2 01.2022
OĞLAK YENİAYI
“YENİ BEN BAŞLASIN”
15 gün etkisi devam
Yeni yılın ilk Yeniay’ını Oğlak burcunun 12. derecesinde yaşadık. Oğlak burcu kariyer hedeflerimizi , sorumluluk almamız gereken konuları , maddi manevi güven veren konuları , düzen ve sistem , uzun vadeli gelecek konularını ve bununla ilgili endişelerimizi anlatır ve Oğlak burcunda bu kadar gezegen birikimi olması bu süreçte en önemli konuların iş, kariyer ve aile odaklı olacağını, kariyer değişimlerini, işsizlik konusunun artabileceğini ve bundan aile ilişkilerinin zarar görebileceğini, zaten Yeniay zamanı Venüs de Oğlak burcunda geri harekette olacağından kişisel ilişkilerimiz ve maddi konularda endişelerimizin var ve ciddi bir bakışla geleceğe ve hedeflerimize odaklanacağımızı anlatıyor. Yeniay An haritasında Aslan burcu yükseliyor ve yöneticisi Güneş Yeniay’ın baş aktörü olarak Uranüs ile uyumlu bir açıda sanki bize Boyner reklamındaki gibi “Yeni ben başlasın” der gibi. 2021’de size hizmet etmeyen düşünceleri, yaşam tarzınızı ,bakış açınızı bırakın yeni bir siz yaratın , etrafınızdaki yenilikleri keşfedin mesajı veriyor ve yeni koşullara uyum sağlama sürecinde olabileceğimizi anlatıyor. Sağlık açısından baktığımızda diş, dizler ve kemiklerle ilgili konular da söz konusu olabilir.
Yükselen burçlara göre Yeniay’ın 2 haftalık etkileri
KOÇ : Gelecek ile , kariyer ile ilgili yeni hedefleriniz olabilir , ortaklıklar, evlilikler ile ilgili gelecek hedeflerinizi yenileyebilirsiniz. Aşk, çocuklar , yaratıcılık gerektiren konular da gündeminiz olabilir.
BOĞA: Hayata bakış açınızda yenilikler, uzak yolculuklar , yabancılar, eğitim , hukuksal konularda bir takım yenilikler olabilir. Kendinizi tanıtma , ailevi konular, ev ve yuva ile ilgili yenilikler olabilir.
İKİZLER : Maddi konular ,işle ve sağlıkla ilgili endişeler, kaygılar olabilir. Miras konuları gündeme gelebilir. Eğitim almak, yabancılarla ilgili konular da söz konusu olabilir.
YENGEÇ: İlişkilerle , ortaklaşa konularda anlaşmazlıklar ve sorgulamalar neticesinde acele kararlar vermemekte fayda vardır. Eşleri ilgilendiren konularda da dikkatli olmanız gerekebilir.
ASLAN: Çalışma koşulları ve günlük rutin işlerinizle, sağlıkla ilgili konularda bir takım durumlar olabilir, yeni kararlar almak zorunda kalabilirsiniz. Sizinle çalışan kişilerle ilişkilerinize de dikkat etmeniz gerekebilir.
BAŞAK : Aşk hayatı, çocuklar ve yaratıcılık alanına odaklanabilir, kendinizi ön plana çıkarmak isteyebilir bununla ilgili yeni girişimlerde bulunabilirsiniz.
TERAZİ : Ailevi konular, ev ve yuvaya ait konular , yakın çevre konularında değişiklikler olabilir. Yatırım ve gayri menkul konuları, gelecek ile ilgili konular vurgu kazanabilir.
AKREP : Yakın çevre, kardeşler, iletişim , zihinsel konulara vurgu yapıyor, bu konularda dikkatli olmak gerekebilir. İşle ilgili konularda yenilikler , kendinizi ortaya koyma söz konusu olabilir.
YAY : Para kazanma konuları , yakın çevre, ticaret ,iş ve kardeşlerle ilgili konulara odaklanma ve bu konularla ilgili değişiklik yapmak söz konusu olabilir ayrıca yakın çevrenizin de koşullarında bir takım değişiklikler olabilir.
OĞLAK : Kişisel konularınıza ve yeni kararlarınıza vurgu yapıyor, iş ,sağlık ve mesleki konularda yenilenmesi gereken koşullar olabilir. Parasal konular da bu süreçte odak noktanız olabilir.
KOVA : İnzivaya çekilme dönemine vurgu yapıyor, endişe ve korkular söz konusu olabilir, eğitim ve iletişim konularında bir takım yenilikler gündeminizde olabilir. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda da bir vurgu söz konusu olabilir.
BALIK : Sosyal çevre, gruplar, arkadaşlıklar içerisinde yer alma konuları gündeminizde olabilir. Kariyerden elde edilen kazançlarla ilgili yenilenmeler söz konusu olabilir.
Astrolog Yasemin Özbek