- Konu Sahibi ElaynaElif
2 sene içinde fiziken değil ama yüz olrk çok değiştim 2 yıl öncesine kdr bebek gibi suratım vardı şimdi sivilce ve izlerle doldu Rabbime isyan etmek istemiyorum ama çok gücüme gdyr bu durum. en çok ağrıma gidende insanların eskiden senin bebek gibi cildin vardı şimdi noldu böyle demesi o an bi mezar olsa içine girer bi daha da çıkmam. 2 aydır sivilce tedavisi göryrm ilaç kullanyrm ama sanki onlarda bi işe yaramayacakmş gibi gelyr ne biliyim hiç umutlu değilim açıkcası. ama şu açıdan da kendimi motive edeblyrm lisedeyken bi arkdşmın aşırı sivilceleri vardı şu an benm kullandğı ilaçları kullandı 1 yıl sonunda çok gzl bir cildi olmştu ama benm yüzüm onun kadar ciddi durumda değil onunki çok ağırdı. onun geçtiyse seninde geçebilir az sabret dyrm kendime hep! İnsan karşıdan bakarken bu dert bana hiç gelmez nasıl olsa gibi düşünmemeli ben düşündüm ama sonra çat diye sivilceleri suratımda gördm eski fotoğraflarıma bakıp bakıp ağlamamda cabası. gerçi benmklr hormanal değil stres kaynaklı ama sonuçta sivilce ve çirkin görüntü!! benm gibi ilaç kullanan arkadaşlarımın Allah yardımcısı olsun sonuçta bu ilaçlar insanın psikolojisinide mahvediyor Rabbim cemi cümlemize şifa versin.