2.NCİ AMELİYAT OLANLAR NASIL SÜREÇ YAŞADILAR

turecurdo

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2011
849
130
KIZLAR BEN BUYUK İHTİMAL ALLAH kısmet eserse cumartesi ikjinci ameliyatı olcam defome olan yerleri düzeltcekler ikinci kez ameliyat olanlar yorum yapabilirmi nasıl süreç geçirdiniz .ilkinden kolaymıydı .kaç günde ayağa kalktınız dışarı çıkcak duruma geldiniz benim ilkinde yüzüm çok kötü olmuştu aşırı şişmişti felan ikincisindede öylemi oluyor .bugun istediğim başvurduğum bir işten görüşme için aradılar yarın için napmalıyım ben şimdi .cumartesi ameliyat olcam bir yardım edermisiniz

selam öncelikle geçmiş olsun.bende yaklasık 1 ay önce 2. amelıyatımı oldum.ilkinde çok kolay gecen amelıyatım 2.de benı 10 gün yatırdı ...çok agrım oldu şişlik hiç olmmaıştı ilk amelıyatta ama bunda çok şiştim morardım.arnıca kramle hallettım .ama bana deselerdı ki 2.amelıyat daha zor bir kez daha düşünürdüm gercekten.umarım kolay atlatırsın ..sevgiler

selam öncelikle geçmiş olsun.bende yaklasık 1 ay önce 2. amelıyatımı oldum.ilkinde çok kolay gecen amelıyatım 2.de benı 10 gün yatırdı ...çok agrım oldu şişlik hiç olmmaıştı ilk amelıyatta ama bunda çok şiştim morardım.arnıca kramle hallettım .ama bana deselerdı ki 2.amelıyat daha zor bir kez daha düşünürdüm gercekten.umarım kolay atlatırsın ..sevgiler
acaba burnunuzdaki sorunu öğrenebilirmiyim bu kadar zor geçmesinin sebebi neydi çok korktum şimdi

kızlar nolur cvp verin ya hiç kimse olmadı mı ikinci kez ameliyat bi yardımcı olun çokmu zor oluyor bu düzeltme ameliyatları daha mı cok agrı oluyor yüzümüz daha mı cok sisiyor cvp verin :110:

benimde revizyon olmam gerek..yaşadığım şehirde 4 dr la görüştüm hiçbiri garanti vermiyor..buda benim hevesimi kırıyor sonuçta düzelsin istiyorum ama dr ların tutumu karşısında acaba dahamı kötü olur diyede korkmuyor değilim :KK43:

benimde revizyon olmam gerek..yaşadığım şehirde 4 dr la görüştüm hiçbiri garanti vermiyor..buda benim hevesimi kırıyor sonuçta düzelsin istiyorum ama dr ların tutumu karşısında acaba dahamı kötü olur diyede korkmuyor değilim :KK43:
senin sorunun ne canım burnun daki .ikinci defa olma sebebin

senin sorunun ne canım burnun daki .ikinci defa olma sebebin
canım ben burnumdan ameliyat olalı 10 sene oldu..bu zaman zarfında çeşitli darbelere bağlı olarak burnum kırıldı hemde bi kaç kez..burun ortası ters v denilen kısımda sağ tarafında çökme bariz belli bunun yanında burun ucumda sarkma var..birde ilk ameliyat olduğum dönemde de profil farkı vardı burnumda..sağdan,soldan,önden anlıycan her açıdan farklı :)) gelgelelim revizyon deyince iyi düşünmek lazım 9 yıldır hep heveslendim ama vazgeçtim işin aslı bir dr çıkıpta ben bunu yaparım hemde çok güzel yaparım dese o dakika olucam ama işte korkuyorum beterin beteri olurmu diye..

canım ben burnumdan ameliyat olalı 10 sene oldu..bu zaman zarfında çeşitli darbelere bağlı olarak burnum kırıldı hemde bi kaç kez..burun ortası ters v denilen kısımda sağ tarafında çökme bariz belli bunun yanında burun ucumda sarkma var..birde ilk ameliyat olduğum dönemde de profil farkı vardı burnumda..sağdan,soldan,önden anlıycan her açıdan farklı :)) gelgelelim revizyon deyince iyi düşünmek lazım 9 yıldır hep heveslendim ama vazgeçtim işin aslı bir dr çıkıpta ben bunu yaparım hemde çok güzel yaparım dese o dakika olucam ama işte korkuyorum beterin beteri olurmu diye..
Anladım canım çok gecmiş olsun insan korkuyor ilinci sefere. Tabi doğal olarak .ben olmamayı bile düşünüyorum bazen ama doktorum kemik açılmış onu birleştirmem dedi kendimi olmak zorunda hissediyorum ilerde daha kötü olur diye.on dakikada olup çıkcam demişin o kadar koşanı sürüyor revizyon

on dakika değil canım o dakika olurum dedim..yani emin olsam hemen olucam demek istedim..

X