Bebek İkinci El 2. Sayfadan itibaren çift yönlü bebek arabası ve oyuncaklar

image.webp image.webp image.webp image.webp Tane 5 liradan yeniden satışta sadece mama sandalyesi oyuncağı 21 tl dir...

Baska oyuncak olursa beklerim
Başka oyuncak buradakiler bilmiyorum konuya baktınızmı başka ekleyeceğim yok maalesef şuan yeniden satışta olanlar var, kararınızı verirseniz bende size ayırdığımı satışa koyarım, yada bekletirim ama yakın zamanda başka yükleyeceğim yok

Bayramda teyzesi getirdi tırtıl ve treni tekrar teşekkür ederiz çok güzel mis kızım elinden düşürmüyor :)

Cnm işine karışmak gibi olmasın da neden ucuza veriyorsun hadi herseyi geçtim şu mama sandalyesi oyuncağı 5tl cook ucuz olmuş eşyalarını alıp kullanmasam heralde kırık kötü kullanıldı diyeceğim ama çok da temiz :)

Merhaba. Mama sandalyesi oyuncagi, ellerini sallayan araba, bebek pusetine sarilan sarmal (yeniden satisa cikan)ve kisneyen ati almak istiyorum duruyorsa.

Kesinlikle para değil arkadaşımın amacı tanıyınca daha iyi anladim zaten denildiği gibi böyle olmasa bizde alamazdık ne güzel bütün çocuklar nasipleniyo:)

Eger ayirtan arkadas almazsa kisneyen at ve yurume arkadaslari ile beraber alayim hepsini. Haber verirseniz sevinirim diğerlerinin satilma durumunu. Aksi halde almayayim Teşekkürler.

Back
X