- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
Yok yok canım bende senin yanındayım bende brokoli yedim yogurtladım bırqzda zeytınyagı doktum pul biber tuz la susledım 5 tane de cerı domates dedim hafif atlatayim yarına mutlu olayım..ben seni takıp ediyorum merkezi etme ...yarım saat te yuruyus yaptım durumlar bende ıyı yarın 63 u gorecegım inanıyorumHaftasonu yolculuğuna yalnız devam ediyorum sanırım ,olsun ben yazayım .
Karnım çok acıktı yabirazdan bir bardak sütümü içeceğim ,inşallah biraz da olsa tutar .
İnşallah canım ,sen de çok emek veriyorsun ,inanıyorum 63 olacaksın yarın .Yok yok canım bende senin yanındayım bende brokoli yedim yogurtladım bırqzda zeytınyagı doktum pul biber tuz la susledım 5 tane de cerı domates dedim hafif atlatayim yarına mutlu olayım..ben seni takıp ediyorum merkezi etme ...yarım saat te yuruyus yaptım durumlar bende ıyı yarın 63 u gorecegım inanıyorum
Bugün 63 900 dum yarın inşaAllah 63 500 olurum ..beraber basarıyoruz hedef 60 sonra da 59 58İnşallah canım ,sen de çok emek veriyorsun ,inanıyorum 63 olacaksın yarın .
Yalnız çok hafif yemişsin ,tebrik ederim :)
Günaydın canımBugün 63 900 dum yarın inşaAllah 63 500 olurum ..beraber basarıyoruz hedef 60 sonra da 59 58
Unuttum buraya bildirim vermeyiGünaydın canım
Merak ediyorum kilo bildirimini:)
Bir haftalık değilimin çok iyiUnuttum buraya bildirim vermeyi
Gecen hafta 64 800
Bu hafta 63 500
Evet canım bır haftalıkBir haftalık değilimin çok iyi
Haftaya Pazar hedefim 69 benim deEvet canım bır haftalık
Benimde 62 900Haftaya Pazar hedefim 69 benim de
Çok yüksek hedef koymuyorum ki olmazsa moralim bozulmasın :)
Bende tavuk ayran salataAkşam 8 yk taze fasulye
Yogurt ve salata yedim
Yatmadan da süt içeceğim yine .
İnş.. bende ıyı baslamadım sayılır ama ıyı gıdecekGünaydın
2 yumurta ve 1 dilim ekmekle klasik kahvaltımı yapım ,dünkü açlığım Bugun pek yok sanki .inşallah böyle devam edebilirim :)
Ya Bugun ilk defa kaçamak yaptım ,2 lahmacun 2 tane re kandil simidi yedim .İnş.. bende ıyı baslamadım sayılır ama ıyı gıdecek
Aksam yogurt ye baska bırsey yemeYa Bugun ilk defa kaçamak yaptım ,2 lahmacun 2 tane re kandil simidi yedim .
Akşama yemeyeceğim
Nasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamamAksam yogurt ye baska bırsey yeme
Nasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamam
Birşey olmaz okadarcıktanNasıl vicdan azabı cekiyorum anlatamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?