2 Saattir 5 Dakikalığına Bilgisayara Bakıyorum :/

stillex

Huzurumsu..
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2010
20.686
467
448
Evet tam olarak şuan öyle yapıyorum 2 saattir 5 dakikalığına bilgisayara bakıyorum.
Kalkıp sofrayı hazırlamam lazım.Sınav için notlarımı gözden geçirmem lazım fakat bir türlü kalkamıyorum.
Günlük rutinim hep 5 dakika daha bakayım şu işi yapacağım diye düşünmekle geçiyor fakat o 5 dakikaların hiç sonu gelmiyor.
Ben ingilizcemi ilerleteceğim,klavyemi hızlandıracağım,2014 Kpss hazırlanacağım..cağım..ceğim..
Tabii bunları şu bilgisayardan kurtulunca yapacağım.
Hani mühim bir şey yapmıyorum da,biri gelip geçmişime baksa bulacağı 3 şey var;Kadınlar Kulübü,Facebook;Memurlar ile ilgili takip ettiğim bir site.
Ne yapacağım ben bu 5 dakikalardan nasıl kurtulacağım.?Bu kadar bağımlı değildim son aylarda oldu bu
Yazın 3 ay elime sürmemiştim oysa ki ondan öncede çeşitli sınavlara çalışmakla geçiyordu zamanım.
İmdat!

Aynı benim üniden mezun olurken kpss ye hazırlanırkenki halim.
Geçmiş bile aynı :) Kk,face,memurlar.
Böyle oldugu zamanlarda.Bırakırdım kendımı o gun tamamen bılgısayar onune.En azından aklıma kalmayana kadar,gözlerim agrıyana kadar otururdum gece yarısı olurdu.Ama ertesi gün biraz iradeli olup vicdanda yaparak oturur 2-3 saat ders çalışırdım.Bı de boyle denesen.Ben bu sekılde yapardım.

Yöntemin güzelmiş aslında

Daha öncede ciddi bir şekilde kpss çalıştım o zaman böyle bi sorun yoktu.Gayet güzel sistemli bir şekilde çalıştım
2005 den beri net var evimizde şu son aylarda böyle oldu,önceden değildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…