2 saat içinde bir negatif, bir pozitif gebelik testi olabilir mi? Kafam çok karıştı..

goodheartedgirl

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2024
252
246
18
36
Merhabalar, reglime 5 gün var.
Büyük ihtimalle 25 temmuzda çatlama oldu testlerle takip ettim ve belirtilerden anladım.
Bu erken gebelik testlerini bugün yaptım.
Negatif olan 2 saat önce ( gün içinde çok su içtikten sonra)
Pozitif olan , negatif çıkan testten sonra 2 saat sıvı almayıp yaptıktan sonra böyle çıktı.
Çok kafam karıştı, umutlanmak da istemiyorum. Çünkü bu testler ( freely marka ) daha önce beni çok yanılttı, artık yanılmaktan yoruldum.
Pozitif olanın doğru olmasını diliyorum ama nasıl aynı gün içinde böyle iki sonuç alınabilir şaşırdım doğrusu.
Var mı buna benzer şeyler yaşayan aranızda?

Eklentiler

• IMG_20250806_201814_100.webp
    IMG_20250806_201814_100.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 21
Freely bana en az 4/5 ay bu şekilde yalancı pozitif gösterdi maalesef :( hatta aynı gün 3 tane yaptım 3 ü de böyle çıktı bir defasında..
Sonra da tövbe ettim bu markaya.
inşallah sizinki doğrudur, amin 🤲

Reglinize 5 gün varken idrar testinin doğru çıkma ihtimali biraz düşük. İlk gebeligimde 1 gün gecikme ile bile silik çizgi cikmisti

Reglinize 5 gün varken idrar testinin doğru çıkma ihtimali biraz düşük. İlk gebeligimde 1 gün gecikme ile bile silik çizgi cikmisti
11 yaşında bir kızım var ve ondan sonra da bir düşüğüm var. kızımda 2 gün önce, düşen bebeğimde ise 5 gün önce öğrenmiştim ama.
Evet sonradan daha çok üzülmemek için bir yanım inanmak istemiyor ama istemsiz olarak da insanın bir yanı pozitifin doğru olmasını diliyor.
Yarın sabah bir daha yapıcam bakalım, sonuca göre kan vermeye giderim.

Freely bana en az 4/5 ay bu şekilde yalancı pozitif gösterdi maalesef :( hatta aynı gün 3 tane yaptım 3 ü de böyle çıktı bir defasında..
Sonra da tövbe ettim bu markaya.
inşallah sizinki doğrudur, amin 🤲
Aynen bana da maalesef, tam 6 yıldır kaç kere , kaç tane aldığımı bilmiyorum, sayamadığım kadar yanılttı beni.
Yakınımdaki eczanelerde de başka marka bulamıyorum ya, internetten almayı düşünüyorum artık.

Back
X