- Konu Sahibi boncukboncuk
- #119.941
cnm kusura bakma msjını görmeden iki kere yazmışım bazen tel.dan giriyorum okulda tenefüslerde fln okuyorum topiği o yüzden. çok saol verdiğin bilgiler için. keçi boynuzunu kestim evet. yerine meyve suyuna başladım ne bulursm sıkıyorum havuc nar portakl evde ne varsa hergün bi bardak. bu arada inşallah antibiyotik temzilemiştir. öyle olduğuna inanıyorum çünkü eşim normalde bırakın antibiyotiği ağrı kesici bile içmez ömründe belki toplam 3 kutu antibiyotik içmemiştir. o yüzden direnç kazanmamıştır vücudu diye düşünüyorum. testten sonra bakıp duruma köre karnabahar kürü yaparım inşallah gerek kalmaz.
bu arada aklıma sürekli başka şeyler takılıyor
dr. elle muayenede eşime varikosel var gibi ama çok hafif demiş olayısıyla ultrason fln istemedi muhtemelen ameliyat gerekmez dedi. spermiyogramı görüncede (ml.de sayı 12,milyon 800bin / ileri hızlı %15/ yavaş hızlı % 10/ hareketsiz %65 / morfoloji bakılmamış) aa etkilemiş baya ameliyat dedi direkkafam karıştı. ha bu arada hormon testi fln istemedi benmde aklıma gelmedi daha doğrusu bilmiyordum burayı okuyyunca konu hakkında baya bilgi sahibi oldum...
test için gttiğimizde dr.dan ultrason ve hormon testi yapmasını isteyecem çünkü madem varikosel çok hafif belkide spermleri etkileyen hormonlardan biridir. şimdi aklım o kadar karışıkkii.. ameliyat olmalımı olmamalı mı? ameliyatla ilgili tek korkum ise sayının ameliyat öncesine göre daha da düşmesi...kk da sayılar genelde ameliyat sonrası önce düşüp sonra yükselmiş. ama hiç yükselmeyenlerde var...ooff ne biliyim çok kafam karışık.. eşimede morali bozulmasın diye bişey demiyorum zaten pek bilgisi yok bu konularda malum diğer erkeklerde olduğu gibi...
bu arada boncuk cum seni merak etmiştim hamilesin. topiği okuyorum ama çok başlardayım sen daha hamiş değilsin ilk bebkmi ikinci mi? normal mi tüp mü? Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin![]()
Cnm benim sen ultrason ve idrar tahlili iste,bir kere ultrason ceken dr esine varikosel boyutunu tarifliyor zaten,benimkine de boyle dediler grade2,ameliyatlik degil henuz diye,hatta ultrasondaki doktora gore varikoseli cok onemsiz her erkekte bukdr var..bizim de sayi 0,8milyona vurmustu cnm sen hic canini sıkma,
Soyle bir proje yap,onune bu 1yili koy,bunun basinda ultrason ve idrar testlerini yaptir. Sonra proxeed ve meyve sularina havuc salatasina vb 3ay devam et.
3 ay sonra sayiniz iyilesirse 3ay daha devam et iyilesmezse dr la ameliyat icin konusursun ona gore,icini de sıkma esimin bir calısanini da varikoseli varmis ameliyat oluyor ve simdi3cocugu var,ilki 3.ayda ilk gebelik geldi.
Bence boyle yap insallah basari tezz vakitte gelir cnmcim,hatta sonuclari baska drlara ve kaan aydos a bile gonderebilirsin.bence tahlilsiz direkt tani koymalari da cok enteresan cnm