- 5 Eylül 2009
- 1.537
- 67
- 683
- 36
- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.361
kızlar bide isimlerinizi yazında listeyi yeniden yapayım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
saolasın krıs duanıza ıhtıyacım var hele hamıleler dıllerınden dusurmeseler bızı ne guzel olur
sana da gecmıs olsun suan daha ıyısındır ınsallah dondugunu ogrenınce rahatlamıssındır bıraz...
arka arkaya sızın haberını gelecek artık
kadser canım listeyi güncelliyorsun sanırım benide unutma canım
günaydın kızlarrrr
mericim canım sana geçmiş olsun bebeğine hoşgeldin diyorum
ne güzel sağlıcakla büyüt inş. hayırlı evlat olsun darısıda başımıza artık inşşşşşş....
krisimmmm özledim seni yaa netim var artık düzenli girerim inş. ne olmuş buraya pek bi sessiz bebişi kucağına alan gitmiş(
canım bana arı sütü lazım yaa yani diğer vitaminlerde swansonun royal jellyi çok iyiydi ama bulamıyorum sen bi baksan yada ona eş değerde olan bi vitamin birde korean ginseng bumuydu alıyımmı bunu ?
GNC - GINSENG KOREAN - 90caps - 500mg
Lorkee
Allah gönlüne göre versin canım![]()
saolasın canım Rabbım senın de bebegını saglıkla kucagına alabılmeyı nasıb etsın ..
gecen gırdıgımde yazacaktım hayırlı olsun dıye unutmusum ..
hayırlı kandiller kızlar
ben dün doğum yaptım
doğum sezeryan oldu dönmediği için
doğum esnasında çok ağlamış solunum sorunu olmuş hafif dediler
şuan küvezde biz eve geldik
oğlumada dualarınızda yer verin bu mübarek gecede teyzeleri
hoşgeldin canımm. nasılsın? eşin nasıl oldu toparlayabildimi biraz? aynı işindemisin?merhaba kızlar nasılsınız ne kadar çok zaman oldu topiğe gelmeyeli hepinizi muhabbetleri ne çok özledim...ee nasılsınız ben aynı işte aynı durduğum yerde ne bir adım ileri nede bir adım geri ilerleyemiyorum öle kaldım takıldım çakıldım olduğum yerde....
KRİSİM geçmiş olsun canım hasta olmuşsun RABBIM sağlıkla minik meleğini kucağına almayı nasip etmişsin sende çok zor zamanlar geçiriyorsun RABBIM yardımcın olsun...
MERİ gelmiş minik paşa almışsın mis kokusunu içine çekmişsin RABBİM sizi bir ömür boyu ayırmasın hayırlı sağlıklı evlat olsun İNŞALLAH..
LORKEE demek habersiz transfer heee canım RABBIM gönlünden geçeni sana nasip etsin İNŞALLAH bu son olur ve evladını meleğini kucağına alırsın..
doğumuna az kalan arkadaşlar RABBIM yardımcınız olsun hayırlısıyla sağlıkla alın minik mucizelerinizi meleklerinizi kucağınıza İNŞALLAH.... veee bizim içinde dua etmeyi unutmayın..
kızlar bide isimlerinizi yazında listeyi yeniden yapayım![]()
kızlar kandılınız mubarek olsun ... Rabbım Efendimize layık ummet eylesın hepımızı ınsallah... ben ılac ve ıgne kullanıyordum dondurulmus tedavısı ıcın .. transfer olup olmayacagı cozulunce saglıklı kalırsa bellı olacak demıslerdı o yuzden kımseye bısey demedım .. dun cozduler vs sorunsuz cozuldu embrıyo ve transferım yapıldı .. yıne ıkıncı kalıte olan 3. gun embrıyosu vardı o transfer edıldı... Rabbım den umıt kesılmez muhakkak ama sakin bır bekleyıs ıcındeyım hayırlısı bakalım .. bu sefer de tutmazsa polıp yıne gorundu o yuzden hısteroskopı olacagım nasıb bakalım .. 4 subat test tarıhım .. bu gece ozellıkle dualarınızı beklıyorum
kızlar bide isimlerinizi yazında listeyi yeniden yapayım![]()
canım çok sağol
bu gün getirdik bıdığı eve çok şükür
genel yapısı babasına benziyo
3900 doğdu teyzesi boy 50 cm di biraz ödem varmış atınca süzülmüş gözüktü gözüme
emme sorunumuz var
pompayla sarı süt baya gelmeye başladı sağıyorum annem alıştırma emmsin diyo
mememi alıyo ama ucu çok çıkık değil birde az geldiği için tatmin olmuyor yıkıyo ortalığı
küvezde biberenlo mama verdikleri için onu istiyo alışmış ,işimiz çok zor gözüküyo
mama verdikte susutu uyudu başka türlü baş edemedik sıpayla
sana ne kadar kaldı
dönmesine sevindim canım
habersiz bırakma beni
öpüyorum çok
saolasın krıs duanıza ıhtıyacım var hele hamıleler dıllerınden dusurmeseler bızı ne guzel olur
sana da gecmıs olsun suan daha ıyısındır ınsallah dondugunu ogrenınce rahatlamıssındır bıraz...
arka arkaya sızın haberını gelecek artık
lorkecim yanılmıyorsam sende transfer yaptırdın herlade inş. hayırlısıyla güzel haberi verirsin sende bol bol meryem suresi oku şifa olsun inşşşş. :)
kris geçmiş olsunn, çabuk iyileş canımm. izine ayrıldın mı sen?
lorkemmm süpriz yaptın demek . hayırlı haberlerini bekliyoruz, sonra da esra8 gelcek peşinden . bu topikte hamileler hiç bitmeyecek :)
ersaaaa da hamileymiş , hayırlı olsun rabbim kucağına almayı nasip etsin.
kadser hoşgeldinnn. nasılsın canımm.beni de alırmısın listene.
cnm benim dualarım seninle
Canım Rabbim gönlüne göre versin. inşalah tedavin bebekle sonuçlanır
kriscim cok gecmıs olsun bır an once saglıgına kavusursun ınsallah canım bebısınde dogum pozısyonunu almıs bumada cok sevındımArkadaslar bende hic iyi degilm dun gece sirt agrisindan uyuyamadim nefes alamaz haldeydim sabah dr a gittim meger bronsit olmusum baslangic falan degil basbayagi bronsithava falan veriyorlar antibiyotikler falan insallah kisa zamanda gecer cok zorlaniyorum dua edin nolur bana
hastaneye yatirabilirim dedi dr bakalim yarin ola hayrola
lorkecım tranferın gerceklesmıs hayırlı olsun canım dualarım senınle ınsallah pozıtıf sonucunla senlendırıceksın buraları senden sonrada esramın mujdesıyle sevıncımız katlanıcak allahın ızmıyle ıkınız ıcınde cok dua edıyorumkızlar kandılınız mubarek olsun ... Rabbım Efendimize layık ummet eylesın hepımızı ınsallah... ben ılac ve ıgne kullanıyordum dondurulmus tedavısı ıcın .. transfer olup olmayacagı cozulunce saglıklı kalırsa bellı olacak demıslerdı o yuzden kımseye bısey demedım .. dun cozduler vs sorunsuz cozuldu embrıyo ve transferım yapıldı .. yıne ıkıncı kalıte olan 3. gun embrıyosu vardı o transfer edıldı... Rabbım den umıt kesılmez muhakkak ama sakin bır bekleyıs ıcındeyım hayırlısı bakalım .. bu sefer de tutmazsa polıp yıne gorundu o yuzden hısteroskopı olacagım nasıb bakalım .. 4 subat test tarıhım .. bu gece ozellıkle dualarınızı beklıyorum
canım hayırlı olsun allah analı babalı buyutmenızı nasıp etsın cok sevındım masallah gayetde tontıs dogmus ınsallah emme konusundada bır an once duzene gırer alsır yavrunhayırlı kandiller kızlar
ben dün doğum yaptım
doğum sezeryan oldu dönmediği için
doğum esnasında çok ağlamış solunum sorunu olmuş hafif dediler
şuan küvezde biz eve geldik
oğlumada dualarınızda yer verin bu mübarek gecede teyzeleri
gokcencım masallah senınkıde dogum pozısyonunu almıs kordon dolanma nusunde doktorun nasıl yonlendırırse ona guven canım hayırlısı nasılsa normal sezeryan artık onun bır onemı yok canım ınsallah ılerleyen zamanlarda kordondan kurtulur melegıncanımmm çokkk sevindim demek ki içime doğmuş dün kk dan seslenmiştim sana:))))
meri bir ses ver ne almedesin diye demk ki meri oğluşuylaymış...
maaşalah size..
rabbim hayırlı evlat eylesin evladınızı göz aydınlığınız kılsın inşallah..
şimdi gözüm gözyaşında... onunda oldu olacak belki olmuştur bile...
kris canım çok sevindim bebek dönmüş normal olacak desene hayırlısıyla
rabbim bir avazda kurtarsın inşalalh..
senden sonra sıra bende:)))
kriscim benim bebiş de dönmüş doktor bu satten sonra tekrar dönmez büyük ihtimalle yeri daralıyor çünkü..
doğum pozisyonunu almış kolay kolay dönmez deedi
amaaaaaaa....
benimkinin kordon boynunda(((
çok dolanmamış bir tane sadece çok şükür bebeğe bir sıkıntı vermiyor beslenmesine falan olumsuz etkisi yokmuş
doktor her beş bebekten birinde olur öemli olan doğum sırasında dolanmış olmaması dedii..
ama iki hafta önce boynundaydı geçen gittim yine boynunda..,galiba o boynundan doğuma kadar çıkmyacak..
doktor da bunu bahane edip sezeryan diyecek diye korkuyorum
tabi gerekirse sezeryan olur ama ben her şey youlnda giderse normal doğum olmasını o kadar çok istiyordum ki...
hayırlısı rabbimden...
lorkem canım dualarımız seninle sakin olman çoookk güzel
bak esranın da rüyasına girmişsin olacak allahınizniyle..
rabbim hayırlısını nsip etsin inşallah..