- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.881
ben geldimmmm
krisim yakaladım seni 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim dna hasari gecsin oyle kullanin bosuna ziyan olmasin bence , klo.. ya bir baslayin 3 aydan sonra etkisini gosterecek zaten ,bizde klo fazla etki etmedi o yuzden ignede verdi eger klo yeterli olursa igneye gerek kalmiyor zaten
canim esinin fsh ina bakildimi hic?
mega men almayin sadece gnc arginmax alin onun icinde hepsi var o sizin icin daha uygun
hizli 0 oldugu icin preseed jel alin faydasi olur
ama testleri tekrarlayin derim 6 ay olmus sonuclar degismistir
fsh testi için ben normal hatırlıyordum ama şimdi sonuşları buldum.sana zahmet yorumlarsan sevinirim.
fsh serum 2.32
prolaktin serum 7.61
sanırım bunlarda normal değil
fsh dusuk bunun normal hale gelmesi icin tedavi gerekiyor , fsh yukselince degerlerde duzelir
Cn merhaba,sperm konusunda hem sayı hem morfoloji hem hız sıkıntılıysa eger dogal gebeelikler daha zorlasiyor fakat sizin sadece sayi problemi olmus,ayrica dis gebelik tuplerine bagli da olusmus olabilir..varikosel herr erkekte belli seviyede zaten var,senin esinin donemsel olabilir,cok cok ileri derece demediyseler eger,ozellikle ultrason drunun kendisine varikosel boyutu ile ilgili ne soyedigi cok onemli..İnsan ne neden oldunugun ne de neden olmadiginin her cevabına maalesef nail degil ancak sana net yanıtlayabilirim, evet 5 cocugu olan bir erkegin bile 6.cocukta sıfır spermi cikabilir,varikosel olabilir veya epididimit..merhaba kızlar, kısaca hemen hikayemei anlatayım. 3,5 yıllık evliyim . gecen yıl ocak ayında bebek yapmaya karar verdik. 2013 ocak yani. ve ben mart ayında hamile kaldım. ama kimyasal gebelikmiş yıkıldım. sonra eşimle tayin sebebiye 3 ay kadar ayrı kaldık. sonra benm tayinimde oldu. düşükten beri( ayrı kaldığımız dönemde dahil) toplam 9 aydır korunmuyorum ama gebelik yok. herşey normal bütün hormanlar vs. sadece progesteron sınırda çıktı bunuda öğrendiğim iyi oldu önceki düşüğümde bu yüzdenmiş. bunun için gebe kalır kalmaz ilaç vericez bebeğin tutunması için dedi dr. neyse eşime sperm testi yapıldı. hız hareketlilk vs.de sorun olmadığını ama sayının az olduğunu söyledi dr. 13 milyon civarı.çok aşırı olmasada derecesini bilmiyorum varikosel varmış. özel hastane direk ameliuyat dedi. bende yok mu bunun bir ilacı biraz denesek dedim çünkü eşim ağrı kesici bile almayan bi insan ameliyatı duyunca şok oldu. proxeed verdi dr. bir ay kullanın sonra gelin testi yenileyelim dedi. keçi boynuzunu yapıyorum ama sabahları çok erken kalktığım için akşam erken uyuyorum her akşam yapamayabiliyorum ama çoğunlukla yapmaya çalışıyorum. fındık ceviz kabak çekirdeği hurma ceviz kuru kayısı yer fıstığı yediriyorum hergün. pekmez çörekotu tarçın zencefil karışımından da hergün 2 tatlı kaşığı içiriyorum.
başka yapacağım bişey varmıdır ? bütün sayfaları okuyamadım inşallah okuyacağım. özeliikle kriss arkadaşımızın bir melek olduğunu öğrendim Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını bpş bırakmasın. çok dua ediyorum inanıyorum Rabbim in hazinesinde çok bana da verecek elbet hiç umudumu yitirmiyoru m ama artık çok yoruldum. ıslak saçla sabah - 8 derecede okula gitmekten sinüzit bile oldum.
kısacası kızlar başka tavsiyeleriniz varmı neler? dr.a gideceğim yarın bakalım belkide direk aşılama diyecek. ben normal istiyorum en azından madem proxeed e başladık yumurta takibi yaparak bi kaç ay deneyeleim diyorum ne dersiniz? yorumlarınızı bekliyorum
birde aklıma takılan şey. madem edexcşimin sprem sayısı az ben nasıl 3. ayda hamile kaldım? ozaman iyimiydi yani? ama hiç olumsuz kötü bişi olmadı spermleri etkileyecek. sigara alkol de kullanmıyor eşim?
herkese iyi akşamlar. Rabbim yardımcımız olsun...
Cn merhaba,sperm konusunda hem sayı hem morfoloji hem hız sıkıntılıysa eger dogal gebeelikler daha zorlasiyor fakat sizin sadece sayi problemi olmus,ayrica dis gebelik tuplerine bagli da olusmus olabilir..varikosel herr erkekte belli seviyede zaten var,senin esinin donemsel olabilir,cok cok ileri derece demediyseler eger,ozellikle ultrason drunun kendisine varikosel boyutu ile ilgili ne soyedigi cok onemli..İnsan ne neden oldunugun ne de neden olmadiginin her cevabına maalesef nail degil ancak sana net yanıtlayabilirim, evet 5 cocugu olan bir erkegin bile 6.cocukta sıfır spermi cikabilir,varikosel olabilir veya epididimit..
Sizin kontollerinizin sonuc kisminda epididimit ibaresi varsa lutfen keciboynuzu yapmayın, infeksiyon sebebine bagli hucre yoksunluklarinda,72gun boyunca semenin saklandıgı kanalı tıkayabilen iltihabik durumlari , keciboynuzu tetikliyor...yuksek ates,psikolojik olarak da stres..mesela sen de kendini dinlemeye basliyorsun cnm ve hersey daha da guclesiyor, yine yakalrsin gebeligi,proxeed yeterli,yaninda bal arisutu,findik ceviz badem muz ..proxeed zaten portakal suyuna..ama bence ota bitkisele bunlari yaparken bulasma, benim cnm yandı kimsenin yansın istemem..Simdi bunlari kullan,3.ayda test yaptir, ovul testinde pozitifi gordun mu 3 gun ardısık olarak ilerle,hemen kalkma..Allah sevincini tam edecek sekilde versin bebegini insallah..
merhaba kızlar, kısaca hemen hikayemei anlatayım. 3,5 yıllık evliyim . gecen yıl ocak ayında bebek yapmaya karar verdik. 2013 ocak yani. ve ben mart ayında hamile kaldım. ama kimyasal gebelikmiş yıkıldım. sonra eşimle tayin sebebiye 3 ay kadar ayrı kaldık. sonra benm tayinimde oldu. düşükten beri( ayrı kaldığımız dönemde dahil) toplam 9 aydır korunmuyorum ama gebelik yok. herşey normal bütün hormanlar vs. sadece progesteron sınırda çıktı bunuda öğrendiğim iyi oldu önceki düşüğümde bu yüzdenmiş. bunun için gebe kalır kalmaz ilaç vericez bebeğin tutunması için dedi dr. neyse eşime sperm testi yapıldı. hız hareketlilk vs.de sorun olmadığını ama sayının az olduğunu söyledi dr. 13 milyon civarı.çok aşırı olmasada derecesini bilmiyorum varikosel varmış. özel hastane direk ameliuyat dedi. bende yok mu bunun bir ilacı biraz denesek dedim çünkü eşim ağrı kesici bile almayan bi insan ameliyatı duyunca şok oldu. proxeed verdi dr. bir ay kullanın sonra gelin testi yenileyelim dedi. keçi boynuzunu yapıyorum ama sabahları çok erken kalktığım için akşam erken uyuyorum her akşam yapamayabiliyorum ama çoğunlukla yapmaya çalışıyorum. fındık ceviz kabak çekirdeği hurma ceviz kuru kayısı yer fıstığı yediriyorum hergün. pekmez çörekotu tarçın zencefil karışımından da hergün 2 tatlı kaşığı içiriyorum.
başka yapacağım bişey varmıdır ? bütün sayfaları okuyamadım inşallah okuyacağım. özeliikle kriss arkadaşımızın bir melek olduğunu öğrendim Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını bpş bırakmasın. çok dua ediyorum inanıyorum Rabbim in hazinesinde çok bana da verecek elbet hiç umudumu yitirmiyorum ama artık çok yoruldum. ıslak saçla sabah - 8 derecede okula gitmekten sinüzit bile oldum.
kısacası kızlar başka tavsiyeleriniz varmı neler? dr.a gideceğim yarın bakalım belkide direk aşılama diyecek. ben normal istiyorum en azından madem proxeed e başladık yumurta takibi yaparak bi kaç ay deneyeleim diyorum ne dersiniz? yorumlarınızı bekliyorum
birde aklıma takılan şey. madem eşimin sprem sayısı az ben nasıl 3. ayda hamile kaldım? ozaman iyimiydi yani? ama hiç olumsuz kötü bişi olmadı spermleri etkileyecek. sigara alkol de kullanmıyor eşim?
herkese iyi akşamlar. Rabbim yardımcımız olsun..
merhabalar, varikosel varsa ameliyat gerekli diye biliyorum . burada kris arkadaşımız var evt o gerçekten melek gibi herkeze yardımcı olmaya çalışıyor siz sadece proxeed mi kullanıyorsunuz vitamin de alın bakın bu topiği okursanız çok şey öğreneceğinizden eminim kris her zaman diyor ki hız da ve marfolojide sorun yoksa en kolayı sayıyı artırmak umudunuzu kaybetmeyin
merhaba kızlar, kısaca hemen hikayemei anlatayım. 3,5 yıllık evliyim . gecen yıl ocak ayında bebek yapmaya karar verdik. 2013 ocak yani. ve ben mart ayında hamile kaldım. ama kimyasal gebelikmiş yıkıldım. sonra eşimle tayin sebebiye 3 ay kadar ayrı kaldık. sonra benm tayinimde oldu. düşükten beri( ayrı kaldığımız dönemde dahil) toplam 9 aydır korunmuyorum ama gebelik yok. herşey normal bütün hormanlar vs. sadece progesteron sınırda çıktı bunuda öğrendiğim iyi oldu önceki düşüğümde bu yüzdenmiş. bunun için gebe kalır kalmaz ilaç vericez bebeğin tutunması için dedi dr. neyse eşime sperm testi yapıldı. hız hareketlilk vs.de sorun olmadığını ama sayının az olduğunu söyledi dr. 13 milyon civarı.çok aşırı olmasada derecesini bilmiyorum varikosel varmış. özel hastane direk ameliuyat dedi. bende yok mu bunun bir ilacı biraz denesek dedim çünkü eşim ağrı kesici bile almayan bi insan ameliyatı duyunca şok oldu. proxeed verdi dr. bir ay kullanın sonra gelin testi yenileyelim dedi. keçi boynuzunu yapıyorum ama sabahları çok erken kalktığım için akşam erken uyuyorum her akşam yapamayabiliyorum ama çoğunlukla yapmaya çalışıyorum. fındık ceviz kabak çekirdeği hurma ceviz kuru kayısı yer fıstığı yediriyorum hergün. pekmez çörekotu tarçın zencefil karışımından da hergün 2 tatlı kaşığı içiriyorum.
başka yapacağım bişey varmıdır ? bütün sayfaları okuyamadım inşallah okuyacağım. özeliikle kriss arkadaşımızın bir melek olduğunu öğrendim Rabbim yavrularına bağışlasın inşallah. Rabbim bebek isteyen kimsenin kucağını bpş bırakmasın. çok dua ediyorum inanıyorum Rabbim in hazinesinde çok bana da verecek elbet hiç umudumu yitirmiyorum ama artık çok yoruldum. ıslak saçla sabah - 8 derecede okula gitmekten sinüzit bile oldum.
birde aklıma takılan şey. madem eşimin sprem sayısı az ben nasıl 3. ayda hamile kaldım? ozaman iyimiydi yani? ama hiç olumsuz kötü bişi olmadı spermleri etkileyecek. sigara alkol de kullanmıyor eşim?
herkese iyi akşamlar. Rabbim yardımcımız olsun..
merhabalar, varikosel varsa ameliyat gerekli diye biliyorum . burada kris arkadaşımız var evt o gerçekten melek gibi herkeze yardımcı olmaya çalışıyor siz sadece proxeed mi kullanıyorsunuz vitamin de alın bakın bu topiği okursanız çok şey öğreneceğinizden eminim kris her zaman diyor ki hız da ve marfolojide sorun yoksa en kolayı sayıyı artırmak umudunuzu kaybetmeyin
Evet kris gerçekten melek gibi formu okursan yardım ettiği çok insan var.mesela bizimde sayı iyi ama hareketlilik sıkıntı sağolsun kris hormonların düşük olduğunu söyledi.halbuki çok doktora gittik hormonlara hiç bakmadılar bile.
bize nie bişe yaramıyorr cok merak ediyorumm..bakıyorumm herseyi bizde denedikk kaan hocaysa kaan hoca iğneyse iğne ilaçsa ilaçç kullanmadımız vitaminnn kullanmadımızz şey kalmadı olmadı olmadııı olmuyorrrrrr((eni sonu tüp denedik 5 gün embriyosu olmasına ragmen oda olmadı çok üzülüyorumm dna hasarı yokk varikosel yokkk fsh 3 civarı yaa delirmek üzereyimm neden olmuyooo acaba..hayırr fayda sağlasada hamile kalamasam psikolojik dicemm faydada saglamıyo 3 yıl bitti gram ilerleyemedimm..
fsh 3 mü sizin fsh nizi yükseltmeniz gerekiyor sanırım Kaan Hoca ne dedi peki üzülme lütfen umudunu kaybetme düzelecek inş.
kaann hoca fsh için hiç bişe demedi cnmm hatta normal yoldab bekleyin olmazsa tüpe gecin dedi sayımız 3 milyonken hemdee bunu soledii((dün histeroskobi oldumm üzerimize düşen herseyi yapıorumm düşünüyorum da ne kadar cabalarsan cabala kısmettt herhalde olmuyo çünkü
(
cnm mrb, dr. ultrason vs. istemedi eşimden el ile muayene ederken çok hafif var gibi demiş. sonra spermiyogram yapılınca sperm saysısı biraz az çıkınca buna istinaden varikosel etkilemiştir dedi.ameliyat gerekmeyebilir demişti hatta muayenede sonuca bakınca ameliyat gerekebilir dedi. bende ilaç vs yokmu bunun içindiyince proxceed i öyle yazdı. günahını almayayım özel hastane olunca mı hemen ameliyat dedi bilmem . gerçi çok da bilindik ankarada ist.da şubeleri olan bi hastane. her neyse biz şu an ameliyat düşünmüyoruz. ameliyattan sonra sayıları 0 a inenler bile var. bakalım bi süre doğal ürünler proxceed keçi boynuzunu denemek istiyoruz. proxceed kullanıyoruz evet, keçi boynuzu kürü yapıyorum 15 gündür fln. birde sabahları açkarnına zeytinyağında bekletilmiş incir her gün bi tane, akşamlarıda ceviz fındık kuru üzüm vs. veriyorum. dengeli ve sağlıklı beslemeye çalışıyoruz her akşam yeşillkli havçlu turplu salata yapıyorum. birde kahvaltıda bal keçiboynuzu pekmezi tarcın zencefil çörek otu karışımı yiyor eşim.
evet sayı problemimiz var. Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok dua ediyorum inanıyorum.Rabbimin hazinesinde bol.O ol dedi mi olur...
cnm mrb, dr. ultrason vs. istemedi eşimden el ile muayene ederken çok hafif var gibi demiş. sonra spermiyogram yapılınca sperm saysısı biraz az çıkınca buna istinaden varikosel etkilemiştir dedi.ameliyat gerekmeyebilir demişti hatta muayenede sonuca bakınca ameliyat gerekebilir dedi. bende ilaç vs yokmu bunun içindiyince proxceed i öyle yazdı. günahını almayayım özel hastane olunca mı hemen ameliyat dedi bilmem . gerçi çok da bilindik ankarada ist.da şubeleri olan bi hastane. her neyse biz şu an ameliyat düşünmüyoruz. ameliyattan sonra sayıları 0 a inenler bile var. bakalım bi süre doğal ürünler proxceed keçi boynuzunu denemek istiyoruz. proxceed kullanıyoruz evet, keçi boynuzu kürü yapıyorum 15 gündür fln. birde sabahları açkarnına zeytinyağında bekletilmiş incir her gün bi tane, akşamlarıda ceviz fındık kuru üzüm vs. veriyorum. dengeli ve sağlıklı beslemeye çalışıyoruz her akşam yeşillkli havçlu turplu salata yapıyorum. birde kahvaltıda bal keçiboynuzu pekmezi tarcın zencefil çörek otu karışımı yiyor eşim.
evet sayı problemimiz var. Rabbim herkesin yardımcısı olsun çok dua ediyorum inanıyorum.Rabbimin hazinesinde bol.O ol dedi mi olur...
olur inş Rabbim çok büyük. vitaminler de ver, L arginine de verebilirsin proxeed de yok o çünkü , bu savaşı kazanacağımız günler de gelecek mi acaba :26: