- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.501
QUOTE=antikdeniz;29816346]ekintoss mrbbb sıkı takipdeyimmm keşke girsenizde bol bol sorularımızı cevaplasanızz:)))umuddsunuz sizzz
yaa senin eşinde iğnlere başlamış sanırım kaç ay kullandınız iğnenin yanına takviye felan kullandınızmı bizde kullanıyoruz takviyede alıyoruzz amaa henz yeni başladık sayılır haftada 3 defaa kullanıyorzz
canım ne çok istiyorum biliyormusun sık sık girip yardımcı olmayı...
en azından benim gibiler arada bilgilerini güncellese yeni gelenler için kolaylık olurdu.
ben bu siteye ilk geldiğimde en başından okumuştum topiği ama şimdi sayfalar çoğaldı okumak zorlaştı:)
biz iğneyi gün aşırı 1 ay kullanmıştık antideniz,iğnelerin hemen faydası oldu mu bilmem.ama o ay biz kaan hoca ile yüz yüze görüşmüştük bize çok moral vermişti.o moral bizi çok etkiledi...
ben mayıs ayında hamile kalmıştım.onun öncesinde 1 buçuk yıl proxseed kullandı eşim bu sayıyı gerçekten artırdı.
yaklaşık 6-7 ay l-carnıtıne,omega 3 kullandı.
e vitamini için incir kürü,kaan hocanın listeleri.
arı sütü bal polen(1 kavanoz)
eşime annesinin hazırladığı keçi boynuzlu bir karışım(2 kavanoz)
sigarayı bıraktı,kırmızı eti sucuğu azalttı.
yeşillik ve nohut...
aklıma gelenler bunlar.
yeni gelen arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama sizin yaşadıklarınızı hissettiklerinizi çok iyi biliyorum...
Rabbim yardımcınız olsun,hakkınızda hayırlısını versin...
dualara sğının...ne kadar isyan sınırına gelsenizde hep hayırlısını isteyin...
burda verdiğiniz uğraş,eşinize bir ilaç içirmek için verdiğiniz uğraş,eşinizin o ilacı içişi hep Rabbime bir dua,yakarış.....[/QUOTE]
Amin canım aminnn inşallah bu dualarımızı kabul eder Rabbimmmm