Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selam kızlar geçen ay klomen +igne vuruldum yumurtalarım gelişmişti saglı sollu fakat olumsuz oldu . Bu ay evde kendim yapmak istedim tekrar yumurtluyor muyum diye pcosum bu arada . Sanırım bugün pik günüm görseli ekledim
Selam kızlar geçen ay klomen +igne vuruldum yumurtalarım gelişmişti saglı sollu fakat olumsuz oldu . Bu ay evde kendim yapmak istedim tekrar yumurtluyor muyum diye pcosum bu arada . Sanırım bugün pik günüm görseli ekledim
İnşAllah bu ay olur 3 aydır net istiyoruz ondan önce korunmuyorduk olursa olur diye fazla üstünde durmuyoruz 3,5 yaşında oğlum var normal yolla oldu sanırım 2. Bizi biraz uğraştıracak
İnşAllah bu ay olur 3 aydır net istiyoruz ondan önce korunmuyorduk olursa olur diye fazla üstünde durmuyoruz 3,5 yaşında oğlum var normal yolla oldu sanırım 2. Bizi biraz uğraştıracak
Kızlar çatlamayı da yakaladım ama tam çatlamamış yarın tamamen çatlar gibi. birliktelik olmadı eşimle kavga ettik . En son dün işten geldi yemek yedik sonra oldu birliktelik sonrada dükkana gitti . Kapatmaya yakın Nargile içmeye gidebilir miyim dedi hatırlarsanız konu açmıştım eve geç geliyor diye söz verdi ondan sonra asla gitmedi . Bende içme canım dedim sperm kalitesini düşürdüğü için bu aralar dedim vay efendim neden öyle söylemişim ondan sonra evlenenlerin utanmasalar 3. Çocuğu alacakmış vs. Bende kahve içiyormuşum aç karnına . Evlendiğimizde ilaç kullandım bana anlayalışsız geldiği için . Zorunda kaldım diyebilirim . Hormonlarımı alt üst ettim .salagım ya ben kendimi mafettim bilerek. Yok efendim ablanları dinliyorsun onları dinlemeseydin şimdi evim cıvıl cıvıldı vs söylendi de söylendi . Bende ablamı dinleseydim seninle evlenmezdim dedim .tamam ben kusurluyum sana 2. Çocuğu veremiyorum nepıyorsan yap dedim Sonra kapattım telefonu o kadar ağladım ki sinirden . Ya sağlıklı bi evladımız var ne insanlarla döl aşikine giriyorsun dedim hiç korunmadıgımız halde oğlum 8 ay sonra oldu nasibi o zaman yani neyine konuşuyorsun diye dedim . yarım saat geçmeden geldi . .kayınpederimin dükkanına bakıyordu. Sırtımı döndüm uyudum oda aynı şekilde