2 olumsuz transfer sonrasi Heparin ignesi...

dilberim506

Kün fe yekün
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2015
204
85
48
38
Merhaba arkadaslar. Gectigimiz aylarda 2 sefer arka arkaya transferlerim oldu birinde 2 burinde 3 embriyo ile. Ama hersey olumlu giderken transferim olumsuz sonuclandi hic tutunma olmamisti. Daha sonra doktorum genetik test yapilmasinj soyledi ve yaptirdik. Cikan sonuclara gore benim kan akisimda duzensizlik varmis haliyle rahim duzguz beslenmiyomus. Yani trabsferle birlikte igne kullanmam gerekecekmis. Bugun transfer oldum 2 adet embriyo ile. Ve bugunden itibaren Heparin ignesi vurunucam. Ignenin adi Cleaxene 20 mg. Aranuzda bu igneden kullanan varsa fikir alisverisi yapalim. Ayni zamanda transferli olanlarlada gun sayabiliriz :)

Kan akisim yavas oldugu icin. Rahim yeterli kan ile beslenmedifi icin ve pihtilasma olmamasi icin heparin yani kan sulandiricj igne kullanmistim. Ama sonuc yine olumsuz oldu. 3 tup bebek denesinden sonra biraz ara vermek istedim

Merhaba arkadaslar. Gectigimiz aylarda 2 sefer arka arkaya transferlerim oldu birinde 2 burinde 3 embriyo ile. Ama hersey olumlu giderken transferim olumsuz sonuclandi hic tutunma olmamisti. Daha sonra doktorum genetik test yapilmasinj soyledi ve yaptirdik. Cikan sonuclara gore benim kan akisimda duzensizlik varmis haliyle rahim duzguz beslenmiyomus. Yani trabsferle birlikte igne kullanmam gerekecekmis. Bugun transfer oldum 2 adet embriyo ile. Ve bugunden itibaren Heparin ignesi vurunucam. Ignenin adi Cleaxene 20 mg. Aranuzda bu igneden kullanan varsa fikir alisverisi yapalim. Ayni zamanda transferli olanlarlada gun sayabiliriz :)

Merhaba, konuyunuzu ararken buldum.Benim de hikayem sizinkine benziyor, 2 tup bebek negatifim var, genetik test yapildi. Pihtilasma sorunum yok ama kan dolasimi ile ilgi degerlerim dusuk cikti. Henuz 3. tup bebegi dusunmuyorum ama doktor yumurta ve rahmi beslemek icin heparin ignesi verdi, 3 aydir kullaniyorum, her hafta pihtilasma testine gore dozu ayarliyorlar. Tedavinizin olumsuz olmasina cok uzuldum. Siz ne kadar kullandiniz? Hemsire bir sure daha ignelere devam edecegimi soyledi. gobegim artik cok agriyor ignelerden..:110:

Back
X