Bunu söylememin ne faydası olacak anlamadım? Herkes farklıdır özelimi de söylememin bi faydası yok bence.peki sadece üstteykenmi yaşayabiliyorsunuz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunu söylememin ne faydası olacak anlamadım? Herkes farklıdır özelimi de söylememin bi faydası yok bence.peki sadece üstteykenmi yaşayabiliyorsunuz?
Yani diyorum erkekkk kesinBunu söylememin ne faydası olacak anlamadım? Herkes farklıdır özelimi de söylememin bi faydası yok bence.
Eşiniz küfür mü ediyor anlamadım o kısmı.Merhaba 6 senedir evliyiz
Eşim benim orgazm olmam için çok uğraşıyor ve herşeyi deniyor ama olamıyorum son bir kaç yardır bu şekilde anlamıyorum
Ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz fakat bir işe yaramıyor gibi geliyor bazen orgazm olamadığım için kendimi bile suçluyorum eşim sıkışıyor küfür acaba diye düşünüyorum sürekli ve bu düşünce de kafamda varken orgazm ulaşamıyorum vajinal orgazm çok az oluyor ama k orgazm tam anlamıyla yaşayamıyorum ya çok hızlı ya da çok yavaş dokunuyor yani zamanı kı iyi kullanamıyor yoksa hızını mı ayarlayamıyor anlamıyorum o da mı bitsin artık diye düşünüyordur diyorum malesef helppppp ne yapmalıyım acabaaa
Bdv deki 10 konunun 1 ine yorum yapıp, cinsellikteki 10 konunun 9 una yorum yapması benim de dikkatimi çekmişti. Bir de sürekli "aşko" demesi irrite ediyoduYani diyorum erkekkk kesin
Aaa e-posta pasif görünüyor yönetim incelemiş demekkipeki sadece üstteykenmi yaşayabiliyorsunuz?
Hayır sıkılıyor mu acaba diyorum küfür değil klavye hatası olmuş ordaEşiniz küfür mü ediyor anlamadım o kısmı.
Ben destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum2 saat de sıkılmayı geçtim tüm hayatını sorgular insan aklı o olaydan başka herseye gider. bildigin mesai harcıyorsunuz. destek alın lütfen hiç normal bir şey değil
en iyisini siz bilirsiniz tabi. ikinizde memnunsanız bizlik bi durum yok. iki saatlik ön sevişme normal değil buna emin olunBen destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum
Eşim beni memnun etmeye çalışırken kendisi de farkında olmuyor bence o kadar uzun sürdüğünü ve ben de müdahale etmek istemiyorum sıkıldığımı düşünmesin diye
Burda bir müşkülünüzü yazıyorsunuz, bizde bu konuda daha tecrübeli kadınlar olarak bunun normal olmayan bir durum olduğunu söylüyoruz. Kabullenmiyorsunuz. O zaman Amaç ne? Bu işin de uzmanları var. Onlardan destek alın. İnsan fizyolojisinin belli matematiği vardır. 2 saat ön sevişme bu fizyolojik kurallara aykırı.Ben destek alınacak bir durum olduğunu düşünmüyorum
Eşim beni memnun etmeye çalışırken kendisi de farkında olmuyor bence o kadar uzun sürdüğünü ve ben de müdahale etmek istemiyorum sıkıldığımı düşünmesin diye
Ben şikayet etmiştimAaa e-posta pasif görünüyor yönetim incelemiş demekki
Yaparsan olur arkadaş yasak mı?Ben cinsellik bölümündeki saat, uzunluk.. ölçü birimlerini gerçekten şaşkınlıkla izliyorum. Kadınlarımızın hiç mi tecrübesi, bilgisi yok.
Ön sevişme dediğin 2 saat sürmez. 15 dk filan sürer. O da adam ereksiyon olsun, kadının vajinası ıslansın, biraz şehvet artık diye.
Orgazm olamıyorsunız muhtemelen ten uyumunuz yoktur. Yeterince istek duymuyorsunuzdur. Ya da psikolojik olarak rahat hissetmiyorsunuzdur.
Evet normal olmayabiliren iyisini siz bilirsiniz tabi. ikinizde memnunsanız bizlik bi durum yok. iki saatlik ön sevişme normal değil buna emin olun
Bilmiyorum ne yapmam lazım ama ama her zaman böyle değil işte arada bir yani sürekli 2 saat 2 saat 2 saat değil yaniEvet normal olmayabilir
Mantıklı konuştun ama . Ben de sorduğum şeye verilen cevabı sizler daha tecrübelisiniz diye sizlerin verdiği cevabı gözü kapalı kabul mü etmek zorundayım pardon da yada verdiğiniz cevapa ters birşey yazmamak mı zorundayım anlamadım ? Fikirlerimizi burada beyan ediyoruz işte sizin dediğiniz gibi …Burda bir müşkülünüzü yazıyorsunuz, bizde bu konuda daha tecrübeli kadınlar olarak bunun normal olmayan bir durum olduğunu söylüyoruz. Kabullenmiyorsunuz. O zaman Amaç ne? Bu işin de uzmanları var. Onlardan destek alın. İnsan fizyolojisinin belli matematiği vardır. 2 saat ön sevişme bu fizyolojik kurallara aykırı.
Cinsellikte birincil hedef karşı tarafı mutlu etmek değil, kendini mutlu etmektir. Sen mutlu olursan karşında otomatik mutlu olur zaten. Siz mutlu olamadıkça iyi bir cinsel hayatınız olamaz.
Yani klitorel sürtünme ile olan anlık olan orgazm mı ;vajinal ise tam ilişki sırasında olan? Ki bu nasıl oluyor hiç bilmiyorumVar tabi ki. Vajinal daha derin daha uzun etkisi daha uzun süren süren böyle titreten bir şey. G noktası önemli burda, vajinal orgazm klitoristen ayrılmıyor zaten. Hepsi aynı zevk noktasına bağlanıyor.
Ama tek başına klitorel orgazm daha kısa, daha az hissedilen ve tüm vücudunda değil de sadece anlık bir yerde hissediyorsun.
Vajinal, klitoral diye orgazm çeşitleri yok. Hepsi aynı. G noktası diye bir şeyde yok. Bunların hepsi şehir efsanesi.Yani klitorel sürtünme ile olan anlık olan orgazm mı ;vajinal ise tam ilişki sırasında olan? Ki bu nasıl oluyor hiç bilmiyorum
Bu nasıl oluyororgazm yine beyinde oluşur
Bende olamıyorum ne vajinal ne klitoris heyecan zevk alıyorum ama orgazm rahatlama yok bu hafta cinsel terapiste gidicem 2 yıl olcak evliyim bu bende öfke yapıyor eşimle kavga ediyorum hep çok zor bir durum. Anorgazm diye birsey varmış orgazm eşiğini geçememe orda tıkanıyorum sanırım çok araştırdım en son kadın doğuma gitmeye karar verdim.Merhaba 6 senedir evliyiz
Eşim benim orgazm olmam için çok uğraşıyor ve herşeyi deniyor ama olamıyorum son bir kaç yardır bu şekilde anlamıyorum
Ön sevişmeyi gayet uzun tutuyoruz fakat bir işe yaramıyor gibi geliyor bazen orgazm olamadığım için kendimi bile suçluyorum eşim sıkışıyor küfür acaba diye düşünüyorum sürekli ve bu düşünce de kafamda varken orgazm ulaşamıyorum vajinal orgazm çok az oluyor ama k orgazm tam anlamıyla yaşayamıyorum ya çok hızlı ya da çok yavaş dokunuyor yani zamanı kı iyi kullanamıyor yoksa hızını mı ayarlayamıyor anlamıyorum o da mı bitsin artık diye düşünüyordur diyorum malesef helppppp ne yapmalıyım acabaaa