Koç
Kariyer değişimleri için adım atma zamanı olabilir. Patronlarla aranız hakkınızın verilmediğini düşündüğünüz için biraz limonileşebilir. Belki de artık kendi işinizi kurma vakti gelmiştir. Bir aile kurma isteği uyanabilir, aileyle sıkıntılar çözülebilir.
Boğa
Deri değiştirdiğiniz hatta belki de tamamen başka bir şeye dönüştüğünüz bu sene de sabit basit şeylerden uzaklaşma isteğiniz artar. Yüksek öğrenimle ilgili yeni girişimlere adım atabilirsiniz yada yarım bıraktığınız eğitimlere dönmeniz mümkündür. Taşınma, ülke değişikliği söz konusu olabilir.
İkizler
Ödeyemeyeceğiniz borcun altına girmeyin. Ama yine de disiplinle yapılacak bir hesap planına uyarak kredi, borçlar ile ilgili yol alabilirsiniz. Bazı borçlardan kurtulmak da mümkündür. Ortaklaşa mallarda bir çözüm geliştirilebilir. Borcu olmayanlar uzun vadeli yatırımlarını düzene oturtabilirler. Terapi almak, regresyon eğitimi almak, okült konularla ilgili eğitimler için ideal zamanlardır.
Yengeç
Tatatataaam yeni ay karşıt burçta yeni ay. Yeni ilişkiler yeni ortaklıklar getirebilir. Geçmişte kalbini kıranlar geri dönüp özür dileyebilirler. Tekrar bir ilişki olacak gibiyse aman Venüs retrosundan sonra karar verin.
Aslan
Yeni bir işe başlamanız mümkün. Bence sağlıkla ilgili konularda adım atılabilir. Check-up yaptırmanın tam zamanı diyebilirim. Ofiste daha disiplinli olacak bir sistem geliştirilebilir. Spora başlayıp, kilo verebilirsiniz.
Başak
Aşk meşk konularında sorumluluk alma zamanı. Belki mevcut ilişkilerde kırılmalar olabilir. Yeni bir hobiye başlamak iyi gelebilir aslında. Biraz içiniz sıkkın olabilir ama şu Venüs retrosu bi bitsin kendinize geleceksiniz. Çocuklarınız da içinizi biraz sıkıyor olabilir.
Terazi
Gayrimenkul alımı için iyi bir zaman olabilir. belki de taşınma zamanınız gelmiştir. Hiçbiri değilse evde tadilat yaptırabilirsiniz. Ebeveynlerle bir sorun var ise artık çözülebilir. Evden çalışanlar için ise belki de tekrar ofise dönme zamanı gelmiştir.
Akrep
Kardeş, kuzen ve komşularla ilişkilerinizde olan sorunlar çözülebilir. Araba alım satımı için uygun bir zaman. Sabit fikirlerinizi değiştirmek için fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Yeni bir çevreye de girmeniz mümkün.
Yay
Gider ve gelirlerinizi, hatta neye sahip olduğunuzu neye yatırım yaptığınızı değerlendirme zamanı. İşinize yaramayanları elden çıkartma zamanı olabilir. İleriye dönük yatırım planları için de uygun. Birileriyle ortaklık yapma isteği uyanabilir. Ayrıca ben sizin yerinizde olsan günde 100 kere “ben değerliyim” derim. Bu Venüs retrosuna en iyi gelecek olan öz değer çalışmalarıdır.
Oğlak
Aman düzenim bozulur vs demeyin her ne işinize yaramıyor ise hangi sistem gereksiz ise hayatınızdan çıkartma zamanı… Sağlığınızla ilgilenin, spora başlayın. Sevgilinize çok soğuk davranmış olabilirsiniz, kendisine ilgi gösterin. Yok hata yaptıysanız özür dilemenin tam da vaktidir.
Kova
Sezgileriniz tam tepede, meditasyona, yogaya bu tip çalışmalara disiplinle mesela her gün aynı saatte yapacak şekilde başlamak iyi olabilir. Bazı insanların düşmanlığına maruz kalabilirsiniz. Önümüzdeki ay ile gelecek Kova yeni ayından sonra işler biraz daha iyileşecektir. İdare ediverin.
BALIK
Dost çevrenizde kim iyi kim kötü ayırt etme zamanı. Bu tespitin ardından yeni bir çevreye geçiş yapabilirsiniz. Hoop bir anda dostlarınızı hayatınızdan çıkartabilirsiniz. Belki bir derneğe üye olabilirsiniz. Gelecek hayalleriniz için istikrarlı planlamalar yapabilirsiniz. Bu arada para durumu miss gibi, gelir valla!
Sevgilerimle
Selin
Astrogezenti