2 sene kadar nişanlı durcak kızlarrr 2011 gelin adayları var mı??

hoşgeldin hilalciğim ... birbirmize destek verip bu gnleri geçirmeliyiz... zaman akıp geçiyor... her gün biraz daha yaklaşıyoruz sevgiilerimize.. sabretmemiz lazım...

a.s. hoşgeldin hilalce... senide nişanlancaklar listesinde görücez demeki hadi hayırlısıopuyorumnanaktan

graceeeee 1aydan düşmüş bulunuor nişan gününeeeee düm tek düm tek:sm_cool::teytey:

evetttttttttttttttttttttttttt ayyyy canım benimm çok heyecanlıyımmm zemuszemus

hoşbulduk kızlarr inşalla burda sizlere düğün fotolarımı göstereceğim günlerde gelir hayırlısıyla ama tabi önce nişann:dance:

inşallahhh bitanemmm inşallahhh kızlarr ben çıkıyorum yarın sözlümle buluşacağım biraz erken yatayım diyorum... iyi geceler hepinize.... opuyorumnanaktan

canım ben bi kursda bilgisayar öğretmenliği yapıyorum hayatım iş evv ve sewgilim arasında geçiyo ama osa sonbaharda gitcek benim için zor günler ozaman başlıcak :(:

anladım cnm.. ama olsun üzülme hayırlısıyla yapsın gelsin askerliği sonra kawuşun bigüzel yuwanızı kurun negüzellllllkaydirigubbakcemile2

sanırım çoğumuz askerliği bekliyoruz. hayırlısıyla gidip gelirler inş. çok zorlanıcaz ama geçicek bi şekilde. ben aklıma geldikçe ağlıyorum. iyice duygusallaştım..

psiqom bende 2011 ilkbaharına kaldım ev almaya karar verdik onun için en erken ozaman oluyo napalım kira vercemee biraz daha dişimi sıkıp kendi evimde otururum

amin canım inş. nişanlı olarak devam edicem allah nasip ederse. hiç akılda yoktu ama oldu bianda.

Back
X