- 8 Ocak 2012
- 1.129
- 959
- 123
- Konu Sahibi vivelafrance
Aynı sitede aynı evler işte, bilemedim ki..Belki 1. Ev rahatsizlik vericidir. 2. Ev daha ferahtir. Daha az urkutucudur . Kotuye yorma bence.
2. Olay sana ablasını sevimli göstermek istemiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sitede aynı evler işte, bilemedim ki..Belki 1. Ev rahatsizlik vericidir. 2. Ev daha ferahtir. Daha az urkutucudur . Kotuye yorma bence.
2. Olay sana ablasını sevimli göstermek istemiş
Hiç tanımıyorum yani ismini biliyorum sadece, araştırılacak bir yanı da yok ki.. Aslında sorun ne tam ben de kendimi çözemiyorum. Evde yalnız kalamıyorsa sonra da kalmasaydı keşke..bence ilk olayda o insanları bir araştır kimmiş neymiş pek mantıklı gelmedi bana da
Belki de o yüzden konuyu açamıyorum, bilmiyorum..Anladım.. Ama sert tepki vermemişsin büyümüş içinde. Şimdi tepki versen atı alan üsküdarı geçmiş olacak sana diyecek ki "neden o zaman demedin?" en büyük savunmaları budur zaten. Onun için dedim. Al karşına; sen bunu böyle yaptığında inanamadım ve hala sindiremiyorum, ben bi daha böyle bi olay görmek istemiyorum yoksa bi daha üzümü göremezsin falan diye açık açık söyle. Başka çözümü yok inan ki. İnsanlar kendi hataları yüzlerine vurulmadığında hata değilmiş gibi düşünüyorlar.
Belki de o yüzden konuyu açamıyorum, bilmiyorum..
Her gün bu olyları düşünmüyorum tabii ki. Zaman zaman aklıma geliyor, evde kaldığında mesela. :) Soğur muyum, sanmıyorum. Çünkü bunu söylemeyip içimde tutmak benim tarzım ve sorunum. Onunla paylaşmadığım bir şeyden dolayı onu suçlayamam. Fevri olduğum zamanlar da var normal zamanlarda ama ikili ilişkiler konusunda karşımdaki ne derse desin bende etki etmeyeceği için söylememeyi tercih ediyorum. Onlarca kez her şeyi bana söyle demesine rağmen. Ben de böyle tuhaf bir insanım işte. :)Evet o cesareti bulmak kola değildir bilirim. Bazen keşke fevri ağzının ayarı olmayan bi insan olsaydım diye diyorum ben de. Ama sürekli aklında kalacak böle de hem sana hem ilişkinize yazık. Belki de dön dolaş düşün soğuyacaksın?
Her gün bu olyları düşünmüyorum tabii ki. Zaman zaman aklıma geliyor, evde kaldığında mesela. :) Soğur muyum, sanmıyorum. Çünkü bunu söylemeyip içimde tutmak benim tarzım ve sorunum. Onunla paylaşmadığım bir şeyden dolayı onu suçlayamam. Fevri olduğum zamanlar da var normal zamanlarda ama ikili ilişkiler konusunda karşımdaki ne derse desin bende etki etmeyeceği için söylememeyi tercih ediyorum. Onlarca kez her şeyi bana söyle demesine rağmen. Ben de böyle tuhaf bir insanım işte. :)
Yani mümkün mertebe ayrıştırmaya çalışıyorum diyeyim. :) Amin, teşekkürler.Yok estağfurullah ne tuhaflığı :) hepimizin kendinde beğenmediği huylar vardır. İlişkinizi etkilemiyorsa bu iyi. Demek ki kendi ve karşınıdaki kişinin hatalarını ayrıştırabiliyorsunuz kendiniz. Hakkınızda hayırlısı olsun :)
Yaftalamak ya da yanlış anlamak değil, tanıdığı biriymiş. Neyse konu o kısmı da değil zaten, herkes kendinden mesuldür.1. Konuyu gereksiz içinizde tutmuşsunuz. Bazı konular var sıcağı sıcağına söylenmeli, bazıları bekletilmeli.
Evde yalnız kaldığında " geçen böyle bir durum olduğunda yalnız kalamadığını ve kaldığı yeri v.d hatırlatın ona.. Alacağınız bir kaç cümlelik bir cvp.
..
2. Konuda ise önyargılı davranmış.. Kadın kapalı ya da değil bir erkeğe bakıyorsa illa kesiyor manası çıkarılmamalı..
Dalmıştır, birine benzetmiştir v.s
Ee beğendiği için bakıyorsa da bu onun günahı.
Hrmen yaftalamayı seviyoruz insanları etiketleriyle..
Kötü niyetle söylemediği kesinde , gerek yokmuş böyle bir benzetmeye ve sevgilinizin bunu size yansıtmasına..
Saçma mı diye sormadım, mantıklı bulmanız da gerekmez.İkiside çok saçma konular.
Yaftalamak ya da yanlış anlamak değil, tanıdığı biriymiş. Neyse konu o kısmı da değil zaten, herkes kendinden mesuldür.
Teşekkürler.
saçma olan bir konu pardon iki konu mantıklı olamaz zaten.Saçma mı diye sormadım, mantıklı bulmanız da gerekmez.
Evet işte, ben de bir önyargıya sahip olmak istemedim. Ya da kendimce anlam çıkartıp kötü hislere sahip olmak istemedim. Bunu sormam bile onu kırardı belki o yüzden başka insanların fikirlerini merak ettim. Yapıca olumsuz, anlamca olumlu cümlelerden oldu herhalde. :)Konu bence tam da bu. Başkasının üzerinde önyargıyla sizi değerlendirmesi. Bundan daha büyüğü sevgilinizin bunu size yansıtması.
Bile kelimesinden daha önemli bence.
Ha soyledim , evet kotu niyetli görünmüyor ve hatta sizinle ilgili kurduğu cümle kendince oldukça olumlu.
Siz ne istiyorsunuz? Bu konuya yorum atmaktaki amacınız ne? Ben olan 2 olayı yazdım, bu olayları değerlendirme biçimimi yazdım ve bu konuda yorum istedim. Yanlış değil dersiniz, normal durumlar dersiniz vs. Saçma. Ee, saçma olan ne? İnsanların duygu durumlarını, içinde bulundukları olayları aşağlayıp kaçmanız hiçbir işe yaramıyor konularda. Ya da mükemmel insanlarmışçasına işe yaramayan, istenmeyen bir yorum atıp çekilmeniz. Kusura bakmayın bunu sık sık görüyorum konularda, şimdi siz de bana yapıyorsunuz. O kadar saçmaysa kıymetli vaktinizi zayi edip bir şey yazmayın daha makbule geçer.saçma olan bir konu pardon iki konu mantıklı olamaz zaten.
Malesef kıymetli vaktimi harcayıp okumuş bulundum. Dünyada ülkede okadar dert edilecek konu varken yada gerçekten yoruma ihtiyacı olan insanlar ve dertleri varken bana saçma geldi. Bu da benim fikrim. Neden bu kadar hiddetlendin. Olumlu yorumlari oku ozaman.neden olumsuz yoruma tahammül yok. Hemen saldırı.Siz ne istiyorsunuz? Bu konuya yorum atmaktaki amacınız ne? Ben olan 2 olayı yazdım, bu olayları değerlendirme biçimimi yazdım ve bu konuda yorum istedim. Yanlış değil dersiniz, normal durumlar dersiniz vs. Saçma. Ee, saçma olan ne? İnsanların duygu durumlarını, içinde bulundukları olayları aşağlayıp kaçmanız hiçbir işe yaramıyor konularda. Ya da mükemmel insanlarmışçasına işe yaramayan, istenmeyen bir yorum atıp çekilmeniz. Kusura bakmayın bunu sık sık görüyorum konularda, şimdi siz de bana yapıyorsunuz. O kadar saçmaysa kıymetli vaktinizi zayi edip bir şey yazmayın daha makbule geçer.
Ben olumsuz yoruma da varım. Yanlış denir, doğru denir. Siz duruma yorum değil, kişinin konusunun içeriğine de değil benim konu açmama gelememişsiniz. Bu derde konu mu açılır diye. Açılır, bak açtım. Ben de bunu dert edindim. Dünyada bir milyon kötü şey varsa, gidip savaş bölgesinde yardım yapın o zaman internette gezmeyin insanlar kötü haldeyken. Daha fazla uzatmayacağım çünkü her daim mutlaka biri çıkıntılık yapar farklı olmak adına. Allah selamet versin. Çok haklı, doğru, mükemmel bir insansınız. İyi günler.Malesef kıymetli vaktimi harcayıp okumuş bulundum. Dünyada ülkede okadar dert edilecek konu varken yada gerçekten yoruma ihtiyacı olan insanlar ve dertleri varken bana saçma geldi. Bu da benim fikrim. Neden bu kadar hiddetlendin. Olumlu yorumlari oku ozaman.neden olumsuz yoruma tahammül yok. Hemen saldırı.