinci kapalı yatıyordu kayınperderimde ankara numune hast. sevk edilmişti yüzünde birçok kırık vardı cerrahi müdahale için...ertesi günü cenaze için çankırıdan ankaraya geçtik bizden 1 saat sonrada kayınbiraderimi ankara numune hast. yogun bakıma sevk ettiler..kayınpederim 6 eylülde 1 saatlik süren bir ameliyatın ardından yogun bakıma alındı 4 gün sonrada servise çıkarıldı..aynı yogun bakımda farklı bölümlerde birbirlerinden habersiz yattılar baba oğul 4 gün...babası servise alındı pazartesi sabahı kayınbiraderimde salı sabahı vefat etti henüz 20 yaşında ünüverste 2. sınıf öğrencisiydi...ben 9 eylülde eve dönmüştüm sözde haftasonu tekrar gidecektim ankaraya ama salı sabahı cenaze haberini verdiler ve tekrar apartopar ankaraya döndüm...kayınpederim kayınvalideminde kayınbiraderiminde cenazesine katıldı ambulansla getirdiler cenazeden sonra ambulansla tekrar hast. götürdüler....
vee ben tekrar geldim eve eşim ankarada ben çok çalışarak herzamanki gibi kafamı toparlamaya çalışıyorum tabii vücut direncimde düştü ve grip oldum ayakta duracak halim yok ama yinede çokm çalışmaya çalışıyorum kafamı işe verip olaylardan uzaklaşmak istiyorum....annemler aslında çok yakın fakat evde kalıyorum tek başıma kalabalık kaldıracak halim yok galiba depresyona giriyorum duygu karışıklı içindeyim duygularım üzüntüm mutluluğum herşey birbirine karışmış durumda eşim ne zaman dönecek belli değil hayırlısı bakalım psikolojik olarak zor bir süreç biliyorum ama bu süreç onun için babası için kız kardeşi için nasıl geçer inanın bende bilmiyorum....herşey RABBİMDEN bizim kabullenmekden başka ne çaremiz varki RABBİM herşeyin doğrusunu bilir yarın değil 1 dk sonra ne olacağımızı bile bilmezken...:14::14::14::14:

çoook zor umudcum.çok üzüldüm.
son zamanlarda hep böyle üzücü haberler duyuyoruz.malesef...
BAŞINIZ SAĞOLSUN.Allah kalanlara sağlık versin sabır versin...kayınpederin içinde çok zordur....
inşallah kolay atlatılır bu dönem....eşine ve kızkardeşinede sabırlar dilerim...kendine iyi bak canım...

kızlar yardımınıza ihtiyacım var.tam yumurtlama günlerimdeyim.ovülasyon testi kullanıyorum 2 gündür çift çizgi gördüm ve eşimle bereber olduk.bugün yine test yaptım.artık tek çizgiydi.sizce bu gecemi yoksa yarınmı birlikte olsak.eşimin sperm kalitesi için 1 gece ara verip ilişki olsun istiyorum hemde yumurtlama günümü kaçırmak istemiyorum..sizce ne yapmalıyım....?

çift çizgiden sonra üç gün .
yoksa gün aşırıda olur.

canım bende kullandım bu ay çift çizgiyi gördüğüm günlerde presed jel var ondanda kullandım dün tek çizgiye göründü bendede sanırım bitti bittikden sonra gün aşırı çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü olacak diye biliyorum.ama doktora gidip yumurta takibi yaptırdında gün aşırı diyo ya hayatım aslında sana kalmışş :34::34:benimde eşimde problem var ama ne kadar sık olursa morfoloji ve hız o kadar iyi oluyomuş diye biliyorum ben

canım bende kullandım bu ay çift çizgiyi gördüğüm günlerde presed jel var ondanda kullandım dün tek çizgiye göründü bendede sanırım bitti bittikden sonra gün aşırı çift çizgiyi gördüğün gün ve ertesi günü olacak diye biliyorum.ama doktora gidip yumurta takibi yaptırdında gün aşırı diyo ya hayatım aslında sana kalmışş :34::34:benimde eşimde problem var ama ne kadar sık olursa morfoloji ve hız o kadar iyi oluyomuş diye biliyorum ben

umudumm ahh canım arkadaşım ben okurken bile kalbimin küt küt çarpmasına engel olamadım
kim bilir sizler ne zor günler yaşayorsunuz başınız sağolsun mekanları cennet olsun çok acı gerçekten :(

cnm bende salı ve çarşamba koyu olarak çift çizgiyi gördüm.bugün yaptım tekrardan tek çizgi.3 gecedirde çalışmalara devam.ben her ihtimale karşı çalışmaya devam edeyim bu gece.sonrasında gün aşırıya devam.cnm yumurtlama günlerimiz aynıymış hemen hemen.hadi bakalım inşallah bebişler süpriz yapar bize bu ay:))

Allah rahmet eylesin canım, geride kalanlara sağlık ve sabır versin...

çok acı bir durum cnm.allah rahmet eylesin.kalanlara sabır versin...

başınız sağolsun canım allah sabırlar versin çok zor bir durum ama sen kendini bırakma eşinin sana ihtiyacı var allah rahmet eylesinn

çoook zor umudcum.çok üzüldüm.
son zamanlarda hep böyle üzücü haberler duyuyoruz.malesef...
BAŞINIZ SAĞOLSUN.Allah kalanlara sağlık versin sabır versin...kayınpederin içinde çok zordur....
inşallah kolay atlatılır bu dönem....eşine ve kızkardeşinede sabırlar dilerim...kendine iyi bak canım...

umudumm ahh canım arkadaşım ben okurken bile kalbimin küt küt çarpmasına engel olamadım
kim bilir sizler ne zor günler yaşayorsunuz başınız sağolsun mekanları cennet olsun çok acı gerçekten :(

umud cok ama cok zor bır durum rabbım yardımcınız olsun
olenlerede ganı ganı rabım rahmet eylesın

ALLAH razı olsun kızlar..
antalyam canım som zamanlarda gerçekten hep üzücü haberler var şehitler kazalar ölenler geride kalanlar buda dünyanın kuralı be yavrum RABBİM herşeyin doğrusunu bilir...bizlerin sınavı sadece bebek değilki daha neler var hayatımızda RABBİM yardımcımız olsun İNŞALLAH..

RONYAMM canım kazadan birkaç gün önce seninle konuşmuştuk hatırlarmısın bilmem ben sana içimdeki sıkıntılardan bahsetmeye çalışmıştım içim çok dolu demiştim sende anlat demiştin...bak ronyam içimdeki sıkıntıyı anlatamadım kelimelere dökemedim ama böle bir duruma haberciymiş içimdeki sıkıntılar herşey ters olmuş gibi RABBİM sonumuzu hayırlara çıkarsın İNŞALLAH...ben kötü birşey yaşayacaksam son günlerde hep ölüm korkusu yaşarım 17 ağustos depreminden öncede böle olmuştum...

ESRAM gerçekten zor bir durum ama bizler YARADANDAN gelen herşeyi hayrıda şerride kabul ettik...hee evet gerçekten çok zor bir durum eşim için ailesi için ve benim için ama bu durumda ben bu kadar etkilenmişken düşün bu durumda en çok etkilenen doğal olarak eşim kızkardeşi ve babası... RABBİM hepimizin hakkında hayırlı olanı hayırlı zamanda nasip etsin İNŞALLAH...bu dünyada ne kadar kalacağımız nası öleceğimiz bile belli değilken.....

Umud diyecek kelime bulamiyorum sadece allah size sabir versin. baska nedenir arkdasim... ;(
allahim nedir bu Turkiyedeki trafik canavari nedirrr yaa???? neden her gun bir suru insan vefat ediyor trafikte
aklim almiyorr yaa:19::19:..

allahım kendi rahmetin bütün güzel isimlerin ve en büyük ismiyin hürmetine bu geceyi ve arkasından gelen mübarek günü tüm dua dostlarımız vatanımız ordumuz ailelerimiz çocuklarımız için şifa ,hayır, rahmet, rızık, huzur ,kavuşma , afiyet ve esenlik vesilesi kıl... Bizi bu gece ve günün değerini bilenlerden eyle ...aminnn ya rabbel alemin

Umudum Rabbim hicbirimize kaldirayacgi yuk vermesin hakkaten
Esin ve ailesi icin cok zor gunler
İnsallah en kisa zamanda toparlarlar kendilerini
Hele evdeki Kiz kardesi icin daha zor olur sanirim
Sen kendine dikkat et
Senin dimdik olman esine destek olman onu daha cabuk kendine getirecektir insallah

cnm kesinlikle değer...:))inşallah bende en kısaa zamanda yaptırıcam.nasıl yaptılar damar yolu açarakmı verdiler anestezi?sonrasında hemen kalkabiliyormusun ayağa?çok soru sordum biliyorum ama kusura bakma:(

slm cnm, ne demek kusura bakma, aklına gelen herşeyi sorabilirsin. damar yolu açarak verdiler anesteziyi, işlem 10 dk sürmüş, (üzerimi çıkarmam, doktorun gelmesi, anestezi ve filmin çekilmesi toplam süre) yani abartılacak hiç bişi yok. anestezili olduğu için soylüyorum tabi, diğer türlü eminim zahmetlidir. sonrasında uykudan uyanma hali oluyor, hani bıraksalarda uyusam diosun:) sonuçlar 30 dk sonra çıktı, o esnada da dinleniyorsun zaten, yanımda kayınvalidem vardı, seninde yanında mutlaka biri olsun.işlem öncesi 8 saat bişi yemiyorsun, içmiyorsun. reglin bittikten sonraki ilk 3 gün içinde gitmelisin. bu 3 günde eşinle birlikte olmuyorsun. olası gebelik için sakıncalı bi durum çünkü. işlemden 1-2 gün sonra eşinle birlikte olabilirsin. işte o gece bu gece benim için:)

canım başın sağolsun rabbim eşine kardeşine sana sabırlar versin

Back
X