Gebeliğe Hazırlık Haziran ayı ovülasyon ve gebelik planı olanlar birbirimize yardımcı olalım mı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

sarsarpapatya

Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2024
321
199
18
27
Kızlar selam ıkı ay önce klomem kullandıdı Doktor'um ovülasyon kullanıyorum ama yumrtlamayı göremiyorum bı türlü pik olmuyo klomem işe yaramadı geçen ay femara başladk ama yumrtlamayı gördük ama değerlendiremedik🤣bu ay yanı bugün reglim 5. Günü baslıcam bugün bakalım bu ay neler olucak BAT 10 temmuz

Ben 7 aydır ovulasyon kullanıyorum pik öncesi sonrası değerlendiriyorum ama henüz hamile kalamadım bu ay yine takip edilemez son adet tarihim 9 haziran

Kızlar ovulasyon testlerıme bakarmısınız çatlama hangi gün olmuş uygulamaya göre 27 sı ama kararsız kaldım ben
1751725572610575312109255343324.webp

Naptın canım varmı belırtı Bat aynıyız seninle
Valla 2 gündür belim ağrıyor sırtım ağrıyor dudaklarım uçukladı 🤦🏻‍♀️
Benim çatlama 27 haziranda olunca bat 11 temmuza kaydı. Bugün ben gebelik testi yaptım birisi negatif birisi kuruma çizgisi verdi 😅 ovilasyon denedim oda koyu çıktı ama pik değil. Sende durumlar nedir ?

Valla 2 gündür belim ağrıyor sırtım ağrıyor dudaklarım uçukladı 🤦🏻‍♀️
Benim çatlama 27 haziranda olunca bat 11 temmuza kaydı. Bugün ben gebelik testi yaptım birisi negatif birisi kuruma çizgisi verdi 😅 ovilasyon denedim oda koyu çıktı ama pik değil. Sende durumlar nedir ?
Bende ovulasyon testım bitti fazla yapmadım bu ay şüphe duyduğum günler yaptım sadece bu ay pek umudum yok çünkü geçen ay enfeksiyon gecırdım ilaç kullandım olmaz dıye düşünüyorum ama bır haftadab fazladır bel agırım var yataktan kalkamıyorum sabahları sol kasıgımda boyle sankı balon gibi bısey vardı iki gün önce gectı bu arada üç dört gündür de bacak agrım var hafıf iğne batar gibi olıyo hepsi bu göğüslerim şiş dokununca agrıyı

Bende ovulasyon testım bitti fazla yapmadım bu ay şüphe duyduğum günler yaptım sadece bu ay pek umudum yok çünkü geçen ay enfeksiyon gecırdım ilaç kullandım olmaz dıye düşünüyorum ama bır haftadab fazladır bel agırım var yataktan kalkamıyorum sabahları sol kasıgımda boyle sankı balon gibi bısey vardı iki gün önce gectı bu arada üç dört gündür de bacak agrım var hafıf iğne batar gibi olıyo hepsi bu göğüslerim şiş dokununca agrıyı
Benim arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden önce antibiyotik kullanıyordu bitince öğrendi bi sıkıntı da yaşamadı. Düşünme öyleeeee
Göğüs hassasiyetim falan yok arada ağrı oluyor.
Test ne zaman yapacaksınız

Benim arkadaşım hamile olduğunu öğrenmeden önce antibiyotik kullanıyordu bitince öğrendi bi sıkıntı da yaşamadı. Düşünme öyleeeee
Göğüs hassasiyetim falan yok arada ağrı oluyor.
Test ne zaman yapacaksınız
Ay valla hem acaba mı dıyorum çünkü fark olarak bacaklarım resmen sızlıyo yağmur yağacak gıbı🤣bırde omuzlarım kopacak ıkı haftadır acaba mı diyorum sonra diyorum kı ya daha öncede boyleydı bısey olmadı

Dün iş yerınde bı an tansıyonum düştü sıcaklardan deyıp gectım bılmıyom esım sabah sigara içiyordu bende kullanıyorum normalde ama kokusu bana çok agır geldı bıde hanı derler ya gebelik varsa idrar koyu oluyo kokulu dıye benım kı sapsarı ama kokuya bakmadım haftasonu bugün nöbetçi eczane çok uzakta kalıyo bakıcam pazartesi bekkı yaparım aklımda kalacağına öğreneyim rahat ederim en azından geçen hafta hastaneye gıttıgımde test vermiştim ama 1.20 çıkmıştı o günden bunu ne degırısmi bilmiyorum

Dün iş yerınde bı an tansıyonum düştü sıcaklardan deyıp gectım bılmıyom esım sabah sigara içiyordu bende kullanıyorum normalde ama kokusu bana çok agır geldı bıde hanı derler ya gebelik varsa idrar koyu oluyo kokulu dıye benım kı sapsarı ama kokuya bakmadım haftasonu bugün nöbetçi eczane çok uzakta kalıyo bakıcam pazartesi bekkı yaparım aklımda kalacağına öğreneyim rahat ederim en azından geçen hafta hastaneye gıttıgımde test vermiştim ama 1.20 çıkmıştı o günden bunu ne degırısmi bilmiyorum
Değişir tabi kiiii benide haberdar et bence yapıcam söylerim sana ♥️

Ay bilmiyorum ki bır haftadır bacaklarım cok sızlıyo sağ sol kasıgıma iğne batar gibi oluyo az kaldı zaten BATa ama ben yınede erken den sevınmek istemiyorum iki ay önce pozitif gördüm sonra kımyasala döndü bu ay bakalım ne olucak

Bugün adet oldum erken geldi zaten senede bır böyle erken olurum muhakkak o da bu aya denk geldi hayıt suyuna başladım bugün inşallah yine vesile olur

Back
X