kızlar bizim sonuçlar çok kötü

haftasonu medipol üniversitesi hastanesine gittik
tüp bebek bölümünde eşime sperm testi yaptırdık sonuç ml 10.000 total 20. 000 morfoloji 0 inanamadık ameliyat öncesi 3 milyon ameliyattan 4 ay sonra 1 milyon yakında hiç kalmayacak galiba

morfoloji % 45 den 0 a düşmüş nasıl oluyor anlamadım dok. düzgün bir açıklama yapamadı. Şimdi yine bu hastanede tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı
canım yazını tesadüfen gördüm yazmak istedim
bizde varikosel ameliyatı olduk ve ameliyatımızın dördüncü ayında
aşılama denedik keşke denemeseydik değerlerimizin yerle bir olduğunu gördüm ameliyat öncesinden daha
kötü bir durumdaydık tabiki aşılamamız tutmadı ama bir ay sonra kendiliğinden geldi meleğim ve şimdi kollarımda.
demek istediğim şu bizim ürolog hep bize 6 ay hatta bir yıl bekleyin ameliyattan sonra muhakkak faydasını göreceksiniz demişti
ama kadındoğumcumuz bu değerlerle kendiliğinden olması mümkün değil diyerek bizi gaza getirdi
zaten o ay olmasa bizde tüp bebeğe geçecektik hazırlıklarımızı yapıyorduk tam da.
maalesef kadındoğumcular çok umutsuz konuşuyorlar.
eğer sende bir sıkıntı yoksa yaşında müsaitse muhakkak bir yılın dolmasını bekle olmazsa o zaman tedaviye gidersin
tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyor ameliyat iki yıl üç yıl bekleyenlerde var o kadar bekleme ama bir yılı muhakak bekle derim
bi de ek takviyeleri muhakkak yap. arginmax evicap balık yağı çinko arı süt bal polen karışımı bunlardan yapabildiğini muhakkak yap.
ürologla da iletişimi devam ettirin. biz bide klomen tedavisi görmüştük o ay doktor kontrolünde
klomenin de etkisi olduğuna ianıyorum. allah yardımcınız olsun.
arkadaşalr bi de farkettim arginmax ve proxedi birlikte kulananalar var sanırım
ikisi de çok pahalı ürünler ve içerikleri de aynı. iksine gerkyok bence.
birini alamanız yeterli hatta arginmax daha uygun fiyat olarak biz üç ay kullanmıştık.
ama ekintos arkadaşımız da yazmış birinde larginine yok birinde l carnitine yok bunada dikkat edin.
inşalah tez vakitte meleklerinize kavuşmanızı diliyorum
rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.