2. sefer cook az gelen adetim :((

beyazlim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2012
3.628
49
113
Almanya
Selam kizlar benim bir evvelki adetim cok az gelmisti ve gectigimiz cuma adet oldum bu seferde cok az geldi ve sadece iki gün yani 20 ml falan -belki yarim cay bardagi kadar bile degildi...

acaba neler oluyor kistimden mi kaynaklaniyordur:26:

cünkü doktora gitmistim 17. nisanda ve dedi kistin büyümüs ve dermoid kisti olabilir(yani belki ameliyat olmaliyim) tahliler sürüyor henüz.

demisti hamile kalamazsiniz bu kistle kalsaniz bile düser

Ne kadar üzücü ve sinir bozucu hic hamile kalmamak..

biran önce bu kistten kurtulmak istiyorum

Tabi Allah büyük bir mucize bekliyorum o da

canım allah yardımcın olsun allah şifanı versin en yakın zaman da ama bence bi an önce kurtul o kistinden zaten senin hamile kalmana engel ya da hamile kalsan bile düşüğe sebep yani tabi dr en iyi kakarı verir

öncelikle geçmiş olsun.hamile kalamayışının sebebi kist se ve bunun çözümü varsa hiç üzülme bence .çözümü var çünkü.kiste elveda ve bebeğe merhaba diyeceksin.kafana takma dermansız değil derdin.

canım allah yardımcın olsun allah şifanı versin en yakın zaman da ama bence bi an önce kurtul o kistinden zaten senin hamile kalmana engel ya da hamile kalsan bile düşüğe sebep yani tabi dr en iyi kakarı verir

Sagolun kizlar

inanin ne kadar üzüyor beni benimle oldugu sürece ya hamile kalamazsam düsüncesi.

doktor aslinda dedi baya kanayacaksiniz( yani adetim gelecek baya)

ama olmadi iste..demek ki rahmim kalin ama malesef sökülmüyor

Canım durumun canını çok sıkmasın çünkü çaresiz değil çok şükür. Bence tedavini ol. Benimde bu ay 2 gün geldi ve çok azdı ayrıca 8 gün de geç oldum dün kan testi yaptırdım sonuçlarını yarın alıcam gebelik değilse bende kistten şüpheleniyorum. Rabbim daha büyük sıkıntılar vermesin inşallah.

Malesef bu kist neler yapiyor degil mi?

ama ta mayisin 9 unda rahim filmi icin randevum var ve ondan sonra bakacak kadin dogum uzmanim tedavi nasil olacak diye...

yani anliyacaginiz daha sürer biraz.

burada dertlesmek iyi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…