- 18 Nisan 2016
- 91
- 72
- 3
- 31
- Konu Sahibi battaniyem kareli
-
sorsan çok istiyor çok beğenıyor ama cisellik benım aklıma hiç gelmiyor diyor içimişuphe kapladı zaten şu tatili bekliyorum terapiye başladık bugunBence artık bir şey beklemeyin o adamdan.
Sekssiz bir evlilikse beklentiniz tamam devam edin.
Yok değilse hüsrana uğrarsınız diyorum.
Adam seks yapmamak için eş cinsel olduğunu itiraf ediyor ya da iddia ediyor farkında mısınız? Bu çok ciddi bir nokta. Hatta son nokta. Bu noktaya gelmiş birisi başa dönüp de sıfırdan başlamaz bence.
Alakasız kaçacak ama bir sevgilim de beni 1 ay kanserim diye yemişti, sırf ayrılmamak adına. Belki de bu adam sizle yatmamak için söyledi bunu, belki de gerçektir. Ama her halükarda ya uzun zamandır sakladığı bir sırrı ifşa ediyor ya da büyük bir yalan söylüyor. Hem de ne için? Size dokunmamak için.
Ben biri tarafından bu denli istenmiyor olsam, gururum incinirdi şahsen. Bu adamla bir de ikinci balayına çıkmazdım.
ya işte benı deli eden kısım bu adam şimdide diyorki evet yalan söyledim sen bana acırsın zaman kaznır kendımı toplarım dıye düşündüm diyor çunku ben eş cinsellere karşı olmayan biriyim bunu biliyor neye inananacağım hiç bilmiyorumeşcinsel olmayan bi erkeğe eşcinsel olduğu imasında bulunman bile bizim memlekette cinayet sebebidir.
eşin kendi ağzıyla eşcinselim dedi demiştin.
bu konu normal bi erkek için yav he he tarzında geçiştirilecek bi konu değil.
aslında bunlar hep çocukluğumun mutsuz bir ailede geçmesinden kaynaklı beklenti sorunları evet şuan düzeleceğine hiç umudum yok ama işte beklıyorum bakalım sihirli deynek mi değecek bilmiyorum kendinden çok emin düzelteceğine dairEşiniz aseksüel/eşcinsel ister kabul edin etmeyin eski konunuza 3647484955 kişi yazdı.
Boşanın boşanmayın siz bilirsiniz ama her şey düzelecek yalanına kendinizi kaptırmayın bence. Beklentiniz olmasın.
Daha önce de boşuna zorlamışsınız, çocuk benim zorumla oldu yazmıştınız, zorla zorla bir yere varamadınız. Kendi kurduğunuz hayallere kendinizi kaptırmayın sonra hayalkırıklığına uğrayan taraf siz olursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?