2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

hımmm şu ilk gecede serili olması gereken bi örtü warmış omu cnmcımm?

aynı durumdayız canım ben de allah nasip ederse nişanımı yapıyorum askere sonra gidecek ... öyle karar aldık.. ancak diğer nisanda ya da agustosta gidecek bakalım...

Ayy nasıl bekleyecem.15 ay ne yapacam çok uzun süremafoldumben

wala tam bilmiomda oyüzden sordum. abimlerin ewini kurarken yengem seriodu bi örtü özenli özenli oymuş demekkii.. canım özel bişemiki bu örtü ben pek cahilim bu konuda yani nasıl bişe olması gerekio??

29_buyuk.jpg

öylesine koydum beğendimden değil yanii bulamadım hiç ben doğru düzgün...

baby dilay hosgeldin canim....

kizlar bende herseyimi cifter almak istemiyenlerdenim
alip dolapda durmasina ne gerek var... hem sevdigimden kendimden ailemden baska önemli kim olabilir ki bu dünyada diyorum ben....

bu arada 2011 gelinleri... ceyizinizde neler var? ben fazla ceyiz alisverisi yapmak istemiyorum parayi yatirip vakti geldiginde almak istiyorum... sadece bazen coook bayildigim ufak birsey bulursam aliyorum yada cooook uygun kampanyalara denk gelirsem aliyorum...

hımmm okeyto bebek şimdi anladım. wala kuzum ben bunu daha almadım. çok abartı şeyleri sewmiom sade modeller bakıorum hepte dallı güllü şeyler war, taçta beğenmiştim bitane ama 700 dedi, pahalıma geldi yaamafoldumben

çok pahalıııııııı evet bende beğenmiştim aynı civarlardaydııı..o ne öyle yaaaaaa alt tarafı örtüü işte.... çok pahalıı....

aime bende ufak tefek şeyler var canım ... bornoz takımı,çaydanlık,çatAL bıçak set,yemek takımı ,tencere takımı 1 takım var sanırım,,, havlu bilmem ne onlardan çok var sanırım...

sözlümde beyaz eşyalarıı bitirdi çok şükür... onlarıda aldık aradan çıktı...

baby dilay hosgeldin canim....

kizlar bende herseyimi cifter almak istemiyenlerdenim
alip dolapda durmasina ne gerek var... hem sevdigimden kendimden ailemden baska önemli kim olabilir ki bu dünyada diyorum ben....

bu arada 2011 gelinleri... ceyizinizde neler var? ben fazla ceyiz alisverisi yapmak istemiyorum parayi yatirip vakti geldiginde almak istiyorum... sadece bazen coook bayildigim ufak birsey bulursam aliyorum yada cooook uygun kampanyalara denk gelirsem aliyorum...

Hoşbulduk canımopuyorumnanaktan

ewet ya çok pahalı wala bi örtü için, o paraya bulaşık makinesi alınıo wala..

bendede yemek takımı çatalbıçak takımı kahwaltı takımı 1er tane war. tencere falan henüz almadım cnm bakıcaz daha onlra. havlu bornoz falan tamamlandı sayılır.. ama şu küçük mutfak aletleri yok henüz, ve en pahalıda onlar tutuo napcaz bilmiomfisfisfis ütü süpürge hiö yok hiiiççç mafoldumben

ya kızlar ben yatak odasını hani şu çerçewe kenarlar oluo ya onlardan istiorum. ama acaba kullanışlı olurmu??

valla odana bağlı canım geniş bir yatak odan olursa neden olmasın ...

vallaa bende tam bilemiyorum ama malum ilk gece bişey seriliyormuş galiba :kedi::kedi: ama ben normal yatakk örtüsünden bahsetmiştim canım ...

Son düzenleme:
geniş olmasına özen göstercem.. yani örtü serme açısından hani newresim falan o açıdan rahat olsunda. ya ben siyah istiorum bide mobilyayı ama toz bezi elinde olmalı sürekli diolar, çok toz gösteriomuşmafoldumben artık koyu kahwe falan takılcamm..

evet siyah öyleymiş ama çok hoşuma gidiy geçen eklemiştim ya o yatak odasını çok beğeniyorum ben ..

Back
X