- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- 363
Hoşgeldin BinbirRenk
Benimki gitmiyor. Bugün aşırı bozdum. Bilmiyorum. Devam edebilecek miyim.
Sakın sakin yapacagim dedim bu sefer az verdim buda hevesimi kırdı.
Ne yapsam olmadı. Şu an 65 in altındayım. 64.5 fakat akşam tartilsam kesinlikle fazla çıkarım.
Bu kabızlıktan nefret ediyorum birde bu sorunum var
Hoş bulduk canım :) Sen benim ulaşmak istediğim kilodasın yine de ağlıyorsun dermişim ama şaka tabii. Herkesin bünyesi farklı. Sen önceki topikte de anlatmıştın biliyorum biraz daha yolun var.
Sana desem ki diyette olduğunu düşünme rahat ol ama işe yaramayacak yine diyet psikolojisine gireceksin. Bence bir beslenme sistemine girdiğinde düşünmesen de seni bilinçaltından rahatsız eden bir şey var. Belki aç kalma korkusu, belki sütüm kesilir, belki sıkıntılarını yiyerek giderme vs. Bazı insanlar aç olmasalar da yediklerinde mutlu olurlar sonra da pişmanlık. Yemeden önce dur düşün gerçekten aç mıyım yoksa duygusal açlık mı?
Anladığım kadarıyla sana uzun açlık gerektiren sistemler uygun değil. Bence acıktığında azar azar yesen ve karbonhidratı azaltsan yeter sana.
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce incir, kayısı, hurma, erik bunlardan birini değiştirerek yemek ve 2 bardak ılık su içmek iyi gelebilir. Veya bunlardan şekersiz komposto yapabilirsin. Bir de günde yarım saat bile olsa spor.