2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

kuşum ben sade bir ev istiyorum öyle anneleriminizn istedği gibi değil yok fiskos yok bilmem ne dantel filan hiç düşünmüyorum..... köşe koltuk ,tv ünitesi bir ev bak resime eklim..hayalimm

ben bu topiği nasıl görmemişimmmm...
karşınızda bi fosil var kızlarrrr :)
7 senedir beraberiz
geçen ağustos sözlendik
yani 1sene olacak
sözlümde 6aylık asker
gelecek iş bulacak
off offfff

kuşum ben sade bir ev istiyorum öyle anneleriminizn istedği gibi değil yok fiskos yok bilmem ne dantel filan hiç düşünmüyorum..... köşe koltuk ,tv ünitesi bir ev bak resime eklim..hayalimm

wala zuzum bende öle bi ew istiorum, annem yaptıkça bişeler ya koyma şunları çeyize kullanmam ben diorum ama illa koycak yok kafamçokkarıştı ama resim gelmemiş cnmcım

7 senedir beraberiz
geçen ağustos sözlendik
yani 1sene olacak
sözlümde 6aylık asker
gelecek iş bulacak
off offfff

bizde pek farklı sayılmayız cnm takma kafana gel aramıza kendini tam müzede gibi hissedersin :roflol:

9794.jpg

böylede renkli istiyorum kontras
romantik-salon.jpg

romantik-salonn.jpg

gel kuşum gel aynı kaderdeyiz hepimiz bekliyoruz bekliyrrz . napalım her işte bir hayır vardır... bizlerde senin gibiyiz.. askerde mi sözlün ?

valla biraz daha beklersekk bizi müzeye kaldırcaklar...
ben herkese önümüzdeki yüzyıl evleniriz inş diorum zaten :):)

bu arada yukarıda salona bayıldım aydınlık çok güzel

bayıldımmmmmmm çok zewklisin inann süper duruo :)) bende eklim kaydetmiştik nişanlımla 2-3 ay önce bilgisyara .ya böle link yapmadan doğrudan resmi nasıl ekliosun grace?

7 senedir beraberiz
geçen ağustos sözlendik
yani 1sene olacak
sözlümde 6aylık asker
gelecek iş bulacak
off offfff

ayyy sen çok yaşa emiii allahım nekadar güldürdün beni yaa karşınızda bir fosil var demene bayıldım canım beniiiimm Allah mutlu beraberliğinizi bozmasın nazardan korusun inşallah..
kızlar çeyiz topiğinden kaçtımda geldim:jeyyar: dedim bir bakayım başka topiklere burda buldum kendimi :jeyyar: yaa bende 2010 u bekliyorum gecen ekimde nişanlandım ama benim ondan önce bi geçmişim olmadı ağustosta tanıstık eylülde sözlendiik ramazanda ekimdede nişanlandık herşey ardarda gelişti şimdi uzuuuuuuuuuun bir ara verdik hayırlı işlere işimiz kışa kaldı veya nisan başı mirmirmirmir gün sayıyorum yahuu.. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin o günleri görmeyi uyuyoruuuuuum uyuyoruuum günler çabuk geçsinn diyeeeeeeeeeeeesositosositosositosositosositosositosositososito

önce bu linke bas canım ..
ImageShack® - Image Hosting

sonra açılan pencerde browse yazan yere tıkla orda bilgisayrındaki kayıtlı resmi bul aç de orda çıkıyor zaten sonra aşağıda resize size yazan yere 640*480 olanı işaretle ve start upload yapıyorsun .. o yüklüyor sonra bir sayfa çaılıyor direct link o linki kopyalayp bu msj yazma bmlümndeki link ekleme butonun yanındaki resim gibi şeyin yerine adresi yapıştıryosun .. takıldığın yeri sor cici

ayyy sen çok yaşa emiii allahım nekadar güldürdün beni yaa karşınızda bir fosil var demene bayıldım canım beniiiimm Allah mutlu beraberliğinizi bozmasın nazardan korusun inşallah..
kızlar çeyiz topiğinden kaçtımda geldim:jeyyar: dedim bir bakayım başka topiklere burda buldum kendimi :jeyyar: yaa bende 2010 u bekliyorum gecen ekimde nişanlandım ama benim ondan önce bi geçmişim olmadı ağustosta tanıstık eylülde sözlendiik ramazanda ekimdede nişanlandık herşey ardarda gelişti şimdi uzuuuuuuuuuun bir ara verdik hayırlı işlere işimiz kışa kaldı veya nisan başı mirmirmirmir gün sayıyorum yahuu.. Allahım bütün isteyenlere nasip etsin o günleri görmeyi uyuyoruuuuuum uyuyoruuum günler çabuk geçsinn diyeeeeeeeeeeeesositosositosositosositosositosositosositososito

işte duamıza bir ortak daha çabukkk geçsinnn tatlım valla.... senin yine yakındır bize göreopuyorumnanaktan

yükle dedikten sonra resim adresini kopyalayacaksın sonra burda aynı işlem yapacaksın

işte duamıza bir ortak daha çabukkk geçsinnn tatlım valla.... senin yine yakındır bize göreopuyorumnanaktan

inşallah hemen geçer canım hepimizin şafakları biter inşallah.. yaa ben evimi bilmek istiyorum sadece artık sevdiğim adamla uyumak istiyorum onunla böle film islemek kanatlarının altına girip kedi gibi uyumak istiyorummm :asigim:

:asigim:
canımcım gracefulcumm senin nişan ne zaman tatlım resimlerinide gördüm bu arada hepside çok güzel..Allah tamamına erdirsin

bitanem nişanım 15 agustosta artık tam 1 ay kaldı... ama düğünü sorma cicim :kedi: belli değil.. sağol canım bitanem hepimizin Allah tez zamanda tamamına erdirsin..

hmm nişanına çok az kalmış hadi hayırlısı tatlım çok sevindim nişan olsunda düğünde olur canım adım adım ilerliyor herşey bide bakarsın birden oluveriyormuş bizim yaptığımız plan ayrı Allahın bizim için takdir ettiği zaman ayrı Allah en hayırlısını nasip etsin..
nişan kıyafetin nasıl olacak canım

bende graceful gibi döşemeyi düşünüyorum evimi tv ünitesi koltuktk.yeterli çok gereksiz eşyalar istemiyorum benim yaşama alanım geniş olmalı rahat rahat..
magiclowe senin eklediğin resmide çok beğendim artık gümüşlüktü konsoldu dönemi bitti üniteler hoş oluyor

Back
X