2. perde

battaniyem kareli

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2016
91
72
3
31
merhaba hanımlar eski konumu biliyorsunuz ve taşındığı için yorum yapamadım bazı arkadaşlar çok ilgilendi gerçekten teşekkür ediyorum ve şimdi konuya dönelim
eşim bana dr gittiğini ve dr un ona eş cinsel eğilimi olduğunu söyledi
dr gitmemiş yalanmış ilk başta bunu bana söylemek için bir araç olarak kullandığını düşündüm
şimdide diyor ki aslında öyle bir şey yok kendi isteksizliğimi sana bu şekilde kabullendırmek istedim diyor tabiki güvenım sarsıldı ve boşanma dilekçemiz imzalandı sadece götürüp vermesi kaldı
yıprandım çok yıprandım yalanlardan yıprandım ve şimdi ne yapacağim neye inananacağim bilmiyorum tatile götürecekiş beni geldiğimizde değişecekmiş her şey hiç inanasım yok sizce ne yapmalıyım dertleşmek istedim

ben eşinin sana dediklerinin doğru söylediğini düşünmüyorum. bi doktora gittim diyo gitmiyo vs. bence ikiniz aynı anda çift terapistine gitseniz daha iyi. ayrı ayrı gitmeyin bence

Eşiniz aseksüel/eşcinsel ister kabul edin etmeyin eski konunuza 3647484955 kişi yazdı.

Boşanın boşanmayın siz bilirsiniz ama her şey düzelecek yalanına kendinizi kaptırmayın bence. Beklentiniz olmasın.

Daha önce de boşuna zorlamışsınız, çocuk benim zorumla oldu yazmıştınız, zorla zorla bir yere varamadınız. Kendi kurduğunuz hayallere kendinizi kaptırmayın sonra hayalkırıklığına uğrayan taraf siz olursunuz.

Son düzenleme:
Bu şüpheyle sürdürebilirmisiniz ilişkinizi?
Sürekli acaba diyeceksiniz, buluttan nem kapacaksınız.
Eşcinselse ve sakliyorsa kötü,eşcinsel değilse ve size öyle göstermeye calıştıysa bu dahada kötü.
Hayat sizin hayatınız ama bu şüpheyle çok zor.

Sanırım ilk konunu da hatırlıyorum. Eşinizin yaptığı size büyük terbiyesizlik. Bence gay ve sizi denedi. Siz kaldıramadınız şimdi geri vites yapıyor. Sanırım gay olmasına rağmen sizin onu her haliyle kabul edip evliliğinizi yürüteceğini sandı. Öyle olmayınca da aaaa şaka yaptım. Gay olmasa bile şu yaptığı tutarsız davranışlar, size yaşattığı duygu fırtınaları bile boşanmaya yeter sebepler...

Bence artık bir şey beklemeyin o adamdan.
Sekssiz bir evlilikse beklentiniz tamam devam edin.
Yok değilse hüsrana uğrarsınız diyorum.
Adam seks yapmamak için eş cinsel olduğunu itiraf ediyor ya da iddia ediyor farkında mısınız? Bu çok ciddi bir nokta. Hatta son nokta. Bu noktaya gelmiş birisi başa dönüp de sıfırdan başlamaz bence.
Alakasız kaçacak ama bir sevgilim de beni 1 ay kanserim diye yemişti, sırf ayrılmamak adına. Belki de bu adam sizle yatmamak için söyledi bunu, belki de gerçektir. Ama her halükarda ya uzun zamandır sakladığı bir sırrı ifşa ediyor ya da büyük bir yalan söylüyor. Hem de ne için? Size dokunmamak için.
Ben biri tarafından bu denli istenmiyor olsam, gururum incinirdi şahsen. Bu adamla bir de ikinci balayına çıkmazdım.

adamdaki ne bencillik ama yani. nasıl tanıştınız nasıl evlendiniz bilemiyorum ama görcü usulüyse sırf toplum baskısından kurtulmak için sizi yakmış

Bir erkeğin escinsel olmadığı halde öyleymiş gibi göstermesi cok zor..Belkide bunu nasıl karşılayacağınızı denemek için yaptı.baktı ki olmuyor şaka yaptım diyor..Böyle bir konuda şaka olurmu hiç?

Bakin hanimefendi normal bir turk erkegi ne sizin kandirmak icin nede herhangi bir nedenden oturu asla ve asla kendine escinsel yakistirmasini/yalanini yapmaz/soylemez. Asla yani standart bir turk erkegi icin hatta kufur gibidir bu, siz inaniyormusunuz ki kocaniz sisin dirdirinizda veya bosanma istediginizden kurtulmak icin boyle bir yalan soylesin, basbaya adam escinselmis iste agziyla aciklamis. Ha is doktora gitmeye bir uzmana gitmeye veya bosanmaya giderse iste adam kesin yalanlar yalanlayacak yalanlamista cunku siz bosanirsaniz veya uzmana giderseniz adamin bunca yildir gizledigi ortaya cikmasindan utandigi sirf bunun ustunu ortmek icin sizle evlendigi ortaya cikacak.
Hala bu iki yuzlu ve sizi kullanan adeta kendi yalan hayatina paravan olarak sizin hayatinizi kullanan adama neden katlaniyorsunuz. Zorla birde cocuk yapmissiniz su adamdan kendinize yazik hayatiniza omrunuze yazik.
Bosayin gitsin su ikiyuzlu adami

sorsan çok istiyor çok beğenıyor ama cisellik benım aklıma hiç gelmiyor diyor içimişuphe kapladı zaten şu tatili bekliyorum terapiye başladık bugun

ya işte benı deli eden kısım bu adam şimdide diyorki evet yalan söyledim sen bana acırsın zaman kaznır kendımı toplarım dıye düşündüm diyor çunku ben eş cinsellere karşı olmayan biriyim bunu biliyor neye inananacağım hiç bilmiyorum

bebeğimizin olması ile ilgili not düşmek istedim bebeğime hamile kaldığımda eşim çok yorgun geiyordu vardıyalı bir işi vardı ve yorgunluguna verip ben yanaşıyordum

aslında bunlar hep çocukluğumun mutsuz bir ailede geçmesinden kaynaklı beklenti sorunları evet şuan düzeleceğine hiç umudum yok ama işte beklıyorum bakalım sihirli deynek mi değecek bilmiyorum kendinden çok emin düzelteceğine dair

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…