• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi 2 Milyondan 76 Milyona Yolculuğumuz

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
kızlar bizim sonuçlar çok kötü :43: haftasonu medipol üniversitesi hastanesine gittik tüp bebek bölümünde eşime sperm testi yaptırdık sonuç ml 10.000 total 20. 000 morfoloji 0 inanamadık ameliyat öncesi 3 milyon ameliyattan 4 ay sonra 1 milyon yakında hiç kalmayacak galiba:43: morfoloji % 45 den 0 a düşmüş nasıl oluyor anlamadım dok. düzgün bir açıklama yapamadı. Şimdi yine bu hastanede tüp bebek yapacağız bakalım hayırlısı

canım yazını tesadüfen gördüm yazmak istedim
bizde varikosel ameliyatı olduk ve ameliyatımızın dördüncü ayında
aşılama denedik keşke denemeseydik değerlerimizin yerle bir olduğunu gördüm ameliyat öncesinden daha
kötü bir durumdaydık tabiki aşılamamız tutmadı ama bir ay sonra kendiliğinden geldi meleğim ve şimdi kollarımda.
demek istediğim şu bizim ürolog hep bize 6 ay hatta bir yıl bekleyin ameliyattan sonra muhakkak faydasını göreceksiniz demişti
ama kadındoğumcumuz bu değerlerle kendiliğinden olması mümkün değil diyerek bizi gaza getirdi
zaten o ay olmasa bizde tüp bebeğe geçecektik hazırlıklarımızı yapıyorduk tam da.
maalesef kadındoğumcular çok umutsuz konuşuyorlar.
eğer sende bir sıkıntı yoksa yaşında müsaitse muhakkak bir yılın dolmasını bekle olmazsa o zaman tedaviye gidersin
tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyor ameliyat iki yıl üç yıl bekleyenlerde var o kadar bekleme ama bir yılı muhakak bekle derim
bi de ek takviyeleri muhakkak yap. arginmax evicap balık yağı çinko arı süt bal polen karışımı bunlardan yapabildiğini muhakkak yap.
ürologla da iletişimi devam ettirin. biz bide klomen tedavisi görmüştük o ay doktor kontrolünde
klomenin de etkisi olduğuna ianıyorum. allah yardımcınız olsun.

arkadaşalr bi de farkettim arginmax ve proxedi birlikte kulananalar var sanırım
ikisi de çok pahalı ürünler ve içerikleri de aynı. iksine gerkyok bence.
birini alamanız yeterli hatta arginmax daha uygun fiyat olarak biz üç ay kullanmıştık.
ama ekintos arkadaşımız da yazmış birinde larginine yok birinde l carnitine yok bunada dikkat edin.

inşalah tez vakitte meleklerinize kavuşmanızı diliyorum
rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

Son düzenleme:
canım yazını tesadüfen gördüm yazmak istedim
bizde varikosel ameliyatı olduk ve ameliyatımızın dördüncü ayında
aşılama denedik keşke denemeseydik değerlerimizin yerle bir olduğunu gördüm ameliyat öncesinden daha
kötü bir durumdaydık tabiki aşılamamız tutmadı ama bir ay sonra kendiliğinden geldi meleğim ve şimdi kollarımda.
demek istediğim şu bizim ürolog hep bize 6 ay hatta bir yıl bekleyin ameliyattan sonra muhakkak faydasını göreceksiniz demişti
ama kadındoğumcumuz bu değerlerle kendiliğinden olması mümkün değil diyerek bizi gaza getirdi
zaten o ay olmasa bizde tüp bebeğe geçecektik hazırlıklarımızı yapıyorduk tam da.
maalesef kadındoğumcular çok umutsuz konuşuyorlar.
eğer sende bir sıkıntı yoksa yaşında müsaitse muhakkak bir yılın dolmasını bekle olmazsa o zaman tedaviye gidersin
tabiki herkeste aynı etkiyi yapmıyor ameliyat iki yıl üç yıl bekleyenlerde var o kadar bekleme ama bir yılı muhakak bekle derim
bi de ek takviyeleri muhakkak yap. arginmax evicap balık yağı çinko arı süt bal polen karışımı bunlardan yapabildiğini muhakkak yap.
ürologla da iletişimi devam ettirin. biz bide klomen tedavisi görmüştük o ay doktor kontrolünde
klomenin de etkisi olduğuna ianıyorum. allah yardımcınız olsun.

arkadaşalr bi de farkettim arginmax ve proxedi birlikte kulananalar var sanırım
ikisi de çok pahalı ürünler ve içerikleri de aynı. iksine gerkyok bence.
birini alamanız yeterli hatta arginmax daha uygun fiyat olarak biz üç ay kullanmıştık.
ama ekintos arkadaşımız da yazmış birinde larginine yok birinde l carnitine yok bunada dikkat edin.

inşalah tez vakitte meleklerinize kavuşmanızı diliyorum
rabbim hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

canım bizim gittiğimiz hastanedeki ürolog hemen tüp bebek yapın sayı gittikçe düşüyor durum çok vahim dedi zaten ameliyat olalı 9 ay oldu beklemek çok sıktı beni değerler biraz artmış olsaydı yine bekleyecektik ama dediğim gibi çok düşmüş nasıl oluyor ben de anlamadım ama bekledikçe psikolojim daha çok bozuluyor 6 yıl olacak evleneli herkes yapın artık dedikçe bildiğim bütün küfürleri saydırıyorum içimden:47: 3 yıldır uğraşıyoruz çocuk için her ay umutlanıp tekrar hüsrana uğruyorum beklemek istemiyorum artık canım inşallah daha çok üzülmem hiç birimiz üzülmeyiz :43:

Topigimiz neydi ne oldu
yazamaz olduk:(
ne guzel gunlerdi
bastan ne korkardik cocugumuz olmayacakmi diye
simdi hangisine bakacagimi sasirmis durumdayim biri sussa digeri agliyor
ne rahatmisiz o gunler:)
hepinizi cok ozledim

Topigimiz neydi ne oldu
ne guzel gunlerdi
hepinizi cok ozledim[/

amin inşallah darısı başımıza ben de sıkıldım bu rahatlıktan seningibi olmak istiyoruuummmmmm biri sussun diğeri ağlasın kucağım hiç boş kalmasınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Topigimiz neydi ne oldu
ne guzel gunlerdi
hepinizi cok ozledim[/

amin inşallah darısı başımıza ben de sıkıldım bu rahatlıktan seningibi olmak istiyoruuummmmmm biri sussun diğeri ağlasın kucağım hiç boş kalmasınnnn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

bendeee çok korkuyorummmm çocugummmm olmayacak diee:43::43::43:

Bosuna korkup stres yapmayin oyle yada boyle olucak illaki
yeterki zamani gelsin
okuyorsunuz goruyorsunuz sirasi gelenin oluyor hep
sizin de olacak kimbilir kactane hemde:)

Topigimiz neydi ne oldu
ne guzel gunlerdi
hepinizi cok ozledim[/

bendeee çok korkuyorummmm çocugummmm olmayacak diee:43::43::43:

Bosuna korkup stres yapmayin oyle yada boyle olucak illaki
yeterki zamani gelsin
okuyorsunuz goruyorsunuz sirasi gelenin oluyor hep
sizin de olacak kimbilir kactane hemde:)

kızlar bende eşimin birkaç bakın okadar az ki birkaç diyorum o kadar spermle 3 deneme yaptım 3ü de tuttu ama sadece 3.dememe sağlıla dünya ya geldi 3.deneme de dedim ki olck yine yineeee negatiftim ağlıyordum sürekliii ama rabbim ol dedi oldu pozitif olun bunları bende okudum o zamanlar sonuna kadar bile okumuyordum ama pozitif olun lütfenn

kızlar bende eşimin birkaç bakın okadar az ki birkaç diyorum o kadar spermle 3 deneme yaptım 3ü de tuttu ama sadece 3.dememe sağlıla dünya ya geldi 3.deneme de dedim ki olck yine yineeee negatiftim ağlıyordum sürekliii ama rabbim ol dedi oldu pozitif olun bunları bende okudum o zamanlar sonuna kadar bile okumuyordum ama pozitif olun lütfenn

teşekkür ederim desteğin içinnn dua edin nolur bizler içinnn:16::16:

eşim transfer günü transfere girdiğimde gidip çiçek almış üstünede üçümüzü bekliyıor güzel günler yazmış yazarken bile gözlerim şuan doldu ...3 gün çiçeğe bakıp ağlamıştım eşimden ayrılmayı bile düşündüm bebeğimiz olmcak ama hepsi hepsi 4 yılda oldu bunlar o günler çabuk geçti şuan aklıma gelmiyor bile test gününü beklediğim anlar ne günlerdi....
6 ay arayla 3 tüp bebek tedavisi bir ev paraısı:(( ve 15 aylık bir paşa en güzelliiii

rabbim yolunuzu açık etsin inşallah ne çok verip bunaltsın ne de aratsın etraftaki aptal insanlarda uzak durun onlar siinir bozar aldırmayın...çok iyi biliyorum

hiç sormaaa hiççç.. herşeyi bildiklerini zanneden saçma sapan konuşan o insanlar yok mu bazen farkında olmadan yapanlar bazen inadına yapanlar her zaman her yerde etrafımızdalar çok şükür. Ama inşallah gelecek o bebişler ben çok inanıyorum. Bizim sayılarımız aynı başlıktaki gibi iyi düzelmeler gördük. İnşallah bu ay rakamlarımız-oranlarımız düzelmişken güzel haberler vermeyi nasip eder Rabbim bizee:49::49::49:

merhabalar,
ben bu kulübe yeni üye oldum ama uzun zamandır takip etmekteyim.ben de eşinde problem olanlardanım:)benim hikayem de şöyle ;7 yıllk evliyim.3 yıl çoccuğumuz olmayınca malum dr.a gittik ve eşimdeproblem olduğunu öğrendik.dr.lar bize çok ümitsiz konuşarak l-arginine verdi ve ben 2 aysonra tamamen doğal yolla hamie kaldım.3 yıl sonra tekrar çocuk istediğimizde eşim tekrar aynı ilacı kullandı ve ben yine hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı.bunun üzerie spermiogramtesti yaptırdık.ve sonuç hüsran...dr. bize -eğer br çocuğunuz ve bir düşüğünüz olmasaydı ben size hemen tüp bebek derdim bu sonuçlara göre- dedi.ben de bunun üzerine eşime doğal ilaçlar (keçibonuzu arısütü bal pole vb.)vermeye aşladım.ANCAAK benim sıkıntım işte burada başlıyor.bugün eşim bana bu doğl iaçları kullandığı zamanlarda kendisinden akıntı geldiğini söyledi.bu normal bir durum mudur?kime soracağımı ve ne yapacağımı şaşırmış durumdyım.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

merhabalar,
ben bu kulübe yeni üye oldum ama uzun zamandır takip etmekteyim.ben de eşinde problem olanlardanım:)benim hikayem de şöyle ;7 yıllk evliyim.3 yıl çoccuğumuz olmayınca malum dr.a gittik ve eşimdeproblem olduğunu öğrendik.dr.lar bize çok ümitsiz konuşarak l-arginine verdi ve ben 2 aysonra tamamen doğal yolla hamie kaldım.3 yıl sonra tekrar çocuk istediğimizde eşim tekrar aynı ilacı kullandı ve ben yine hamile kaldım ancak düşükle sonuçlandı.bunun üzerie spermiogramtesti yaptırdık.ve sonuç hüsran...dr. bize -eğer br çocuğunuz ve bir düşüğünüz olmasaydı ben size hemen tüp bebek derdim bu sonuçlara göre- dedi.ben de bunun üzerine eşime doğal ilaçlar (keçibonuzu arısütü bal pole vb.)vermeye aşladım.ANCAAK benim sıkıntım işte burada başlıyor.bugün eşim bana bu doğl iaçları kullandığı zamanlarda kendisinden akıntı geldiğini söyledi.bu normal bir durum mudur?kime soracağımı ve ne yapacağımı şaşırmış durumdyım.yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

canım belkide eşinde olan sorun kullandığın (akıntısı) kürlerin pozitif etkisidir ne biliyim iltihap enfeksiyon falan vardır bende bitkisel tedavi sonucu hamile kaldığım için dr.hemen tüp bebek demeye pek meraklılar zaten bence devam et bırakma inancını

yok yavrumm yaa ne gücü tükenmek üzereyimmmmm :(((

lütfen baştan pes etmeyin sabır edin bende aynen siz gibiydim lütfen diğer ark önerilerini deneyin benimde 2 yıl bebeğim olmamıştı sonra bitkisel şeyler dualar derken bebeğim oldu 3 yaşına geldi şimdide zayıflama derdindeyim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X