2.ovülasyon denemem

sevgiiinur

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2023
1.708
742
43
29
Selam kızlar geçen ay klomen +igne vuruldum yumurtalarım gelişmişti saglı sollu fakat olumsuz oldu . Bu ay evde kendim yapmak istedim tekrar yumurtluyor muyum diye pcosum bu arada . Sanırım bugün pik günüm görseli ekledim🥳

Eklentiler

• IMG_0870.webp
    IMG_0870.webp
    29,3 KB · Görüntüleme: 58
Selam kızlar geçen ay klomen +igne vuruldum yumurtalarım gelişmişti saglı sollu fakat olumsuz oldu . Bu ay evde kendim yapmak istedim tekrar yumurtluyor muyum diye pcosum bu arada . Sanırım bugün pik günüm görseli ekledim🥳

Pik olmuş evet Rabbım gönlümüze göre versin sağlıklı sonuçlarımız olsun çalışmalara başlayın 🤭

evet pik olmuş ovülasyon yapmaya devam edin çatlamayıda görün :)
İnşAllah bu ay olur 3 aydır net istiyoruz ondan önce korunmuyorduk olursa olur diye fazla üstünde durmuyoruz 😀 3,5 yaşında oğlum var normal yolla oldu sanırım 2. Bizi biraz uğraştıracak🥲

Kızlar çatlamayı da yakaladım ama tam çatlamamış yarın tamamen çatlar gibi. birliktelik olmadı eşimle kavga ettik . En son dün işten geldi yemek yedik sonra oldu birliktelik sonrada dükkana gitti . Kapatmaya yakın Nargile içmeye gidebilir miyim dedi hatırlarsanız konu açmıştım eve geç geliyor diye söz verdi ondan sonra asla gitmedi . Bende içme canım dedim sperm kalitesini düşürdüğü için bu aralar dedim vay efendim neden öyle söylemişim ondan sonra evlenenlerin utanmasalar 3. Çocuğu alacakmış vs. Bende kahve içiyormuşum aç karnına . Evlendiğimizde ilaç kullandım bana anlayalışsız geldiği için . Zorunda kaldım diyebilirim . Hormonlarımı alt üst ettim .salagım ya ben kendimi mafettim bilerek. Yok efendim ablanları dinliyorsun onları dinlemeseydin şimdi evim cıvıl cıvıldı vs söylendi de söylendi . Bende ablamı dinleseydim seninle evlenmezdim dedim .tamam ben kusurluyum sana 2. Çocuğu veremiyorum nepıyorsan yap dedim Sonra kapattım telefonu o kadar ağladım ki sinirden . Ya sağlıklı bi evladımız var ne insanlarla döl aşikine giriyorsun dedim hiç korunmadıgımız halde oğlum 8 ay sonra oldu nasibi o zaman yani neyine konuşuyorsun diye dedim . yarım saat geçmeden geldi . .kayınpederimin dükkanına bakıyordu. Sırtımı döndüm uyudum oda aynı şekilde

Eklentiler

• IMG_0884.webp
    IMG_0884.webp
    84,1 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar bugün yine yumurtlamayı gördüm nasıl oluyor o😀 yanlışlık mı var acaba

Eklentiler

• IMG_0898.webp
    IMG_0898.webp
    36 KB · Görüntüleme: 33
Back
X