KIZLAR BUNDAN SONRA KACAMAKSIZ DEVAM !!!
Buyuk harflerle yazdim cunku suan icimden BAĞIRIYORUMMM!!!
Asla ne haftasonuymus ne esim evdeymis ne misafirmis ne cocuklara yaptim bende yedimmiş bu bahaneler hayatimda olmayacak.
Bunlari ben yiyorum eşim çocuklarım yada misafirlerim beni zayiflatmayacak!!!
Bu yediğim 1 dilim pasta (hatta yaparken kasik kasik kremasindan da yedim

) ve 2 dilim pizza sondu benim icin kendime soz veriyorum yemin ediyorum. Onumde kuzu da cevirseler yemiyecemmmmmm...
Ben daha 26 yasima bile tam girmedim 25 yasinda biriyim. Yaşıtlarım disarda daracik taytlar vs giyerken ben utaniyorum buyuk goguslerimden . Kapkalin belimden

Incecik zarif bir kadin olacam evet 2 cocugum.var ama o disardaki begendigim kizardan ne eksigim var benim bende giyebilirim 36 bedenleri.
Bu saatten sonra kacamaga yer yok hayatimda
Bugun cok pisman oldum gercekten cunku yedigim pizzayi ve pastayı inaninki canim isteyerek agzim sulanarak yemedim ki benim gözüm açti. Sofrada ne guzel de duruyorlar görüntüleri cok guzeldi gel beni ye diyordu. Halbuki karnim ac degildi ve canim hic cekmiyordu onlari ama gözlerim açtı
Ha birde dun gece ki yedigim kocaman bir paket kraker
Evet zayiflama isi beyinde bitiyor.
Ben bunu beynime oturtmaya çalışıyorum kendime bi yandan kızıyorum bir yadan da teselli edip bundan sonrası için daha sıkı sarıl diyorum. Bi yandan da azim ve istegim icin mutluyum
Cunku eski ben biraz kacamak yapsa amaaan batti balik yam gider diyordu. Şimdi ise yediysen telafisini.et birakma ipin ucunu diyorum
Evet benim beyin obezligimi bitirme cabalari ac gozlulugumu bitirme cirpinislari bunlar
Ama son cirpinislar bunlar.
Sancili ve zor bir surec.
Ama olacak yapicam yapicaz... !!!
Arkadaslar bu yazdigim yaziyi yazarken icimden bagirarak yazıyorum yuksek sesle icimden soyleyerek parmaklarimdan dökülüyor
Ben hemen pismanligini yasayip yesil cayimi ictim. Spora basliyorum
Hepimizi cok seviyorum
Yanlizdegiliz basaricaz Allahin izniyle