2 oturma grubu arasında kaldım sizce hangisi?

aydanseker

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2015
10
2
3
45
Merhabalar,

oturma odam baya geniş. oturma gruplarını değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi model daha uygun olur?
Duvar renkleri krem. Halı da alacağım.

%C4%B0stikbal-Mobilya-modelleri-2015-2.jpg
%C4%B0stikbal-Mobilya-modelleri-2015-10.jpg

Şurada bir kaç tane daha model var:
http://www.modayeni.net/2015-istikbal-mobilya-modelleri/

Bence ikinci takim biktik artik cicekli desenlerden artik modasi mi kaldi cicekli koltuklarin

siz ne tür önerirsiniz?
Ben ikinciyi begendim zaten yatasin da takimlari cok hos oluyor kelebekte de guzel takimlar var eger istanbuldaysaniz evgör mobilyanin kose takimlarina bakabilursiniz ben bellona boliivya kose takimini aldim canim ama cicekli dusunme derim cidden gına geldi artik gittigim evlerde cicekli gormekten biktim bu arada Avangard kose takimlari da cok hos duruyor ama emin ol cicekliler artik basit gorunuyor canim bence biraz daha bakin

bence 2 takım da ayrı güzel...eviniz genelde renksiz ise 2. takımı alarak renk katabilirsiniz diğer eşyalara diğer odalara nazaran...Fakat 2. takımın beyaz yerleri deri mi kumaş mı? Kumaşsa kol değer yerler olduğundan çabuk kirlenip kötü durabilir...

Istikbalin diger kose takimlarina da baktim da yine en tatlisi ikincisi canim ama bence istikballe sınırlı kalma bellona dogtas enza bunlara da bak bence ama illaki istikbal olacaksa da zaten gorusumuz belli simdidien gule gule kullanin

Merhabalar,

oturma odam baya geniş. oturma gruplarını değiştirmeyi düşünüyorum sizce hangi model daha uygun olur?
Duvar renkleri krem. Halı da alacağım.

%C4%B0stikbal-Mobilya-modelleri-2015-2.jpg
%C4%B0stikbal-Mobilya-modelleri-2015-10.jpg

Şurada bir kaç tane daha model var:
http://www.modayeni.net/2015-istikbal-mobilya-modelleri/

2. daha tatlı. Ancak, beyaz deri yerine kahverengi deri tercih etmenizi öneririm. Beyaz deri zamanla kiri çekiyor, silinsede ilk günkü temizliği olmuyor. Şahsen ben rahat edemezdim. Krem koltuk yerine renkli daha güzel ;)

birde kırlentli takımlar çok yorucu olabiliyor. tabi uzun vade de... insan sıkılıyo sürekli yastık düzeltmekten ;) yani bnce 2. olan. pembe takım :)

Back
X