- Konu Sahibi boncukboncuk
- #118.721
cnm benim biz klomeni kullanmaya başlamadan sayımız 19 milyondu.sonra bi ara 4.2 ve 8 milyon çıktı.yani 3.ayın sonunda 20 milyondu sayımız 6.ayın sonundada 8 milyon çıktı.sence klomenden mi kaynaklanmıştır??inşallah cnm şimdi tekrar yükselirde bebişimiz geliverir...cnm biz şimdi evicap omega 3 kavun çekirdeği yağı ve ginseng mone tablet kullanıyoruz sence vermem gereken başka bişey varmı ?proxeed yada arginmax men mi versem??
canım klomenin fazla kullanılması da sıkıntı muhakkak doktor kontrolünde olmalı her ay fsh hormonu ölçülmeli çünkü klomen fshı yükseltüyor eğer gereğinden fazla yükselirse o da sıkıntı oluyor. demekki ilk aylar sizinde düşürmüş ama sonra bir nebzede olsa yükseltmiş ama 6. aylarda tekrar düşüş olmuş bunun sebebi farklı şeyler de olabilir stres o anki bir enfeksiyon.. herşeyin birlikte değerlendirilmesi gerek. ama benim bildiğim genel olay şu.. klomen ilk ay düşürüyor değerleri ama birkaç ay sonra yükseltiyor çünkü spermi üreten fsh hormonu yükselince dğerlerde yükseliyor. ama herkeste aynı etkiyi göstermeyebilir o yüzden muhakkak doktor kontrolünde olması lazım. ama ben bu düşüşte kesinlikle proxedin etken olduğunu düşünmüyorum herkesin çok çok faydasını gördüğü bir vitamin o. verdiklerin gayt güzel. ama bence proxed yada arginmax bütçene hangisi uygunsa onu da eklemelisin diye düşünüyorum bir de keçi boynuzu türevlerinden birini mutlaka. ya pekmezi ya kürü ya da tozu muhakkak biirini daha ekle canım. ginseng falan zaten arginmax da ve proxed de içeriğinde var diye biliyorum içeriklerini bir incele istersen hani hepsi fazla gelirse birini elemek açısından diye düşündüm. ama hep söylüyorum yine söyleyecem inşallah gerek kalmaz olmadan gelir bebişiniz ama önce muhakkak ameliyat.. iki ay sonra ameliyat olacaksınız ama bu iki ayda bunlara bir sürü masraf olacak keşke hemen ameliyatı olup bir ay sonra takviyelere başlasanız daha faydalı olur diye düşünüyorum...